Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2014 20:49

Venko123 написа:А.Господинов - 19г.
Маркович - 19 г.
Чочев - 21 г.
Карачанаков - 21 г.
Силва - 19 г.
Витанов - 19 г.
Eреро - 20 г.
В.Попов - 18 г.

Не е зле май? 8 опитни и 8 млади играчи + такива на по 25-26 години като Крачунов, Венци Василев и Менди.

Поправи ме,ако греша,ама Чочев,Маркович и Силва не са ли "на сергията"?Току виж някой ги купил...
Ереро,май,е пътник и той...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 май 2014 20:54

blue avalanche написа:
Logical person написа:Като цяло подкрепям с две ръце привличането на опитни за "А" група играчи. Да, те не са супер звезди, няма и да станат, но са стабилни и знаят как се играе в "А" група. Към момента се въртят имената на Тунчев, Венков, Маркиньос и Камбуров. И четиримата са стабилни играчи, които ни излизат без пари. Глупаво е да не ги вземем.

Извън това ни трябват още 1-2 нападатели и ляв бек, 1-2 халфа и т.н. Имаме ли възможност да привличаме качествени играчи без пари, трябва да го правим.

Венков-30г.
Тунчев-33г.
Камбуров-33г.
Маркиньос-32г.
В.Илиев-34г.
Т.Янчев-38г.
А.Попов-32г.
Е.Гъргоров-33г.
Ти добре ли си???
:mrgreen:

Много съм си добре. Искам максимално силен отбор. В нашия случай силен е равно на корав и опитен, защото без пари "тики-така" няма :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 май 2014 22:22

blue avalanche написа:
Venko123 написа:А.Господинов - 19г.
Маркович - 19 г.
Чочев - 21 г.
Карачанаков - 21 г.
Силва - 19 г.
Витанов - 19 г.
Eреро - 20 г.
В.Попов - 18 г.

Не е зле май? 8 опитни и 8 млади играчи + такива на по 25-26 години като Крачунов, Венци Василев и Менди.

Поправи ме,ако греша,ама Чочев,Маркович и Силва не са ли "на сергията"?Току виж някой ги купил...
Ереро,май,е пътник и той...

Поне наясно ли си какво искаш да кажеш или по традиция си мааш ей така, колко да не е без хич? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 20 май 2014 23:17

Берое взе Гади, а аз се надявах нашите да го прилапат..

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 май 2014 23:40

Той дори кавичките е объркал, кво да го поправяш. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 май 2014 00:37

Хора, стига с това - не ми харесва този, не ми харесва онзи. Без пари няма как да стане. Явно ще ми се налага да го повтарям доста пъти през летния трансферен прозорец. Пък и да имахме пари поне в "А" група аз лично не виждам някакви класни футболисти, които да изпъкват. Говоря за тези, които са реални за привличане от по-слабите отбори. Та ние един Венци Христов не можахме да вземем. Бъдете реалисти. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 май 2014 11:13

Приоритетите са:
1) Лиценз
2) Стабилен инвеститор/и и стабилизиране на финансите
3) Да се задържи Стойчо
................................
Всичко останало (включително трансфери) чак след това! Какво да коментираме "трансфери", ако не се работи по първите три?
Според мен първо ще се разделим с футболистите, чиито заплати са в тежест и чак след това ще се мисли за евентуални попълнения.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 май 2014 13:21

Червени Воини написа:Да и на мен ми харесва как играе Диего Фераресо!

Да ама ,а отива при добитъка :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 май 2014 13:49

Преди малко гледах в един друг сайт,един румънец,център нападател -Дина,много ми напомня на Мораес,уж сме щели да го взимаме ,като свободен агент от Кипър,но като му гледах играта и головете,много силно се съмнявам :( ,че ще дойде при безпарковци ,като нас,освен,ако не го навият Бадема и ВАЛЬО 8-) ,тъй като са играли навремето заедно в Крайова,но едва ли е толкова сантиментален,по-скоро ще се върне в Румъния ;) !Иначе доколкото знам тролея Венков,каза,че нямало да идва при нас(и по-добре),Фераресо отива при сините,Милчо Ангелов отива в „Ботев“ заради херо,така че тия може да не ги спрягате за ЦСКА ;) !Иначе казано май пак ше я караме като през миналия сезон-на изпарения,аз лично нямам големи очаквания, препоръчвам го и на вас,за да нямате после големи разочарования :cry: !За Маркиньос,като футболни качества ,винаги съм бил скептик-става за отбори като Локото,но не и за ЦСКА,за Камбуров-о.к. въпреки годинките,при предишния му престой не се наложи при „големият“ спец БГ Моуриньо :o ,но не значи ,че не е голям футболист!По принцип ни трябват играчи за всички звена,но съм против да се взимат играчи за 3 или 6 месеца,най-малко за 1година +...,ако искаме да градиме някакъв отбор с перспектива, иначе ставаме като Аврамов дом -постоянно влизат и излизат секакви :!:Лично според мен,истинските добри и талантливи български футболисти ,са някъде из долните дивизии на родния футбол и много по-рядко в ДЮШ ,на който и да е клуб от „А“ група и скаутското ни звено трябва да се насочи предимно в тази посока,а не по плажовете на Бразилия,просто трябва някой да намери съкровището,което е заровено в двора на къщата,а не да гони Миаля извън граница!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 май 2014 15:22

Марки дано се навие да се върне в ЦСКА :idea:

Върни се в “Архив”