NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот ReBorn1982 » 19 авг 2022 14:24

Ами все си мисля, че за тим като Лейкърс, недостигане до плейофите или загуба в 1-и кръг, е провал, но щом твърдиш, че не е, ОК ..... тая титла е много хубаво нещо, ама в другите 3 сезона нещата са много зле. И никъде не твърдя, че е в разцвета на силите си, наблегнах на парите, които хвърлят за него.

п.п.: просто лично мнение, не се газирай толкова.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 авг 2022 14:32

rmfan5 написа:
Pichichi написа:С Регъра си коментирахме при пристигането на Леброн с 4г. договор тогава че една титла за тези
4 г. ще е успех и си я взеха така че всичко друго е горница. Все пак без изнасилването на НОЛА
да пуснат АД не мисля че щеше да се получи де но това може би си е бил плана.
То м/у другото ако стане някакво чудо и Леброн и АД са здрави за едни плейофи още като нищо
ще озорят всеки с/у тях даже и без Уестбрук/Ървинг. Обаче това означава да могат да играят по
36/40 мин. което не знам дали е възможно за АД, Леброн и на 38/39 ще дяни.

НОЛА пък кой ги е ощетил, направиха добра сделка за АД ?

Не можеш да ме убедиш че един отбор с АД в него е по - слаб от отбор без АД а и ако помня добре
НОЛА не искаха да го пускат и имаше циркове или бъркам?
Направил си добра сделка но отбора ти става слаб, т.е. пускаш играч величина и се надяваш че
в бъдеще ще имаш други такива играчи. Я ги имаш я не.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 авг 2022 14:47

Аз не виждам особена промяна в резултатите на НОЛА с и без АД, честно казано. Да, може би са по-слаб отбор, но в крайна сметка взеха доста като компенсация за това.
По принцип със Зайън, Инграм и CJ трябва да са достатъчно добре, ама онуй свине не спира да плюска.

Сами си избраха да правят глупави сделки с Атланта на драфта, вместо да вземат Гарланд с четвъртия пик дето им дадохме. То верно че тогава беше много опоскан откъм качество драфт, но можеха да си спестят доста главоболия.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 19 авг 2022 15:56

rhaegar написа:Факт. Отделно че той и да иска, няма как да подпише за 5м на година да кажем, има си правила за удължаване на договорите. По-конкретно:

The player’s salary in the first year of the extension may be up to the greater of: (i) 120% of the player’s salary in the last year of the original contract, and (ii) 120% of the estimated average player salary in the year the extension is signed. Salary may increase (or decrease) in the extended term by up to 8% (instead of 5%) of the salary in the first year of the extension.

Мисля че в тази категория попада новият договор, ако някой е по-запознат, моля да ме поправи.

Ако иска да помогне на Лейкърс с пейрола за 2023-24/25, да не подписва екстеншън, ами да си изчака 2023 (когато му изтича настоящия контракт) и да подпише за минималка :Д :Д :Д

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 19 авг 2022 16:15

Pichichi написа:
rmfan5 написа:
Pichichi написа:С Регъра си коментирахме при пристигането на Леброн с 4г. договор тогава че една титла за тези
4 г. ще е успех и си я взеха така че всичко друго е горница. Все пак без изнасилването на НОЛА
да пуснат АД не мисля че щеше да се получи де но това може би си е бил плана.
То м/у другото ако стане някакво чудо и Леброн и АД са здрави за едни плейофи още като нищо
ще озорят всеки с/у тях даже и без Уестбрук/Ървинг. Обаче това означава да могат да играят по
36/40 мин. което не знам дали е възможно за АД, Леброн и на 38/39 ще дяни.

НОЛА пък кой ги е ощетил, направиха добра сделка за АД ?

Не можеш да ме убедиш че един отбор с АД в него е по - слаб от отбор без АД а и ако помня добре
НОЛА не искаха да го пускат и имаше циркове или бъркам?
Направил си добра сделка но отбора ти става слаб, т.е. пускаш играч величина и се надяваш че
в бъдеще ще имаш други такива играчи. Я ги имаш я не.

Там цирковете бяха по-скоро това че той искаше да играе а пък те го спираха за да не се контузи и да си изгуби трейд value-то.
Аз няма и да се опитвам да те убеждавам което си е така е така, въпроса е че при трейда НОЛА търсиха пикове и млади играчи не да си подсилват отбора.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 авг 2022 17:49

Larsenn написа:
Ако иска да помогне на Лейкърс с пейрола за 2023-24/25, да не подписва екстеншън, ами да си изчака 2023 (когато му изтича настоящия контракт) и да подпише за минималка :Д :Д :Д

Е, той да не е благотворително дружество? :D

Иначе четох доста мнения, като че ли преобладава това че подписването сега ни дава възможност да сме в по-силна позиция при преговори за някакъв трейд, дали с Нетс, дали с Индиана. В смисъл, не могат да използват срещу нас това, че сме отчаяни да направим сделка, в противен случай Джеймс напуска. Не знам дали това е основната причина да обявят договора сега, но като цяло звучи логично.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 19 авг 2022 22:01

rhaegar написа:Е, той да не е благотворително дружество? :D

Е, не е. А и, разбира се, шеговитото предложение на Ларсен е крайно, но пък и не е опрял до тези пари. Според реферънс досега е взел към 390 милиона от заплати. Аз, естествено, няма как да знам как се чувства човек в такава ситуация, а и гледната ми точка е фенска - отборът на първо място, но наистина не разбирам тези точно 25-30 милиона годишно ли ще му решат проблема. Явно обаче е станал по-реалистично настроен - ясно му е, че още 1-2 титли няма съществено да променят позицията му в съперничеството с Джордън. Вероятно с тази заплата демонстрира статус, здраве да е. Взехме една титла, ако някак вземем още една - ура.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 19 авг 2022 22:53

Buck32 написа:
rhaegar написа:Е, той да не е благотворително дружество? :D

Е, не е. А и, разбира се, шеговитото предложение на Ларсен е крайно, но пък и не е опрял до тези пари. Според реферънс досега е взел към 390 милиона от заплати. Аз, естествено, няма как да знам как се чувства човек в такава ситуация, а и гледната ми точка е фенска - отборът на първо място, но наистина не разбирам тези точно 25-30 милиона годишно ли ще му решат проблема. Явно обаче е станал по-реалистично настроен - ясно му е, че още 1-2 титли няма съществено да променят позицията му в съперничеството с Джордън. Вероятно с тази заплата демонстрира статус, здраве да е. Взехме една титла, ако някак вземем още една - ура.

ЛеБрон още по времето на Хийт си беше намалил кинтите за да вземат играчи, също така безспорния face на лигата в последните 10+ години да взема 10 20 милиона по-малко създава лош прецедент за CBA-a.
Още повече нали ви е ясно че това е contract extension не е за тази година, т.е не се знае дали ще има полза от това въобще.
Не виждам Джордън какво общо има с темата, голям комплекс имат някой от феновете му от ЛеБрон явно.
И последно за който и човек да става въпрос да оставиш 15 20 милиона на масата едва ли е лесно, това са страшно много пари даже и за мулти милионери.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 20 авг 2022 07:50

Buck32 написа: позицията му в съперничеството с Джордън.

Такова съперничество няма и никога не е имало. Има едно чисто маркетингово надуване на балон, също както сравняваха преди това Коби по Джордан, после почнаха ЛеБрон, следващият също ще го сравняват с Джордан .... Джордан е еталонът, името, което продава .... и непрекъснато сравнявайки някоя звезда с него, така й вдигат акциите .... съответно и долар капе. Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 20 авг 2022 10:51

Аз, разбира се, че се шегувам за минимални и тем подобни договори, но наистина очаквах, че ще подпише нещо по- "friendly" за отбора. Все пак лебедова песен, последен контракт и т.н. Вече официално е милиардер според Форбс. Примери има - настоящия договор на Крис Пол с Финикс, да не говорим за последния договор (10/2) на Дирк с Далас. Но (както каза Бък) всеки сам си преценя :Д. Аз ще добавя за баницата (не е луд, който я хапва) :Д.

п.п. За да се осъществи проекта в Маями, много играчи там направиха финансови "жертви". Явно трябва да имаш Пат Райли в отбора, не Джени Бъс :Д

Върни се в “Архив”