vaskonti написа:Кои щети са искали да възстановят? 205 милиона? Или да намерят липсващите документи за 3,5 милиарда?
Очевидно сега всеки ще вика "аз съм жертва, една групировка е виновна". Ама коя е тая групировка... Защо Василев не излезе с едно име поне? Защо казва, че отношенията му с Пеевски са не по-различни от отношенията с кой да е клиент на банката? Нещо конкретно няма ли да се каже или продължаваме да обвиняваме Торбалан?
vaskonti, ти наистина ли си мислиш, че тези неща(имената) се казват в ТВ интервю?
Тъй като на всички стана ясно, че този сценарий е режисиран от определен кръг хора, рекетиращи мен и КТБ в продължение на години, държа да информирам обществеността, че съм дал показания пред съдии от страни членки на Европейския съюз, които са съответно нотариално заверени.
...Що се отнася до институциите, които съдействаха и бездействаха, за да се случи всичко това – с тях ще си говорим в съда", подчертава Цветан Василев.
Ще те помоля да ми отговориш на един въпрос:
Вариантът за среща на страните в европейски съд, анонсиран от Василев, не те ли удовлетворява?
Не мислиш ли, че там е по-възможно да изплува истината?
Или за теб бе достатъчно да се хвърлят обвиненията от целия държавен апарат срещу Василев, да се разчита, че последният ще се уплаши и "покрие", а "лошите кредити", за които е ясно към кой са, да бъдат обявени за несъбираеми, защото лошият чичко е унищожил досиетата, и аз и ти да ги изплащаме чрез фонда на държавната ББР?
Само на този въпрос ми отговори.