Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016

Мнениеот sapio0o » 15 май 2015 20:39

Роналдо защо да го махаме? Разбирам, че се е ''изчерпал'' и в крайна сметка всеки може да вкара 55 и асистира 20+ в 52 мача, но все пак дали не е по-добре да остане, а? :roll: Искаш и Рамос да си ходи, гледам..
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 15 май 2015 20:42

sapio0o написа:Роналдо защо да го махаме? Разбирам, че се е ''изчерпал'' и в крайна сметка всеки може да вкара 55 и асистира 20+ в 52 мача, но все пак дали не е по-добре да остане, а? :roll: Искаш и Рамос да си ходи, гледам..

Мани го тоя,говори неща,които може да станат само в игрите или след няколко сезона постепенно,но не точно през това лято.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 май 2015 20:45

Stones.66 написа:Последно, по моята скромна преценка, отбора за другия сезон хипотетично трябва да е:

Вратари: Де Хеа, Навас, Пачеко
Защитници: Карвахал, Данило, Варан, Пепе, Дани Суарес, Йоренте, Коентрао, Марсело,
Полузащитници: Модрич, Кроос, Погба, Верати, Касемиро, Медран, Марко Ройс, Йодегаард
Нападатели: Азар, Хесе, Кун

Нещо такова. Може и допълнения и промени, разбира се.

Викаш да гоним и Роналдо, Бензема, Рамос, Касияс, Иско, Хамес и Бейл и вече отбора ще мачка и няма кой да го спре :roll:
Ужас направо .. абе що ли се занимавам и аз :)

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 15 май 2015 20:46

sapio0o написа:Роналдо защо да го махаме? Разбирам, че се е ''изчерпал'' и в крайна сметка всеки може да вкара 55 и асистира 20+ в 52 мача, но все пак дали не е по-добре да остане, а? :roll: Искаш и Рамос да си ходи, гледам..

Рамос е проблемен защитник. Много е подвластен на емоциите си, и понякога прегаря и не играе с "главата" си. Т.е. - не мисли много-много какво прави. Но най-странното е, че не ще да преподписва досега. Такива са последните информации. Затова.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 15 май 2015 20:58

paceto написа:
Stones.66 написа:Последно, по моята скромна преценка, отбора за другия сезон хипотетично трябва да е:

Защитници: Карвахал, Данило, Варан, Пепе, Дани Суарес, Йоренте, Коентрао, Марсело,
Полузащитници: Модрич, Кроос, Погба, Верати, Касемиро, Медран, Марко Ройс, Йодегаард

Викаш да гоним и Роналдо, Бензема, Рамос, Касияс и Бейл и вече отбора ще мачка и няма кой да го спре :roll:

Е, те сега са тук. И какво от това? Ние ли сме на прага на требъл (поредния), че нещо не доразбрах, или той пак отива в един неприятен отбор от един средиземноморски град? И дали Бар'Ц'лона бяха толкова велики през този сезон, или Реал пак се осра и им подари трофеите (защото след нова година всичко се беше точно подарък!) Ама, викаш - нищо кой знай какво не се е случило. Ние пак ще си затваряме очите и устите и ще се радваме на малката радост, която отбора ни дава като фенове - 1 -2 титли през 3 - 4 години и няма защо да имаме право на претенции. Помислете - това, което аз съм написал, вече по един или друг начин хората по световните медии вече го пишат на сериозно.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 15 май 2015 21:11

Виж му играта като цяло, не само головете. Особено пот началото на тази календарна година. Ако щеш - виж му и головете. Голямата бройка голове на Роналдо е натрупана основно срещу отбори от долната част на таблицата в Испания, и в предварителната група на Реал в ШЛ. Така че - няма почва за ирония тук! Евала за това, че знае как да се пласира в наказателното и че е убиец, но напоследък головете са му от типа "гюмеджийски". Пак започна да отсъства в големи периоди от важните мачове (пример искаш ли да ти дам). Евала за всичко, което е направил за Реал Мадрид! Харесвам го - няма две мнения, но вече не е това, което беше през първите 3 години. Един футболист (отбор) може да е във върхова форма, и да му се получава всичко в рамките на 4-5 години, след което следва неминуем спад. И при каталунките беше така, той Гуардиола затова се усети и се махна навреме. И при Роналдо е така за съжаление. Аз предлагам продажба, защото все още ще има кой да даде голяма сума. Ето, Ариго Саки е наш човек и може да му се вярва: http://real.gong.bg/football-sviat/ispa ... ldo-328705
Последна промяна от Stones.66 на 15 май 2015 21:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 15 май 2015 21:16

Stones.66 написа:
rmfan5 написа:
hajitsu написа:Само аз ли не мисля, че Коентрао е по-слаб от Марсело? Ако трябва да бъда честен, португалецът е един от любимците ми в отбора и не искам да напуска. Същото се отнася и за Касияс. При него обаче е малко по-различно - той с присъствието си в отбора дава допълнителни сили на съотборнците си (сърцето на тима).

Тъжно е,но с две три добри спасявания също може да се надъха отбора.

Някои вратари вадят мачове,а на Касияс това не му се е случвало от доста време.

Абсолютно точно! Ян Облак е пример за това дотолкова, че дюшеците за малко да ни метнат за Шампионската лига.

Облак направи добри спасявания, но защо е резерва в повечето мачове на Атлетико тогава?
Едва ли Симеоне е толкова тъп, че да не го пуска, ако е толкова страхотен, колкото го изкарваш. :roll:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 15 май 2015 21:20

hajitsu написа:
Stones.66 написа:
rmfan5 написа:
hajitsu написа:Само аз ли не мисля, че Коентрао е по-слаб от Марсело? Ако трябва да бъда честен, португалецът е един от любимците ми в отбора и не искам да напуска. Същото се отнася и за Касияс. При него обаче е малко по-различно - той с присъствието си в отбора дава допълнителни сили на съотборнците си (сърцето на тима).

Тъжно е,но с две три добри спасявания също може да се надъха отбора.

Някои вратари вадят мачове,а на Касияс това не му се е случвало от доста време.

Абсолютно точно! Ян Облак е пример за това дотолкова, че дюшеците за малко да ни метнат за Шампионската лига.

Облак направи добри спасявания, но защо е резерва в повечето мачове на Атлетико тогава?
Едва ли Симеоне е толкова тъп, че да не го пуска, ако е толкова страхотен, колкото го изкарваш. :roll:

Ако не се лъжа, вече не е резерва. Или, най-малкото Симеоне си редува състава , което Анчелоти не прави. Защо не се даде повече шанс на Кейлор Навас през сезона, ами се остави на вратата Касияс?

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 15 май 2015 21:22

paceto написа:

Викаш да гоним и Роналдо, Бензема, Рамос, Касияс, Иско, Хамес и Бейл и вече отбора ще мачка и няма кой да го спре :roll:

Пропуснал съм Иско и Хамес неволно, понеже ги изброявах наизуст. Но ако беше прочел написаното от мен по-горе, щеше да разбереш, че съм написал ясно, че "неспоменатите от мен играчи остават, разбира се". Но, благодаря за "успешната" ирония. Ще се коригирам! :mrgreen:
Последна промяна от Stones.66 на 15 май 2015 21:35, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 май 2015 21:29

Марка:Реал Мадрид започва преговори за левият бек на Порто Алекс Сандро.

MARCA | Real Madrid and De Gea have reached a personal agreement and he will be a Real Madrid player next season.
MARCA | De Gea will earn around £4 million a year after taxes and the contract length will be 5-6 years.

COPE | Madrid will sign 1-2 midfielders this summer to bolster their depth.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”