Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016

Мнениеот HardWork » 09 юни 2016 14:08

Най - важното е да се развият таналнтите! Александър Георгиев, Кирил Десподов, Пламен Гълабов, Никола Колев, Павел Головодов, Георги Китанов, Айкут Рамадан, Валентин Антов, Чорбаджийски и още много! На младите таланти им трябва игрово време, което няма как да плучат ако в отбора има 10 опитни чужденеца или от провалените български национали! Максимум 5,6 опитни футболиста и всичко друго играчи под 23 години!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 09 юни 2016 14:33

Офанзивният халф Иван Минчев (25г.) е ново попълнение на ЦСКА.Той идва от отбора на Монтана.Минчев записа 30 мача и 6 гола в а група през изминалия сезон(направи хеттрик при 6-0 срещу отбора на Ботев ПД.)В елита и във втория ешелон Иван Минчев е изиграл 150 срещи и е реализирал 18 гола от 2010 г.
Последна промяна от ham3r на 09 юни 2016 14:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 14:33

HardWork написа:Най - важното е да се развият таналнтите! Александър Георгиев, Кирил Десподов, Пламен Гълабов, Никола Колев, Павел Головодов, Георги Китанов, Айкут Рамадан, Валентин Антов, Чорбаджийски и още много! На младите таланти им трябва игрово време, което няма как да плучат ако в отбора има 10 опитни чужденеца или от провалените български национали! Максимум 5,6 опитни футболиста и всичко друго играчи под 23 години!

Това ще бъде отбора на Ицо.
Той доказа, че ще само с българи може да се постигнат и големи неща.
Има вероятност да си приберем Чочев.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 09 юни 2016 21:38

Тео, няма вероятност да си приберем Чочев.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 10 юни 2016 09:35

ЦСКА опипва почвата около евентуално завръщане в България на Данило Асприля, научи 7DniFutbol.bg!
Колумбиецът бе продаден през зимата от Литекс на Ал Айн (Абу Даби), където направи фурор с представянето си в началото. Сега обаче най-качественият нападател за последните два сезона в елита има проблеми в богаташката държава, а освен това се очаква и смяна на треньора. Тежък му бил и начина на живот там и искал да се връща в Европа.
Гриша Ганчев вече е имал първоначални разговори с Асприля, а заради тях спешно в София пристигна и друг човек, свързан с идването на бързака в Ловеч преди време. Благодетелят на ЦСКА е готов да се откаже от близо милион евро, очаквани още по трансфера на Асприля, за да облече той екипа на ЦСКА.
Ако трансферът се осъществи, то „А“ група няма да е в никакъв случай същата. Асприля е истински душманин на Левски, който на три пъти би сам, а от него треперят и всички защитници на Лудогорец, така и не намерили начин да го спрат в сблъсъците между двата отбора.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 10 юни 2016 11:30

Десподов е казал пред Тема Спорт, че е подписал с ЦСКА :mrgreen: !

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5t86uw8vUDg[/youtube]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 11 юни 2016 03:33

Чудя се за това момче няма ли някой да се сети... Един от малкото чужденци, от които съм останал с добри спомени/впечатления и с радост бих гледал отново на Армията :) Ако ще имаме "трима за цвят", нямам нищо против той да е един от тях.

Нелсън дава Ботев на ФИФА: Недопустимо е в клуба да имат такова отношение

- ...Когато бях в ЦСКА, също имаше проблеми с парите, но всичко се плащаше, макар и със закъснение. За сравнение между двата клуба и дума не може да става. При "червените" имаше далеч по-добра организация, отколкото в Ботев. И сега, ако някой играч ме попита кой да избере между двата, ще кажа ЦСКА.

...

- Какво следва от тук нататък за теб?
- Имам оферти от няколко отбори зад граница. Ако трябва да бъда честен, предпочитаните ми дестинации са Турция и ЦСКА. Ако "червените" ме потърсят, съм готов веднага да се върна и да помогна на отбора да гони целите си. Имам предложения от няколко тима от горната таблица на класирането в Турция. Но не искам да бързам, ще изчакам и ще видим.

- Споменавайки ЦСКА, следиш ли какво се случва в "армейския" клуб?
- Разбира се. Не съм спирал да се интересувам. Искам да изкажа поздравления за ръководството на отбора, което направи и невъзможното да го върне в елита. Много се зарадвах, когато спечелиха купата, бе напълно заслужено.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 юни 2016 12:16

В момента журналистите си измислят всякакви трансферни новини около ЦСКА. Сами виждате, че освен Китанов никой друг не е подписал официално. Момчетата от Литекс също са почти сигурни, но за Манолев, Бодуров и Мицански са само приказки. Пък и не виждам, за какво са ни. Само ще разбият хубавия колектив, който изгради Христо Янев. И тримата са над 30 години и едва ли ще имат стимул за изява във България. Такива играчи искат да вземат още някакви пари в чужбина, като за последно. Отделно ще изядът мястото на някой от сегашните ни младежи. Единствения плюс е, че са българи, с опит и тях могат да се гонят високи цели веднага. Притеснява ме още, че ако ЦСКА се напълни с подобни звезди може да се търси и нов по-опитен треньор. Накратко, всичко, което се изгради за тази една година ще бъде подменено и от сегашния отбор няма да остане никой. Но да изчакаме до началото на подготовката, когато ще стане ясно всичко.

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 12 юни 2016 20:57

Първо в ПловдивДербы.цом: Лазар Марин отива в ЦСКА

Левият защитник на Ботев Пловдив, който отказа да подпише нов договор, тъй като не се разбра с ръководството за размера на неговото възнаграждение, ще играе от новия сезон в ЦСКА на Гриша Ганчев, научи ексклузивно ПловдивДербы.цом. Червеният клуб ще трябва да се бръкне с 55 000 лева за правата на Марин. Парите се полагат на Ботев Пловдив, тъй като играчът е израснал в школата на канарчетатат

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 13 юни 2016 15:39

Треньорът по физическа подготовка в Стяуа Томас Нойбер ще напусне румънския тим в посока ЦСКА, пишат румънските медии.
Германецът дойде в Стяуа през 2002 година и успя да направи от тима отлични атлети, които успяха да доминират в повечето мачове на тима.

Това би било много добро попълнение! Най - слабата страна на българския футбол е физическата подготовка!

Върни се в “Архив”