batmanlive написа:в момента цената на Дембеле е около 12 000 000 евро и дано от Левски да извлекат още,защото след около година Гарата ще струва поне тройно когато премине в някой европейски гранд
а де посмали малко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
batmanlive написа:в момента цената на Дембеле е около 12 000 000 евро и дано от Левски да извлекат още,защото след около година Гарата ще струва поне тройно когато премине в някой европейски гранд
plamenst7 написа:Tрябва ни вратар, който да застане на вратата като титуляр - Акалски явно го взехме за трети вратар, след като до сега дори в групата не е попадал за нито един мач. Централен защитник с класа, който да стане стълб в защитата. Ляв бек - Минев е пред напускане, а и няма алтернатива-Щърков не става. На Алекс това може и да му е последния сезо и не е лошо да се помисли и за играч на неговия пост.
Марти Камбуров написа:komunizmashteseruti написа:Перспективни играчи за привличане:
Луис Едуардо
Дани Кики
Базил де Карвалио
Николай Дюлгеров
Кики за Киров би била супер размяна
blue avalanche написа:Зимната селекция трябва да е прицелена в спечелването на титлата и атаката на ШЛ.Трябва още от сега да се реши кой си тръгват(не само през зимата,но и през лятото) и да се оглеждаме за заместници.не задължително извън отбора(школата).Абсолютно съм против отдаването под наем на добри юноши.НА НИЩО НЕ СЕ НАУЧАВАТ в разни слабаци!Кой да ги научи там?Лаптопа?Дуци?Ако някой е ненужен-да се продава,за да може момчето да си "гради кариерата" както сметне за добре!Ако е нужен-тука-с отбора!Да му се намира време(по 20-30 мин.) да поиграва.По-добре,отколкото да джитка 90мин. "футболче" по ливадки и полянки.Гледам някои "освободиха" набързо и Минев,и Щърков.И кво прайм после?Ще играем без ляв защитник,може би?Аз ли съм единственият(освен треньорите),който вижда потенциал в Калин?Асен също може да поиграва все по-често по "схемата" Чаворски-Киров".Тези тримата+Станчев,Митрев и Иса-ето ви една шесторка юноши,около които може да се гради бъдещия Левски.Добавяме Акалски(25г.)-ето ви една добра база за начало.Абе,какво стана с Балджийски?Нищо не чувам за него.Имаше потенциал в това момче!
Blue_Girl написа:blue avalanche написа:Зимната селекция трябва да е прицелена в спечелването на титлата и атаката на ШЛ.Трябва още от сега да се реши кой си тръгват(не само през зимата,но и през лятото) и да се оглеждаме за заместници.не задължително извън отбора(школата).Абсолютно съм против отдаването под наем на добри юноши.НА НИЩО НЕ СЕ НАУЧАВАТ в разни слабаци!Кой да ги научи там?Лаптопа?Дуци?Ако някой е ненужен-да се продава,за да може момчето да си "гради кариерата" както сметне за добре!Ако е нужен-тука-с отбора!Да му се намира време(по 20-30 мин.) да поиграва.По-добре,отколкото да джитка 90мин. "футболче" по ливадки и полянки.Гледам някои "освободиха" набързо и Минев,и Щърков.И кво прайм после?Ще играем без ляв защитник,може би?Аз ли съм единственият(освен треньорите),който вижда потенциал в Калин?Асен също може да поиграва все по-често по "схемата" Чаворски-Киров".Тези тримата+Станчев,Митрев и Иса-ето ви една шесторка юноши,около които може да се гради бъдещия Левски.Добавяме Акалски(25г.)-ето ви една добра база за начало.Абе,какво стана с Балджийски?Нищо не чувам за него.Имаше потенциал в това момче!
Знам, че Балджийски е в Академик Сф до нова година.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта