POPCORN написа:Е добре де от феновете на ЦСКА само аз ли имам абонаментна карта бе хора?
Май само допаща минимална сума,не съм сигурен, като му дойде времето ще разберем.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:Е добре де от феновете на ЦСКА само аз ли имам абонаментна карта бе хора?
cska_90 написа:Попкорн-да те питам има ли още карти!
„Аз съм римлянин и фен на Рома. Когато бях на 14 години, ходех на южната трибуна в агитката на Рома. Пътувах даже и за гостуванията“, призна новият треньор на съперника на ЦСКА в Лига Европа Клаудио Раниери.
„Вече се чувствам част от семейството на Рома. Целият мой живот беше едно предизвикателство. Затова амбициите на клуба, стават и мои амбиции, превръщат се в моя живот“, добави патетично при представянето си Раниери.
„Не идвам в клуба само заради парите. Трябва да призная, че преди два дни дори не съм си и помислял, че сега ще съм в Рома. Когато бях в Челси, не бяхме похарчили дори една лира, а стигнахме до Европа. Абрамович купи Челси, защото вече беше в Шампионската лига, което е важното“, добави новият треньр на „вълците“.
BGarmy написа:Тема Спорт: ЦСКА ще предлага общ билет за трите домакинства в Лига Европа
Интересна оферта готви ЦСКА за феновете. Според вестник "Тема Спорт" ще се предлага пакетен билет за трите домакинства на "червените" в груповата фаза на Лига Европа. Повече подробности по темата ще намерите на страниците на утрешния брой на вестника.
Честно казано,така за някой фенове ще е най-добре,даваш 25-30 лв за 3 мача за "Сектор Г" и повече няма да те е грижа за тия билети.
POPCORN написа:cska_90 написа:Попкорн-да те питам има ли още карти!
има продават се.въжат за лига европа сега гледах официялния форум на ЦСКА.И си е голяма изгода!Ето сега билета за ЦСКА - Фулъм 7 за г!Ако предположим, че и другите два мача ще е толкова билета са ти 21 лева.А то картата струва 25 кинта!Е ама има и мачове за първенстото все пак!Много се радвам, че си взех.Голямо удобство.Нито се редипш за билети нито нищо!Далавера огляма!Има братле, ама ти препоръчвам отиди тия дни да си вземеш да не почнат да ги спират
cska_90 написа:POPCORN написа:cska_90 написа:Попкорн-да те питам има ли още карти!
има продават се.въжат за лига европа сега гледах официялния форум на ЦСКА.И си е голяма изгода!Ето сега билета за ЦСКА - Фулъм 7 за г!Ако предположим, че и другите два мача ще е толкова билета са ти 21 лева.А то картата струва 25 кинта!Е ама има и мачове за първенстото все пак!Много се радвам, че си взех.Голямо удобство.Нито се редипш за билети нито нищо!Далавера огляма!Има братле, ама ти препоръчвам отиди тия дни да си вземеш да не почнат да ги спират
Мерси-е по-рано от 12 няма да мога-дано има!
Далавера е да прав си ,но пък има мачове дето предпочитам д аги гедам от В-но за тях ще си плащам!Все пак ако наистина е 7 лв билета за мача срещу Фулъм-наистина си е изгода да си вземеш карта!
cska_90 написа:Това имах предвид-и като се има предвид,че може и да има още мачове в Европа!
А ти иначе на мачовете с Пирин да речем пак ли в Г ходиш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта