David Luiz (Тема - Челси)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Давид Луйз -новият №4 (Тема)
Извинете за въпроса, но нали Челси нямат право да използват Луиз в Шампионска Лига 
Няма право , изигра всички мачове на Бенфика във груповата фаза.
Ballancee написа:Няма право , изигра всички мачове на Бенфика във груповата фаза.
Мхм.... Мерси!
-
THE G.A.M.E
Силен мач на Луиз снощи !
Въпреки дузпата ...
Това момче се включва на скорост в състава, което може само да ни радва !
Въпреки дузпата ...
THE G.A.M.E написа:Силен мач на Луиз снощи !
Въпреки дузпата ...
Той единствен беше на ниво....
А за дузпата -какво да я коментираме тая измислица......
Много се радвам,че го имаме в състава...Първо бях скептично настроен към него,но сега след само 120-130 минути игра съм сигурен,че ще се превърне в незаменим стълб в отбраната ни

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=on83SG06flY[/youtube]
Давид Луйз призна, че е фен на Патрис Евра

Младият централен защитник на английския шампион Челси Давид Луйз разкри, че се възхищава на бранителя на Манчестър Юнайтед Патрис Евра само ден преди сблъсъка между двата тима.Утре "Сините" ще се изправят срещу "Червените дяволи", а бразилецът не скри симпатиите си към френския ляв бек на противника.Луйз пристигна на "Стамфорд Бридж" през миналия месец от Бенфика срещу внушителната сума от 24,5 милиона паунда.Той разкри, че често е наблюдавал изявите на защитници от топ ниво и се е учил от тях, за да подобри качествата си и играта си.
"Гледам мачове на доста защитници, особено на Евра. Опитвам се да копирам някои неща от топ бранителите и да науча нещо от тях", коментира Луйз пред таблоида "Сън"."За себе си знам, че мога да свърша много добра работа за отбора, независимо дали играя като централен или краен защитник", добави бразилецът."Знам, че футболът в Англия е различен, но аз мисля че мога да се справя добре тук. Освен това съм заобиколен от велики футболисти, които ще ми помогнат", каза още той.Луйз сподели също, че за него е голяма привилегия да играе с играчи като Джон Тери, с който си партнират в центъра на отбраната."За мен е голяма чест и привилегия, че мога да играя с футболисти като него всеки ден и да се уча на нови неща", завърши кариоката.
"Гледам мачове на доста защитници, особено на Евра. Опитвам се да копирам някои неща от топ бранителите и да науча нещо от тях", коментира Луйз пред таблоида "Сън"."За себе си знам, че мога да свърша много добра работа за отбора, независимо дали играя като централен или краен защитник", добави бразилецът."Знам, че футболът в Англия е различен, но аз мисля че мога да се справя добре тук. Освен това съм заобиколен от велики футболисти, които ще ми помогнат", каза още той.Луйз сподели също, че за него е голяма привилегия да играе с играчи като Джон Тери, с който си партнират в центъра на отбраната."За мен е голяма чест и привилегия, че мога да играя с футболисти като него всеки ден и да се уча на нови неща", завърши кариоката.
Давид Луйз срещу Ман.Ю (СНИМКИ)

Последна промяна от Ballancee на 02 мар 2011 13:07, променено общо 1 път.
Това момче май ще се окаже трансферния ни удар,а не Торес.... И при все аз бях доста скептично настроен спрямо него... пОреден силен мач за него.... В последно време май само той и Тери знаят защо са на терена ....