Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 14:25
Някои хора, или не могат да разберат, или се правят, че не разбират. Петък, 22 юли, 17:00 ч., беше последния срок за внасяне на оздравителния план на Божков. От тук нататък има два варианта - приемаме даденостите с Ганчев, или погребваме ЦСКА! Второто дори и сините не са си мечтали да видят, но на някои наши явно им се иска. Това, че АД създадено 99-та година и доказано по съдебен път, че няма нищо общо с дружеството на Павлов именно за да не се плащат дългове се възприема за автентичното ЦСКА, на това аз казвам - ХА ХА ХА. На някои им се привижда ЦСКА от 48-ма в дружеството от 99-та - СМЕХ! Да, не беше хубав начина с дружеството на Литекс, но да напомним, че Божков блокира по съдебен път отделянето на дъщерното ФК ЦСКА от ПФК ЦСКА, което щеше да е по-чистия вариант. Всичко беше за да се сее раздор между феновете, а де факто никой не е искал оздравяване на старото дружество. И ако някой си мисли, че тези 100-на души от летището ще издържат клуб макар и в "А" окръжна с 20 лева членски внос, значи е много наивен. Там пари дава някой - Божков, Домусчиев, или #КОЙ, но се дават само за да има разделение. Вижте, че повечето са хора с финансови претенции към старото АД. Може и да има заблудени хлапетии, но те са единици. Ако някой иска да погребва ЦСКА си е негова работа, но на мен ЦСКА не ми е бащиния за да си позволявам подобно нещо! Най-малко заради малките деца с червени фланелки!
Последна промяна от
Red Warrior на 25 юли 2016 14:38, променено общо 4 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост