MORSKI написа:Испания- Бразилия или Испания- Португалия пълнеж ли ще е
Абсолютен пълнеж. Испания няма шанс за нищо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MORSKI написа:Испания- Бразилия или Испания- Португалия пълнеж ли ще е
spartaka написа:Тоя мач никога досега не е бил толкова ясен,с оглед на формата на двата отбора,разликата в полза на германците ще е поне с 2 гола,слушайте ми думата,по-слаба Англия от дълги години не бях виждал.
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
haiobaio написа:Тоя мач наистина ще е як. Искам германците да УНИЖАТ англичаните. Много ще ми е приятно да гледам муцуните на псевдофеновете на Англия в нашата родина. Глупендерите, които с гордост носят тениски на тия нещастни албионци и се гордеят с това, искам да страдат. Искам Англия да загуби или с 4-5-6-7 гола разлика, или да падне в последната секунда.
arsenalko написа:Родината на футбола е само една и в неделя немците ще разберат това ..
SHAKOMINATORA написа:Ти като ходиш с тениска на Дузпамотив заслужаваш да ти смажат физиономията.
arsenalko написа:Родината на футбола е само една и в неделя немците ще разберат това ..
haiobaio написа:SHAKOMINATORA написа:Ти като ходиш с тениска на Дузпамотив заслужаваш да ти смажат физиономията.
Така ли? Ти ли ще ми я смажеш? Много си ми смешен. За разлика от теб и такива чуждопоклонници като теб, аз мога да нося 2 тениски с гордост - на България и на Локомотив.
Бижутера написа:arsenalko написа:Родината на футбола е само една и в неделя немците ще разберат това ..
англия е родината на футбола колкото мариян огнянов е носител на златната обувка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост