Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016
Роналдо защо да го махаме? Разбирам, че се е ''изчерпал'' и в крайна сметка всеки може да вкара 55 и асистира 20+ в 52 мача, но все пак дали не е по-добре да остане, а?
Искаш и Рамос да си ходи, гледам..
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:Роналдо защо да го махаме? Разбирам, че се е ''изчерпал'' и в крайна сметка всеки може да вкара 55 и асистира 20+ в 52 мача, но все пак дали не е по-добре да остане, а?Искаш и Рамос да си ходи, гледам..
Мани го тоя,говори неща,които може да станат само в игрите или след няколко сезона постепенно,но не точно през това лято.
- paceto
- Контакти:
Stones.66 написа:Последно, по моята скромна преценка, отбора за другия сезон хипотетично трябва да е:
Вратари: Де Хеа, Навас, Пачеко
Защитници: Карвахал, Данило, Варан, Пепе, Дани Суарес, Йоренте, Коентрао, Марсело,
Полузащитници: Модрич, Кроос, Погба, Верати, Касемиро, Медран, Марко Ройс, Йодегаард
Нападатели: Азар, Хесе, Кун
Нещо такова. Може и допълнения и промени, разбира се.
Викаш да гоним и Роналдо, Бензема, Рамос, Касияс, Иско, Хамес и Бейл и вече отбора ще мачка и няма кой да го спре
Ужас направо .. абе що ли се занимавам и аз
sapio0o написа:Роналдо защо да го махаме? Разбирам, че се е ''изчерпал'' и в крайна сметка всеки може да вкара 55 и асистира 20+ в 52 мача, но все пак дали не е по-добре да остане, а?Искаш и Рамос да си ходи, гледам..
Рамос е проблемен защитник. Много е подвластен на емоциите си, и понякога прегаря и не играе с "главата" си. Т.е. - не мисли много-много какво прави. Но най-странното е, че не ще да преподписва досега. Такива са последните информации. Затова.
paceto написа:Stones.66 написа:Последно, по моята скромна преценка, отбора за другия сезон хипотетично трябва да е:
Защитници: Карвахал, Данило, Варан, Пепе, Дани Суарес, Йоренте, Коентрао, Марсело,
Полузащитници: Модрич, Кроос, Погба, Верати, Касемиро, Медран, Марко Ройс, Йодегаард
Викаш да гоним и Роналдо, Бензема, Рамос, Касияс и Бейл и вече отбора ще мачка и няма кой да го спре![]()
Е, те сега са тук. И какво от това? Ние ли сме на прага на требъл (поредния), че нещо не доразбрах, или той пак отива в един неприятен отбор от един средиземноморски град? И дали Бар'Ц'лона бяха толкова велики през този сезон, или Реал пак се осра и им подари трофеите (защото след нова година всичко се беше точно подарък!) Ама, викаш - нищо кой знай какво не се е случило. Ние пак ще си затваряме очите и устите и ще се радваме на малката радост, която отбора ни дава като фенове - 1 -2 титли през 3 - 4 години и няма защо да имаме право на претенции. Помислете - това, което аз съм написал, вече по един или друг начин хората по световните медии вече го пишат на сериозно.
Виж му играта като цяло, не само головете. Особено пот началото на тази календарна година. Ако щеш - виж му и головете. Голямата бройка голове на Роналдо е натрупана основно срещу отбори от долната част на таблицата в Испания, и в предварителната група на Реал в ШЛ. Така че - няма почва за ирония тук! Евала за това, че знае как да се пласира в наказателното и че е убиец, но напоследък головете са му от типа "гюмеджийски". Пак започна да отсъства в големи периоди от важните мачове (пример искаш ли да ти дам). Евала за всичко, което е направил за Реал Мадрид! Харесвам го - няма две мнения, но вече не е това, което беше през първите 3 години. Един футболист (отбор) може да е във върхова форма, и да му се получава всичко в рамките на 4-5 години, след което следва неминуем спад. И при каталунките беше така, той Гуардиола затова се усети и се махна навреме. И при Роналдо е така за съжаление. Аз предлагам продажба, защото все още ще има кой да даде голяма сума. Ето, Ариго Саки е наш човек и може да му се вярва: http://real.gong.bg/football-sviat/ispa ... ldo-328705
Последна промяна от Stones.66 на 15 май 2015 21:45, променено общо 2 пъти.
Stones.66 написа:rmfan5 написа:hajitsu написа:Само аз ли не мисля, че Коентрао е по-слаб от Марсело? Ако трябва да бъда честен, португалецът е един от любимците ми в отбора и не искам да напуска. Същото се отнася и за Касияс. При него обаче е малко по-различно - той с присъствието си в отбора дава допълнителни сили на съотборнците си (сърцето на тима).
Тъжно е,но с две три добри спасявания също може да се надъха отбора.
Някои вратари вадят мачове,а на Касияс това не му се е случвало от доста време.
Абсолютно точно! Ян Облак е пример за това дотолкова, че дюшеците за малко да ни метнат за Шампионската лига.
Облак направи добри спасявания, но защо е резерва в повечето мачове на Атлетико тогава?
Едва ли Симеоне е толкова тъп, че да не го пуска, ако е толкова страхотен, колкото го изкарваш.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016
hajitsu написа:Stones.66 написа:rmfan5 написа:hajitsu написа:Само аз ли не мисля, че Коентрао е по-слаб от Марсело? Ако трябва да бъда честен, португалецът е един от любимците ми в отбора и не искам да напуска. Същото се отнася и за Касияс. При него обаче е малко по-различно - той с присъствието си в отбора дава допълнителни сили на съотборнците си (сърцето на тима).
Тъжно е,но с две три добри спасявания също може да се надъха отбора.
Някои вратари вадят мачове,а на Касияс това не му се е случвало от доста време.
Абсолютно точно! Ян Облак е пример за това дотолкова, че дюшеците за малко да ни метнат за Шампионската лига.
Облак направи добри спасявания, но защо е резерва в повечето мачове на Атлетико тогава?
Едва ли Симеоне е толкова тъп, че да не го пуска, ако е толкова страхотен, колкото го изкарваш.
Ако не се лъжа, вече не е резерва. Или, най-малкото Симеоне си редува състава , което Анчелоти не прави. Защо не се даде повече шанс на Кейлор Навас през сезона, ами се остави на вратата Касияс?
paceto написа:Stones.66 написа:Последно, по моята скромна преценка, отбора за другия сезон хипотетично трябва да е:
Викаш да гоним и Роналдо, Бензема, Рамос, Касияс, Иско, Хамес и Бейл и вече отбора ще мачка и няма кой да го спре![]()
Пропуснал съм Иско и Хамес неволно, понеже ги изброявах наизуст. Но ако беше прочел написаното от мен по-горе, щеше да разбереш, че съм написал ясно, че "неспоменатите от мен играчи остават, разбира се". Но, благодаря за "успешната" ирония. Ще се коригирам!
Последна промяна от Stones.66 на 15 май 2015 21:35, променено общо 3 пъти.
- shotgun blues
- Контакти:
Марка:Реал Мадрид започва преговори за левият бек на Порто Алекс Сандро.
MARCA | Real Madrid and De Gea have reached a personal agreement and he will be a Real Madrid player next season.
MARCA | De Gea will earn around £4 million a year after taxes and the contract length will be 5-6 years.
COPE | Madrid will sign 1-2 midfielders this summer to bolster their depth.
MARCA | Real Madrid and De Gea have reached a personal agreement and he will be a Real Madrid player next season.
MARCA | De Gea will earn around £4 million a year after taxes and the contract length will be 5-6 years.
COPE | Madrid will sign 1-2 midfielders this summer to bolster their depth.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]