viali69 написа:Един малоумник тук сравни АК с атомната бомба и написа, че атомните бомби над Хирошима и Нагасаки са избили по-малко хора, отколкото Калашника.
Оръжията не убиват хора ... хората убиват хора с оръжия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
viali69 написа:Един малоумник тук сравни АК с атомната бомба и написа, че атомните бомби над Хирошима и Нагасаки са избили по-малко хора, отколкото Калашника.
counterstrike написа:Fabrizio Ravanelli написа:counterstrike написа:Fabrizio Ravanelli написа:Кашчей написа:
Шмайзер е картечен пистолет, както и Шпагин, и Судаев.
Всъщност, не бих се учудил, ако и Т-34 е немска разработка, както и Гвардейските миномети. Да не говорим за съвременните Сухой, Миговете.. абе руснаците не са в състояние да създадат оръжие явно
Какъв Т-34, името на ФРАНЦ ЩАУДЕГЕР май не ти говори нищо?! Жокер: СПОКО, не създал Т-34... ОБРАТНОТО
Ясно, много добре си запознат с ФРАНЦ ШАУДЕГЕР! Кажи ни сега, колко тежи автомат Калашников?
... тежи почти колкото ЕВРАЗИЙСКИЯТ Ви Президент или малко повече?!?![]()
![]()
Не, не е толкова! Грешен отговор. Няма и как да знаеш, не си ходил в казарма. Разбираемо, гейовете не ги вземаха в армията!
donDiego написа:Аз съм чувал, че Шмайзер е конструирал калашника. А и как да си обясня, че един прост овчар или тракторист образно казано, ще измисли подобна техника, ей тъй , както си кара трактора. Слиза, взема молив и лист и прави прототип, всяка една част, сглобява и става най-великият инженер...просто инженерството не е шега работа. А немските инженери, са върха на сладоледа, най най най
donDiego написа:Аз съм чувал, че Шмайзер е конструирал калашника. А и как да си обясня, че един прост овчар или тракторист образно казано, ще измисли подобна техника, ей тъй , както си кара трактора. Слиза, взема молив и лист и прави прототип, всяка една част, сглобява и става най-великият инженер...просто инженерството не е шега работа. А немските инженери, са върха на сладоледа, най най най
counterstrike написа:Tommi написа:counterstrike написа:Теб задължиха ли те? И, ако не са те задължили, колко години ДОБРОВОЛНО подари на РОДИНАТА?
Колко?
Какво значение има? Това ще промени ли факта, че задължителната военна служба не е доброволен подарък, а задължение?
Не, но ще изясни начина ти на мислене! А той ни е безкрайно ясен. Твоят начин на мислене е типичен за десницата. За вас понятие като ПАТРИОТИЗЪМ е голословица, дума лишена от смисъл, морално остаряло понятие...
BadBoy написа:counterstrike написа:BadBoy написа:Надявам се няма много хора, които да се възхищават на създатели на оръжия...
Що бе?
Мистър Самюъл Колт!
Другаря Михаил Калашников!
Уникални инженери и изобретатели! Какво точно не ти харесва?
Аз лично няма да изпадна в скръб и съжаление, защото най-голямото постижение на този човек е инструмент за убиване. И въпреки това всеки българин знае за него :D
Аз скърбя за Джеймс Уотсън, едва ли много българи знаят какво е постигнал и как е променил Света.
Не разбирам даже каква е тази истерия в интернет за смъртта му. Все едно национален герой е починал...
FLANKER написа:Aбе, тук и Коледа ще изкарате комунистически празник.Раванели,зад всяко престъпление има друго престъпление
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта