JackPackage написа:Милан взе и Робиньо - нов шампион в Серия А, пак от Милано![]()
Милан винаги са готови да направят изненада и да окепазят фишовете на стотици хуляди българи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Милан взе и Робиньо - нов шампион в Серия А, пак от Милано![]()
AnalBreaker написа:JackPackage написа:Милан взе и Робиньо - нов шампион в Серия А, пак от Милано![]()
Милан винаги са готови да направят изненада и да окепазят фишовете на стотици хуляди българи
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Тоя Ринаудо е толкоз куц кон, халал да им е на Юве. Обаче такива трансфери като в Италия няма просто- Бориело беше на крачка да иде в Юве, все едно Нани да го пратят за година под наем в Пуул![]()
storm написа:Ей пичове дайте някво инфо за този новия от Наполи . Гледам тука пишат (фена на швабите) ,че бил куц кон ,другаде чета пък 38 мача в серия А ,които са всичките .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта