Ливърпул отказа 40 милиона паунда от Челси за Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул отказа 40 милиона паунда от Челси за Торес

Мнениеот Liverpool forever_95 » 28 яну 2011 15:53

Frankie Lampard написа:liverpool_forever95 недей така,човече.Нищо лошо не съм казал,че да провокираш така.Какво лошо има,че искам Торес в Челси.Едва ли много хора не биха искали Торес в любимия си отбор.И това,че Ливърпул има по-голям шанс от Челси за трофей съвсем не е така...

За по-значим трофей имаме шанс. Все пак в ЛЕ участват доста качествени отбори, а в Ф.А?

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 28 яну 2011 15:54

Liverpool forever_95 написа: Просто гледай реално на нещата. Нямате шанс в ШЛ.

Глупости.Всеки отбор си има шансовете.Миналата година Байерн или Интер да не бяха от фаворитите.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 яну 2011 15:54

Liverpool forever_95 написа:
Ballancee написа:
Liverpool forever_95 написа:Как Челси ще има шанс в ШЛ? Вие изперкахте ли? Айде да се срешнат с Барса или Реал или непобедения до сега МЮ. Да ги видя тогава. Челси нямат шанс поне тази година за ШЛ. А колкото до Ф.А. мисля, че би останал с нас с последната надежда-да спечели ЛЕ. А с Челси няма да спечели нищо освен едно 3-то или 4-то място.

Дай да отпишем Челси от всякъде , искаш ли нямат шанс за титлата , нито във ''Шампионската Лига'' заради '''непобедените Реал,Барса и Юнайтед нямат шанс и във '"ФА'' защото Евертън ще ги отстрани , нямат шанс и за четворката , Тотнъм е по-добър от Челси , доволен ? ;)

Пак не ме разбра. Просто гледай реално на нещата. Нямате шанс в ШЛ. В Ф.А имате. В Шремиършим МЮ ще стане шампион. Нали все пак са съдийски отбор? Имате шанс за 3-тото място или максимум 2-рото и Ф.А. А през оставащото време от сезона Торес има шанс да спечели Европейски трофей-ЛЕ.

Възоснова на какво смяташ ,че няма шанс ? Принципно не употребявам думата ''нямат шанс'' понеже футбола не се играе на хартия и ,ако днес нещата изглеждат по-един начин , то утре може да се обърнат на 360-градуса ...... дали Юнайтед .... ще е шампион :!:
Може :!: Има време Арсенал не е далеч :!:
ФА Къп е постижима цел ...... както Торес може да спечели Лига Европа , така може спокойно да спечели и Шампионската Лига , шанса е еднакъв но , самият факт ,че Челси се бори в още два турнира е показателен :!:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 28 яну 2011 15:55

daredevil написа:статистически факт е. ;)

Челси имат най-голям шанс след Барселона тоя сезон в ШЛ, осъзнай го.
ШЛ се печели от стартовите 11 а не от тях+скамейката както е ВЛ, ФА е късмет, както и ШЛ де но и Челси е като че ли време да го имат.

И как ще минат през Барса, Реал или непобедения МЮ. В това число може да добавим и Милан, които бележат сериозен прогрес.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 28 яну 2011 15:56

К'во общо имат с темата тия спорове от предаването на Бате Енчо ?!? :mrgreen:

Където играят не просто парите, а многото пари - всичко е възможно. И все пак не ми се иска да се осъществи този трансфер, при всичките признания за лоялност и приказки от сорта на "в Англия бих играл само за един клуб" и прочие салати. Прекалената комерсиализация води до липса на лоялност, а срива при нас като нищо може да накара Нандо да отиде да печели трофеи нейде другаде.
Не ми се вярва/иска/, самата внезапност на иска за трансфер ме кара да мисля, че по-скоро няма да се осъществи.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 28 яну 2011 15:58

Еми защото просто имат по-добра стартова 11-ка от въпросните отбори, включително от непобедения МЮ, а за липсващото им предполагам че ще има ръка късмета който им е в много пасив от последните години.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 28 яну 2011 15:59

Eииииии големи нещастници ще сме (Челси) ако купим тоз смешник
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 28 яну 2011 15:59

Mighty Reds написа:К'во общо имат с темата тия спорове от предаването на Бате Енчо ?!? :mrgreen:

Където играят не просто парите, а многото пари - всичко е възможно. И все пак не ми се иска да се осъществи този трансфер, при всичките признания за лоялност и приказки от сорта на "в Англия бих играл само за един клуб" и прочие салати. Прекалената комерсиализация води до липса на лоялност, а срива при нас като нищо може да накара Нандо да отиде да печели трофеи нейде другаде.
Не ми се вярва/иска/, самата внезапност на иска за трансфер ме кара да мисля, че по-скоро няма да се осъществи.

Естествено че няма да отиде сега. То останаха 3 дни до затварянето на трансферния прозорец, а той сега изведнъж решава, че може да премине в Челси. Ако искаше толкова много трансфер, можеше да каже по-рано, докато начело на отбора беше РХ и отбора си падаше мач след мач.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 яну 2011 16:00

Aми непобедимия Юнайтед го михне миналата година 3 пъти...Не е толкова невъзможно да ги отстраним,даже мисля,че шансовете са 50 на 50...На Олд Трафорд трудно да ги бием,на Стамфорд те да ни бият-малко вероятно...

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 28 яну 2011 16:02

[offtopic]Xavi: Cesc's dream is to join Barca[/offtopic]
:lol: :lol: :lol: :lol:
ех добрата стара барцелона в действие.
wankers.
Последна промяна от daredevil на 28 яну 2011 16:03, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”