Какви глупости говориш, как може да пропуснеш кастилското дерби.... така не е интересно...
https://www.youtube.com/watch?v=d2QLSwJAtmA&list=RDX1vuGFRqY3s&index=5
Италианската Серия А (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Италианската Серия А (сезон 2022/2023)
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- rebelheartous
- Контакти:
Pichichi написа:Не съм гледал нищо от 10- на дни, даже и днес ще пропусна Реал и Атлети но в калчополито е време Аталанта и Удине да вземат първо и второ място.
:-)
Може и Наполи.
Наполи изглеждат най-силни засега. Може и те да станат шампиони този сезон.
Groucho написа:Наполи изглеждат най-силни засега. Може и те да станат шампиони този сезон.
''Виждал съм, но няма!''

Groucho написа:Наполи изглеждат най-силни засега. Може и те да станат шампиони този сезон.
Просто прави постиженията на Марадона толкова по-големи. Наполи с много по-балансиран отбор колко години вече не може да стане шампион при много по-слаба лига от 80те години
махнаха алчните Руис, Мертенс и Инсиние и може да се получат нещата
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:махнаха алчните Руис, Мертенс и Инсиние и може да се получат нещата
Не знам дали са били алчни, ама Кварадоната изглежда по-добър от Инсиние. Милан няма достатъчно нападатели, а новото белгийско пишлеме засега е гола вода. Ювентус и Интер също са с проблеми, така че добри шансове имат Наполи този сезон.
Groucho написа:locke написа:махнаха алчните Руис, Мертенс и Инсиние и може да се получат нещата
Не знам дали са били алчни, ама Кварадоната изглежда по-добър от Инсиние. Милан няма достатъчно нападатели, а новото белгийско пишлеме засега е гола вода. Ювентус и Интер също са с проблеми, така че добри шансове имат Наполи този сезон.
Той Ориги по принцип си е за резерва или за титуляр в средняк. Да, вкара много важни голове понякога буквално в последните секунди но общо взето това ще му остане на него. Може да се разчита да вкара крайно важен гол в 95тата минута но да вкара 2 гола първото полувреме... не бих казал.
wolf написа:Той Ориги по принцип си е за резерва или за титуляр в средняк. Да, вкара много важни голове понякога буквално в последните секунди но общо взето това ще му остане на него. Може да се разчита да вкара крайно важен гол в 95тата минута но да вкара 2 гола първото полувреме... не бих казал.
Aз Де Кетеларе имам предвид с "белгийско пишлеме". Ориги също не изглежда, че ще може да допринесе с кой знае какво, да, но за другия се платиха 30 милки и го взеха за титуляр на мястото на Браимчо. А в момента Браимчо изглежда по-качествен футболер от него
Ма, ще видим, може да му трябва още време за аклиматизация към начина на игра в Италия.
Така че в момента тежестта на атаката се носи главно от Леао и Бок Жиру. Ама Бок Жиру е дърт и едва ли ще успее да изкара цял сезон на ниво.
Groucho написа:wolf написа:Той Ориги по принцип си е за резерва или за титуляр в средняк. Да, вкара много важни голове понякога буквално в последните секунди но общо взето това ще му остане на него. Може да се разчита да вкара крайно важен гол в 95тата минута но да вкара 2 гола първото полувреме... не бих казал.
Aз Де Кетеларе имам предвид с "белгийско пишлеме". Ориги също не изглежда, че ще може да допринесе с кой знае какво, да, но за другия се платиха 30 милки и го взеха за титуляр на мястото на Браимчо. А в момента Браимчо изглежда по-качествен футболер от него
Ма, ще видим, може да му трябва още време за аклиматизация към начина на игра в Италия.
Така че в момента тежестта на атаката се носи главно от Леао и Бок Жиру. Ама Бок Жиру е дърт и едва ли ще успее да изкара цял сезон на ниво.
А споко, дъртия швед ще се върне по някое време