Преди малко гледах в един друг сайт,един румънец,център нападател -Дина,много ми напомня на Мораес,уж сме щели да го взимаме ,като свободен агент от Кипър,но като му гледах играта и головете,много силно се съмнявам

,че ще дойде при безпарковци ,като нас,освен,ако не го навият Бадема и ВАЛЬО

,тъй като са играли навремето заедно в Крайова,но едва ли е толкова сантиментален,по-скоро ще се върне в Румъния

!Иначе доколкото знам тролея Венков,каза,че нямало да идва при нас(и по-добре),Фераресо отива при сините,Милчо Ангелов отива в „Ботев“ заради херо,така че тия може да не ги спрягате за ЦСКА

!Иначе казано май пак ше я караме като през миналия сезон-на изпарения,аз лично нямам големи очаквания, препоръчвам го и на вас,за да нямате после големи разочарования

!За Маркиньос,като футболни качества ,винаги съм бил скептик-става за отбори като Локото,но не и за ЦСКА,за Камбуров-о.к. въпреки годинките,при предишния му престой не се наложи при „големият“ спец БГ Моуриньо

,но не значи ,че не е голям футболист!По принцип ни трябват играчи за всички звена,но съм против да се взимат играчи за 3 или 6 месеца,най-малко за 1година +...,ако искаме да градиме някакъв отбор с перспектива, иначе ставаме като Аврамов дом -постоянно влизат и излизат секакви

Лично според мен,истинските добри и талантливи български футболисти ,са някъде из долните дивизии на родния футбол и много по-рядко в ДЮШ ,на който и да е клуб от „А“ група и скаутското ни звено трябва да се насочи предимно в тази посока,а не по плажовете на Бразилия,просто трябва някой да намери съкровището,което е заровено в двора на къщата,а не да гони Миаля извън граница!