Официциално:Хуанми е първото ново попълнение на Бетис за сезон 2019/2020!
Източник: https://www.realbetisbalompie.es/notici ... jidt2Cw4Ls
Ла Лига (сезон 2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Re: Ла Лига (сезон 2019-20)
-
Не може да се каже, че Валверде е лош треньор - за шампионатен маратон е идеален също както беше и Гуардиола с трите поредни титли 2009-2011. Проблемът е че в ключови (гостувания) в ШЛ от елиминациите явно не успява да консолидира играчите за максимална концентрация и те подхождат с пренебрежение сякаш противникът сам ще се бие. Иначе на Кампа е безпогрешен. Рома и Ливърпул бяха попиляни с 4-1 и 3-0, а ако оная чуплива печка Дембеле си беше вкарала положенията или те се бяха паднали на Меси/Суарес, мачът свършваше 5-0. Аз съм убеден че ако реваншът беше на Кампа на 100% Барса щеше да елиминира Ливърпул. После на финала нещата срещу безтитлениците от Тотнъм нещата бяха ясни.
Иначе смешните оправдания на Ларгото ги оставям настрана. Вие вече 2 поредни години сте 3ти зад Атлетико, няма борба за титлата защото още януари сте далеч назад, даже 2017/2018г. когато спечелихте ШЛ бяхте много назад с точките още през декември, когато ви пръснахме задниците за сетен път на Бернабеу с 3-0.
Ако се върне стария формат на КЕШ, когато играеха само шампионите тогава ще си цъкате само в Лига Европа, където и ви е мястото.
Иначе смешните оправдания на Ларгото ги оставям настрана. Вие вече 2 поредни години сте 3ти зад Атлетико, няма борба за титлата защото още януари сте далеч назад, даже 2017/2018г. когато спечелихте ШЛ бяхте много назад с точките още през декември, когато ви пръснахме задниците за сетен път на Бернабеу с 3-0.

Ако се върне стария формат на КЕШ, когато играеха само шампионите тогава ще си цъкате само в Лига Европа, където и ви е мястото.

Ооо, Тих, ти изплува ли бе? За известно време се бях притеснил, че и на теб са ти сторили нещо (четири пъти
) онези черни докери, Дивок и Джиньо...
Та викаш, при стария формат Реал щеше да си цъка в ЛЕ? А дали щеше да ви остави толкова титли в Испания, как мислиш?
Всъщност... Барса колко КЕШ-а има в стария формат, че им изгубих бройката?

Та викаш, при стария формат Реал щеше да си цъка в ЛЕ? А дали щеше да ви остави толкова титли в Испания, как мислиш?
Всъщност... Барса колко КЕШ-а има в стария формат, че им изгубих бройката?
- paceto
- Контакти:
Едничка. 

На тях не им е трябвало КЕШ. Друго си е Жоао Гампера!

“Зная къде искам да отида и жертвите, които трябва да направя, за да отида там. Само моля за търпение и когато имам възможност да го обявя, ще го направя с удоволствие”, са думите на Гризман.
(от преди няколко дни)
Къде ще отиде Гризман ?
1914.1902 написа:“Зная къде искам да отида и жертвите, които трябва да направя, за да отида там. Само моля за търпение и когато имам възможност да го обявя, ще го направя с удоволствие”, са думите на Гризман.
(от преди няколко дни)
Къде ще отиде Гризман ?
Ми... при Зидан, да си бъбрят на матерен език

- insaneboy1
- Контакти:
1914.1902 написа:“Зная къде искам да отида и жертвите, които трябва да направя, за да отида там. Само моля за търпение и когато имам възможност да го обявя, ще го направя с удоволствие”, са думите на Гризман.
(от преди няколко дни)
Къде ще отиде Гризман ?
В Барселона, шефът на Атлетико го потвърди. Просто се чака да влезе юли и да му се активира клаузата.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Цяло лято това се пише и вероятно ще стане така. Гризман влиза в списъка на футболните предатели. 

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Преди година .