Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mat
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Mat » 19 сеп 2010 01:43

batmanlive написа:в момента цената на Дембеле е около 12 000 000 евро и дано от Левски да извлекат още,защото след около година Гарата ще струва поне тройно когато премине в някой европейски гранд

а де посмали малко :)

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 19 сеп 2010 03:04

Tрябва ни вратар, който да застане на вратата като титуляр - Акалски явно го взехме за трети вратар, след като до сега дори в групата не е попадал за нито един мач. Централен защитник с класа, който да стане стълб в защитата. Ляв бек - Минев е пред напускане, а и няма алтернатива-Щърков не става. На Алекс това може и да му е последния сезо и не е лошо да се помисли и за играч на неговия пост.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2010 08:15

Зимната селекция трябва да е прицелена в спечелването на титлата и атаката на ШЛ.Трябва още от сега да се реши кой си тръгват(не само през зимата,но и през лятото) и да се оглеждаме за заместници.не задължително извън отбора(школата).Абсолютно съм против отдаването под наем на добри юноши.НА НИЩО НЕ СЕ НАУЧАВАТ в разни слабаци!Кой да ги научи там?Лаптопа?Дуци?Ако някой е ненужен-да се продава,за да може момчето да си "гради кариерата" както сметне за добре!Ако е нужен-тука-с отбора!Да му се намира време(по 20-30 мин.) да поиграва.По-добре,отколкото да джитка 90мин. "футболче" по ливадки и полянки.Гледам някои "освободиха" набързо и Минев,и Щърков.И кво прайм после?Ще играем без ляв защитник,може би?Аз ли съм единственият(освен треньорите),който вижда потенциал в Калин?Асен също може да поиграва все по-често по "схемата" Чаворски-Киров".Тези тримата+Станчев,Митрев и Иса-ето ви една шесторка юноши,около които може да се гради бъдещия Левски.Добавяме Акалски(25г.)-ето ви една добра база за начало.Абе,какво стана с Балджийски?Нищо не чувам за него.Имаше потенциал в това момче!

komunizmashteseruti
Контакти:

Мнениеот komunizmashteseruti » 19 сеп 2010 08:46

[center]Петков отива в Русия[/center]

Вратарят на Левски Георги Петков може да стане поредният българин в руското първенство, пише "Меридиан Мач". Ръководството на "сините" е недоволно от формата, която демонстрира опитният страж, а според слуховете той е влязъл в конфликт със спортния директор Георги Иванов-Гонзо. Гонзо е разпоредил на мениджърите, с които клубът основно работи - Петър Заберски, Николай Жейнов и Мирчо Димитров, да намерят отбор, който срещу 200 000 евро да откупи един от най-скъпоплатените в тима. Решението на клуба да се раздели с Петков се потвърждава и от привличането на Кирил Акалски. Ясен Петров вече твърдо залага на Божидар Митрев, който пази в мачовете с АИК в Стокхолм и с Калиакра. Очаква се юношата на "сините" да застане под рамката и в четвъртък за решителния двубой с шведите за влизане в групите на Лига Европа.

Агентът на Петков - Саша Вукоевич, в момента е в Япония и не е изключено да опита да уреди своя клиент в местен тим. Той има отлични контакти в Джей лигата, след като Илиян Стоянов вече пета година играе на суперниво с екипите първо на Джеф Юнайтед, а сега и на Санфрече (Хирошима). Сръбският агент в момента води преговори за нов контракт на Коловати, който попадна в състава на Станимир Стоилов за мачовете с Англия и Черна гора.

Мениджърите, които са се заели с намирането на нов отбор на Георги Петков, са влезли в контакт и с близки до турския Сиваспор. Тимът от южната ни съседка дълго време се бори за подписа на звездата на Славия Райс Мболи и доли преговаря зад гърба на Венци Стефанов с него. Президентът на "белите" обаче е категоричен, че няма да пусне национала на Алжир в този клуб.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 19 сеп 2010 10:21

plamenst7 написа:Tрябва ни вратар, който да застане на вратата като титуляр - Акалски явно го взехме за трети вратар, след като до сега дори в групата не е попадал за нито един мач. Централен защитник с класа, който да стане стълб в защитата. Ляв бек - Минев е пред напускане, а и няма алтернатива-Щърков не става. На Алекс това може и да му е последния сезо и не е лошо да се помисли и за играч на неговия пост.

Взели сме го за трети вратар... пълни глупости, взели сме го за титуляр, но не го пускат веднага, за да не му се срине психиката, ако направи някоя грешка... публиката веднага ще го емне, сравнение с Петков и Божката, Акалски е като скала, висок, здрав, жилав... с невероятни рефлекси... Скоро ще стане титуляр и един от най-добрите вратари в България...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 19 сеп 2010 10:22

Имаме нужда от ПЛЕЙМЕЙКЪР!!!Имаме нужда от сериозен вратар(Петков е слаб в момента!).А ако има трансфери,естествено е отсега да се гледа за качествен човек на всеки от освободените постове!Надявам се обаче атаката на Шампионската лига да е с този състав,защото той ще израства още!САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 19 сеп 2010 11:33

Марти Камбуров написа:
komunizmashteseruti написа:Перспективни играчи за привличане:

Луис Едуардо
Дани Кики
Базил де Карвалио
Николай Дюлгеров

Кики за Киров би била супер размяна ;)

Глупости трябва да спрем да си продаваме младите надежди както направихме с Иван Цачев който е един много перспективен нападател с потенциал... :x
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 19 сеп 2010 11:39

batmanlive написа:в момента цената на Дембеле е около 12 000 000 евро и дано от Левски да извлекат още,защото след около година Гарата ще струва поне тройно когато премине в някой европейски гранд

Човек малко по реално ,той ПФК Левски не струва 12 млн Батков беше готов да го продаде за 10 ;) но за дембеле можем да земем от 4-6 кгато решим да го продаваме ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 сеп 2010 12:29

blue avalanche написа:Зимната селекция трябва да е прицелена в спечелването на титлата и атаката на ШЛ.Трябва още от сега да се реши кой си тръгват(не само през зимата,но и през лятото) и да се оглеждаме за заместници.не задължително извън отбора(школата).Абсолютно съм против отдаването под наем на добри юноши.НА НИЩО НЕ СЕ НАУЧАВАТ в разни слабаци!Кой да ги научи там?Лаптопа?Дуци?Ако някой е ненужен-да се продава,за да може момчето да си "гради кариерата" както сметне за добре!Ако е нужен-тука-с отбора!Да му се намира време(по 20-30 мин.) да поиграва.По-добре,отколкото да джитка 90мин. "футболче" по ливадки и полянки.Гледам някои "освободиха" набързо и Минев,и Щърков.И кво прайм после?Ще играем без ляв защитник,може би?Аз ли съм единственият(освен треньорите),който вижда потенциал в Калин?Асен също може да поиграва все по-често по "схемата" Чаворски-Киров".Тези тримата+Станчев,Митрев и Иса-ето ви една шесторка юноши,около които може да се гради бъдещия Левски.Добавяме Акалски(25г.)-ето ви една добра база за начало.Абе,какво стана с Балджийски?Нищо не чувам за него.Имаше потенциал в това момче!

Знам, че Балджийски е в Академик Сф до нова година.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2010 13:47

Blue_Girl написа:
blue avalanche написа:Зимната селекция трябва да е прицелена в спечелването на титлата и атаката на ШЛ.Трябва още от сега да се реши кой си тръгват(не само през зимата,но и през лятото) и да се оглеждаме за заместници.не задължително извън отбора(школата).Абсолютно съм против отдаването под наем на добри юноши.НА НИЩО НЕ СЕ НАУЧАВАТ в разни слабаци!Кой да ги научи там?Лаптопа?Дуци?Ако някой е ненужен-да се продава,за да може момчето да си "гради кариерата" както сметне за добре!Ако е нужен-тука-с отбора!Да му се намира време(по 20-30 мин.) да поиграва.По-добре,отколкото да джитка 90мин. "футболче" по ливадки и полянки.Гледам някои "освободиха" набързо и Минев,и Щърков.И кво прайм после?Ще играем без ляв защитник,може би?Аз ли съм единственият(освен треньорите),който вижда потенциал в Калин?Асен също може да поиграва все по-често по "схемата" Чаворски-Киров".Тези тримата+Станчев,Митрев и Иса-ето ви една шесторка юноши,около които може да се гради бъдещия Левски.Добавяме Акалски(25г.)-ето ви една добра база за начало.Абе,какво стана с Балджийски?Нищо не чувам за него.Имаше потенциал в това момче!

Знам, че Балджийски е в Академик Сф до нова година.

Не им следя стартовите състави на Академик,но ми се струва,че не го пускат.Или е контузен,или дори при тези слабандурници не може да се наложи.Средно няма.Чудя се...

Върни се в “Архив”