Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Нови трансферни бомби в Ботев

Мнениеот kishe » 15 окт 2010 08:38

от всичките трансферни бомби може да изгърмят някой от младите таланти както се заговори и вчера а като се съберат и на куп всичките изброени вчера футболисти който искат да се върнат и помогнат да не се получи пък ефекта КАРАМАТЕВ поеже всичи имат претенции за футболсти за по горните групи а виждаш ли сега са резерви такаче този преход трябва според мен да се извършва плавно и да се запази ядрото от млади футболисти
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 15 окт 2010 11:19

kishe написа:от всичките трансферни бомби може да изгърмят някой от младите таланти както се заговори и вчера а като се съберат и на куп всичките изброени вчера футболисти който искат да се върнат и помогнат да не се получи пък ефекта КАРАМАТЕВ поеже всичи имат претенции за футболсти за по горните групи а виждаш ли сега са резерви такаче този преход трябва според мен да се извършва плавно и да се запази ядрото от млади футболисти

Мен много ме съмнява, че се цели дестабилизация на младите играчи, защото и "бомбите", и "трансферите" тръгват от пловдивски писачи в централните медии (нищо, че в последствие всички сайтове пуснаха "новините"). В крайна сметка, имаме си официален сайт, и е добре да почнем да вярваме само и единствено на информацията там, и при поява на подобни партенки - да се консултираме с официалния. Само да напомня, че един господин, правещ се на треньор, използва точно подобна схема ("В Ботев не те искат, отивай в Левски, докато имат интерес") за да демотивира един млад играч, пращайки го дълбока резерва в Левски, така че подобни публикации няма как да не въздействат негативно, и то точно преди доста сериозните мачове с Марица и Созопол.

След като Марин Бакалов е казал, че няма нито "бомби", нито "трансфери" посока Левски, значи положението е такова. Официално клубът си е казал становището, треньорът - също. Ако се прави нещо подмолно от страна на някого с цел да бъдат откраднати играчи от Ботев - това вече е друга работа, за която трябва вътре в самия клуб да се следят нещата.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 15 окт 2010 11:26

Определено на този етап във В група не са ни нужни тези играчи - и със сегашния състав ще станем спокойно първи. Даже бях скептично настроен за идването в момента на Какала и Манчев, но така и така са вече при нас, не мисля, че има нужда от други. Вече във Б група ситуацията ще е коренно различна и ако ще гоним директно влизане, футболисти като Гаров, Дафчев, Марков.. и т.н. ще са от много голяма полза. Нека на този момент дадем шанс на младите и талантливи момчета в отбора да се развиват.
est. 1912

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 15 окт 2010 12:01

Несъм съгласен ,че имаме нужда точно от Дафчев и Марков,а младите които сега градим какво да ги правим ,да ги подарим на лесни и цеци ли??? Ако ще правим нещо голямо да го правим с младите момчета,нека има и 3-4 по опитни но да събирамевсички футболни пенсионери не съм съгласен,както каза някой остава да си върнем и СЕЛЯНДЖЪРА и сме готови за кретане нагоре и надоло.
п.п. Само младите канарчета ще ни върнат на върха.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 15 окт 2010 12:58

Новината е добра дотолкова,доколкото е необходимо изграждането на ядро от опитни футболисти,около които да израстват младите.А Марчо Дафчев е футболист,който може да спомогне да бъде контролиран един мач и да се доминира осезателно при владеенето на топката.А от досегашните срещи е видно,че точно това е в основата на тактиката на треньорския екип.
Последна промяна от botevforever на 15 окт 2010 20:19, променено общо 1 път.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 окт 2010 14:53

Опитни футболисти имаме достатъчно-Какалов,Манчев,Учиков,Танчовски,Ст.Костадинов,Миленов.Не ни трябват повече,сега е моментът да използваме повече млади играчи с мисъл за бъдещето,да се види в игра кой става и кой не!Няма смисъл да взимаме стари играчи,на които кариерата е в застой,а тези,които досега играха и изнесоха не лоши игри да търкат пейката...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 15 окт 2010 18:20

Споделям мненията по-горе, че нямаме нужда от повече такива играчи. Но да си призная ми се искаше да видя Марчо отново с Жълто-черната фланелка. Наиситна това е човек който може да помогне за владеенето на топката и да всява ред в средата на терена. Но правилният начин в момента според мен е, с наличието на достатъчно опитни футболисти, да се дава както е в момента, шанс на младите.

Всеки забелязва в момента покрай Недко, Учиков и другите които дават спокойствието на тима, как младите като Васко, Илиян и др се впускат яко в мачовете. Те са амбицирани, че има място за тях в състава и влизат и мислят само за футбол. Ако наситим отрбора със стари кучета, моментално това ще се повлияе и на психиката на младите. Ще се подтиснат от факта, че ще влизат само като се измори някой стар
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 15 окт 2010 18:23

Стига с тези слухове. Всеки вестник излиза всеки ден с нещо ново, а резултат няма !!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 15 окт 2010 18:43

rump_shaker написа:Споделям мненията по-горе, че нямаме нужда от повече такива играчи. Но да си призная ми се искаше да видя Марчо отново с Жълто-черната фланелка. Наиситна това е човек който може да помогне за владеенето на топката и да всява ред в средата на терена. Но правилният начин в момента според мен е, с наличието на достатъчно опитни футболисти, да се дава както е в момента, шанс на младите.

Всеки забелязва в момента покрай Недко, Учиков и другите които дават спокойствието на тима, как младите като Васко, Илиян и др се впускат яко в мачовете. Те са амбицирани, че има място за тях в състава и влизат и мислят само за футбол. Ако наситим отрбора със стари кучета, моментално това ще се повлияе и на психиката на младите. Ще се подтиснат от факта, че ще влизат само като се измори някой стар

По принцип е така, но не пречи да вземем някой стар на мястото на някой друг стар. Танчовски и Костадинов виждате вече колко време отсъстват, а Учиков и Краси нямат сили за цял мач. И така остава само един Недко,който догодина в Б може и да става още, но за А едва ли . Отделно Ридван е вече на години и не може да се очаква от него развитие, така че и за него се отнася същото. А и задължително трябва един опитен защитник, дали ще е Гаров, Попов или Домакинов, Бакала да си избира, но е наложително и то още за Б група.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 15 окт 2010 21:43

Правилно, на мястото на Танчовски искам Дафчев, а на мястото на Недко може да е Гарата или някой друг
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”