30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Right_side
- Контакти:
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Всичко зависи до голяма степен от нас и най-много от представянето на защитата и вратаря ни. Неможе да допускаме голове от статични положения и от халите срещу Спортинг . Трябва да играем прибрано, да не им даваме да правят положения - те ще се изнервят ще започнат да грешат и така ще можем да решим мача с някоя контра. За вратарския пост най-много се притеснявам ... може би е крайно време да видим Акалски във Варна
Българийо, събуди се!!!
Прогнозата ми е 0:0 или 1:1
мисля ,че ще ни е много трудно да бием в Португалия 

Re: ЛЕ Спортинг Лисабон-Левски София 30.09/22.05ч.
goalkeeper написа:Дано португалците не стрелят от далече...
А аз си мисля ,че точно това ще правят едвали ще им обегне факта че Г.Петков е колеблив на далечни удари..

Единствените ни шансове в Португалия са нападението да има голям ден и мача да се заформи 2:2 или нещо такова. Не виждам как ще се опазим без гол. Спортинг ще ни мачка 90+ минути и хората от халфовата линия ще издъхнат. Всички знаем, че от 5 корнера поне един сме го осрали, а това което ще се случи ще е чистотата е здраве и каквото Гарра направи отпред.
Моята прогноза е 3:1 или 2:2 ...
Това не значи, че губим шансовете си в другите мачове, но ако ние взимаме по точка или три като гости с отборите от първа урна не ми се мисли, какво ще става след зимната пауза
За мен ще е успех, ако съберем още две или три точки, ако стигнат стигнат, ако не .... Шампиони и догодина пак с начале....
Моята прогноза е 3:1 или 2:2 ...
Това не значи, че губим шансовете си в другите мачове, но ако ние взимаме по точка или три като гости с отборите от първа урна не ми се мисли, какво ще става след зимната пауза

За мен ще е успех, ако съберем още две или три точки, ако стигнат стигнат, ако не .... Шампиони и догодина пак с начале....
- maximalniq
- Контакти:
Ако успеем да откраднем точки от Спортинг, добре ще е. Важни са мачовете ни с Лил и гостуването на Гент. Ако от тези три мача, победим поне в два. Имаме шансове за второто място. Не трябва да правим трагедии, ако не се класираме. Важното е да станем шампиони и да атакуваме ШЛ.

TPAKTOP написа:Виж колега казвам го с уважение и не съм двуличник! Не мога да ти казвам че ви пожелавам успех а след това да се подигравам с евро-подвизите ви. Не съм го казал със злоба, а просто е истина че имахте късмет в последните ви два мача. А това че ще загубите няма какво да си кривя душата. Никога не бих заложил пари че левски ще излезе победител от срещета. Темата е за мнения за мача и аз си го изказах. Това е! Не търся заяждане!
Тогава един съвет от мен. Не пиши нищо. Всеки има право да изрази мнение в свободна държава, но е въпрос на доста сериозна преценка, преди да го направи. Явно ти не си помислил сериозно и задълбочено, преди да го напишеш. Такива негативни пожелания обикновено рефлектират върху тези които ги отправят. Нали знаеш поговорката, "Който копае гроб други му, сам пада в него". И това тук е така.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
За мен ключовите мачове(след първият който благодаря на футболистите,че взеха) са Левски-Лил,Гент-Лил,Лил-Гент и евентуално Левски -Спортинг.Два хикса между Лил и Гент и задължителна победа на Левски в София над Лил и всичко е ок.Е това искам,а пък какво ще стане един господ знае 

Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk
Ако Петков пази,нищо добро не ни чака,за съжаление.Толкова трагичен никога не съм го виждал
И на мача с Черно море беше пълна нула,а втория гол е по негова вина,като муха без глава се въртеше в наказателното поле....УЖАС. Какво му стана на тоя човек,не мога да си обясна 

kent1914 написа:Ако Петков пази,нищо добро не ни чака,за съжаление.Толкова трагичен никога не съм го виждалИ на мача с Черно море беше пълна нула,а втория гол е по негова вина,като муха без глава се въртеше в наказателното поле....УЖАС. Какво му стана на тоя човек,не мога да си обясна
Петков в наказателното е по-неориентиран и от пиянде
Като гледам във всички мачове в УЕФА Ви вкарват голове, затова си мисля, че гол ще допуснете.
Въпросът е доколко ще преодолеете защита на Спортинг. Тя едва ли е слаба като на Гент и АЕК.
Затова за мен резултатът е 1Х. Дано все пак е Х
Въпросът е доколко ще преодолеете защита на Спортинг. Тя едва ли е слаба като на Гент и АЕК.
Затова за мен резултатът е 1Х. Дано все пак е Х