АНГЛИЯ-ЧЕРНА ГОРА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: АНГЛИЯ-ЧЕРНА ГОРА

Мнениеот forzajuve » 13 окт 2010 01:51

kalchevo написа:Някой да обърна внимание, че ние имахме повече положения срещу Черна гора, от колкото Англия срещу същите?

футбола не е на положения.И ние имахме 3 чисти,пък си дойдохме празни.Въпросът е дали нашите играчи могат да се раздават както Черна гора и да се борят за всяка педя по терена.Ние като цяло се правим на технични,а трябва да играем и грубичко,за да покажем кой е шефа.На англия им липсваше бързината и пласирането на Дефоу.Но щом и при тях се оказва такава липса,значи сме на прав път.Просто Лотар трябва да заведе момчетата на бар да се напият здраво и да си турат по един кютек и който оцелее е готов за битка за класиране.Без кръв по терена ще си гледаме поредното голямо първенство
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 13 окт 2010 03:14

Направи ми впечатление че Англия може да не се класира :Д
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 окт 2010 06:20

8-)

Смешна и жалка Англия ! :evil:
За съжаление този мач според мен не се игра, а някой от грандовете започнаха със сметките още отсега !
Това изхвърли окончателно нашия национален отбор от борбата за първите две места. Сега вече хер Матеус дори да направи чудо и България да побеждава във всичките си мачове до края на квалификациите, пак може да не се класираме. :evil:
Поведението на английските футболисти снощи беше подобно на това на бразиските волейболисти на световното по волейбол срещу нас.
Англия доста великодушно даде точката, която ще класира новоотцепилата се от Сърбия държавичка. Какво да се прави - футболът е и политика ... :evil:
Срам за Англия ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 13 окт 2010 07:23

Абе кво смятате и пресмятате толкова???И с Англия и с Черна гора имаме по още един мач и двата отбора са преодолими с по-силния играем на Васил Левски тук всеки можем да победим стига да има желание у нас и футболистите ни.А нашите футболисти показват вече втори мач че не им се отпада безславно.Така че чакаме март и толкова.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 13 окт 2010 07:49

Дано Матеус се задържи по-дълго време при нас. Надеждата ми е класиране за Световното.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 окт 2010 07:51

Кофти за нас Х се получи.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 окт 2010 08:25

daimio написа:Абе кво смятате и пресмятате толкова???И с Англия и с Черна гора имаме по още един мач и двата отбора са преодолими с по-силния играем на Васил Левски тук всеки можем да победим стига да има желание у нас и футболистите ни.А нашите футболисти показват вече втори мач че не им се отпада безславно.Така че чакаме март и толкова.

А бе какво класиране ви гони и вас. Ще се борим за третото място с Швейцария, ама надали ще го вземем и него. Не виждате ли, че играем трагично. Вчера победихме олимпийския отбор на Саудитска арабия. Като ги знам колко е силен титулярния им състав, представям си тия вчера какви са били. Нашите нищо не играха цял мач, 2-3 смислени атаки и това е. Срещу Уелс ни покри късмета и някои невероятни спасявания на Михайлов. С такава игра и никаква тактика е абсурд да се говори дори за бараж.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2010 09:13

Матеус да събере отбора и да изгледа този мач, за да види как се играе добре защитно срещу отбор, който е много по-класен. Играха твърдо, без да са груби и се преставиха отлично.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 13 окт 2010 09:17

Приятели, този дълъг диспут върви между песимизма и оптимизма , между отчаянието и надеждата. Ако прочетете добре повечето от песимистичните мнения, ще откриете една кофти истина- какъвто е народът, такъв е и отборът. Още отсега всички свалили гащи и се уплашили от някакво футболно джудже. Еми тогава , вие песимистите, защо искате нашите да играят- дайте им отпуска , дайте им време - сега , утре , след 100 хиляди години...
Нека видим точната истина - трябват ни две победи - една срещу часовниците у нас-победа съвсем възможна. Другата- срещу славните и страшни черногорци .... Забележете - 2 победи срещу съвсем преодолими противници. Ако ги вземем - психическото предимство е при нас и в останалите мачове ще тръгнем определено с нужното самочуствие. Нека гледаме стъпките които ни предстоят и да вярваме в тези 2 победи. След тях групата ще стане объркана и всичко е вече възможно - дори и 1-вото място. И ние можем да полетим. Защо не ? Да не сме с по- малко мъде от другите. А песимисти ?....

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 13 окт 2010 09:31

Какво ги превъзнесохте толкова Черна Гора. Опълченците на Шипка.

И аз съм на мнение, че Черна гора ще завършат без нова победа. Сигурно ще са 4-ти, където им е мястото. Ще ги отупаме в Подгорица.

А Англия толкова си може, особено срещу 10 защитници. Джерард два пъти пипна топката с лице към вратата, и и двата пъти даде такъв пас, че черногорците се чудеха какво става. Просто много малко играеха с Джерард, това им беше грешката на англичаните.
Изображение

Върни се в “Архив”