Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 27 авг 2013 21:33

vaskonti написа:
Новите шефове на "Армията" тръгнаха по стъпките на "Титан", поне що се отнася до създаването на паралелни дружества с имена "ЦСКА". Проверка на Sportal.bg в търговския регистър установи, че покрай смяната на собствеността на червения клуб в посока от "Титан" към "Лира Инвестмънт", на бял свят се е появило още едно дружество, което пряко засяга червените. Неговото име е "ЦСКА Инвестмънт ЕООД". Дружеството е с капитал от 10 лева, а негов управител е Александър Тодоров. Собственик на "ЦСКА Инвестмънт ЕООД" пък е "Професионален футболен клуб ЦСКА ЕАД". Така новите босове изкопираха изцяло действията на "Титан", които също притежаваха паралелно дружество с име "ЦСКА Финанс ЕООД", което бе с капитал 1000 лева, а негов управител се водеше Венци Живков. Най-вероятната причина за създаването на "ЦСКА Инвестмънт ЕООД" е да служи като някакъв вид каса на истинския ЦСКА. Т.е. сумите, които червените получават като приходи, да не отиват моментално за погасяване на задълженията, а да служат и за други плащания. Sportal.bg научи, че по този начин са получени парите от Астън Вила, които са постъпили не директно в касата на футболния клуб ЦСКА, а по сметка на паралелното дружество "ЦСКА Инвестмънт".

Евала на Лупи, много добре си изпипва нещата. С интерес очаквам първичното предлагане на акциите. ;) Аз вече ви предупредих, затова с чиста съвест ще ви се смея, като си дадете парите и останете с пръст в уста. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2013 22:30

Tommi написа:
vaskonti написа:
Новите шефове на "Армията" тръгнаха по стъпките на "Титан", поне що се отнася до създаването на паралелни дружества с имена "ЦСКА". Проверка на Sportal.bg в търговския регистър установи, че покрай смяната на собствеността на червения клуб в посока от "Титан" към "Лира Инвестмънт", на бял свят се е появило още едно дружество, което пряко засяга червените. Неговото име е "ЦСКА Инвестмънт ЕООД". Дружеството е с капитал от 10 лева, а негов управител е Александър Тодоров. Собственик на "ЦСКА Инвестмънт ЕООД" пък е "Професионален футболен клуб ЦСКА ЕАД". Така новите босове изкопираха изцяло действията на "Титан", които също притежаваха паралелно дружество с име "ЦСКА Финанс ЕООД", което бе с капитал 1000 лева, а негов управител се водеше Венци Живков. Най-вероятната причина за създаването на "ЦСКА Инвестмънт ЕООД" е да служи като някакъв вид каса на истинския ЦСКА. Т.е. сумите, които червените получават като приходи, да не отиват моментално за погасяване на задълженията, а да служат и за други плащания. Sportal.bg научи, че по този начин са получени парите от Астън Вила, които са постъпили не директно в касата на футболния клуб ЦСКА, а по сметка на паралелното дружество "ЦСКА Инвестмънт".

Евала на Лупи, много добре си изпипва нещата. С интерес очаквам първичното предлагане на акциите. ;) Аз вече ви предупредих, затова с чиста съвест ще ви се смея, като си дадете парите и останете с пръст в уста. :mrgreen:

Ааааа.. те вече продадоха (според Тодоров) два пакета от по 50 000 акции по 2 лева парчето.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2013 22:42

Кашчей написа:
Ааааа.. те вече продадоха (според Тодоров) два пакета от по 50 000 акции по 2 лева парчето.

Ами каквото продали досега - продали, другите остават за ЦСКА Инвестмънт. :lol: :lol: Феновете така ще бъдат изиграни, че няма да им се вярва. Ще си дадат парите за трохи и после ще гледат Бай Лупи (или някой негов човек) с мажоритарен дял. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 27 авг 2013 23:35

Много си се загрижил за нас. На мен не ми пука, важното е, че ще се опита нещо различно, а дали ще ги дам тези 1000 лева за акции или нещо друго си мисля, че решението е мое. Нито си ми майка, нито си ми баща, за да ми държиш сметка. Гледай си сдружението, че напоследък уж Газпроми, руски пари, а сте си същото жалко подобие на отбор. Разликата между състоянието в ЦСКА и това в Левски е, че при едните има пари, при другите не, за сметка на това тия без парите пак са по-добре от другите.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2013 23:45

Червени_шампиони написа:Много си се загрижил за нас. На мен не ми пука, важното е, че ще се опита нещо различно, а дали ще ги дам тези 1000 лева за акции или нещо друго си мисля, че решението е мое. Нито си ми майка, нито си ми баща, за да ми държиш сметка. Гледай си сдружението, че напоследък уж Газпроми, руски пари, а сте си същото жалко подобие на отбор. Разликата между състоянието в ЦСКА и това в Левски е, че при едните има пари, при другите не, за сметка на това тия без парите пак са по-добре от другите.

Ооо, ама аз изобщо не ти държа сметка. :) Ако искаш дай и 2000 лв. за акции, не 1000. Просто имам някакви мънички познания в тази сфера и ми е забавно това, което се случва при вас. ;) Затова коментирам.
Аз си гледам и моя отбор, но при вас е по-интересно. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 авг 2013 23:51

Tommi написа:
Червени_шампиони написа:Много си се загрижил за нас. На мен не ми пука, важното е, че ще се опита нещо различно, а дали ще ги дам тези 1000 лева за акции или нещо друго си мисля, че решението е мое. Нито си ми майка, нито си ми баща, за да ми държиш сметка. Гледай си сдружението, че напоследък уж Газпроми, руски пари, а сте си същото жалко подобие на отбор. Разликата между състоянието в ЦСКА и това в Левски е, че при едните има пари, при другите не, за сметка на това тия без парите пак са по-добре от другите.

Ооо, ама аз изобщо не ти държа сметка. :) Ако искаш дай и 2000 лв. за акции, не 1000. Просто имам някакви мънички познания в тази сфера и ми е забавно това, което се случва при вас. ;) Затова коментирам.
Аз си гледам и моя отбор, но при вас е по-интересно. :mrgreen:

Томи, бъди мил, обясни му, че Томов, като продаде акциите, на които е собственик, никой не може да го задължи да вкара парите в дружество, което вече не е негово 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2013 23:57

Червени_шампиони написа:Глупав > безработен, неук, комплексиран

Това, което аз и още надявам се хиляди глупаци изпитваме към ЦСКА е чувство, което ти никога няма да изпиташ. На мен целта ми не е де печеля на гърба на отбора, последния който се опита да го прави това нещо в момента е презиран от цялата червена общност и само той се мисли за някакъв лидер. Лекувай си психичните проблеми и остави нас простосмъртните и глупавите да си правим нашите неща.

Приятел, тогава защо е цялата тази лудница? Не е ли по-лесно Лупи да сложи една касичка пред Армията и вие да дарявате, щом не искате печалба? Хората на борсата имат спекулативна цел, те търсят buy low - sell high. Там няма такъв балък, който да инвестира много пари при вас без да иска възвръщаемост. Само вие феновете ще си цакате някакви минимални суми, водени от някакви чувства, а всъщност ще правите едно голямо нищо.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2013 00:12

Кашчей написа:Томи, бъди мил, обясни му, че Томов, като продаде акциите, на които е собственик, никой не може да го задължи да вкара парите в дружество, което вече не е негово 8-)

Ами има доста варианти. Твоят е твърде краен. :) За мен най-вероятното е да си остане скрит собственик и феновете да му налеят пари, които впоследствие да източи. :) Още преди десетина дена загатнах за тази възожност чрез фонд, а днес изникна едно съмнително дружество (даже и името му е добре подбрано - Инвестмънт :lol: ). Разбира се, това са просто хипотези, не мога да обвинявам някого преди да има свършен факт. Ще следим и ще разберем какво ще се случи. ;)
Може пък всичко да мине по план, десетина хиляди цесекисти да притежават 100% от акциите и... спирам до тук, защото ме заболя главата, като си представих как ще управляват клуба. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2013 00:20

Tommi написа:
Кашчей написа:Томи, бъди мил, обясни му, че Томов, като продаде акциите, на които е собственик, никой не може да го задължи да вкара парите в дружество, което вече не е негово 8-)

Ами има доста варианти. Твоят е твърде краен. :) За мен най-вероятното е да си остане скрит собственик и феновете да му налеят пари, които впоследствие да източи. :) Още преди десетина дена загатнах за тази възожност чрез фонд, а днес изникна едно съмнително дружество (даже и името му е добре подбрано - Инвестмънт :lol: ). Разбира се, това са просто хипотези, не мога да обвинявам някого преди да има свършен факт. Ще следим и ще разберем какво ще се случи. ;)
Може пък всичко да мине по план, десетина хиляди цесекисти да притежават 100% от акциите и... спирам до тук, защото ме заболя главата, като си представих как ще управляват клуба. :mrgreen:

Ще го управляват нормално.
Първо ще му платят задълженията, щото Лупи още нищо не е платил. Тодоров набираше по сметка волни пожертвувания, за да се изплати докрай записаният капитал-средства, които отиват в небитието за този, който ги е жертвал.. вече имаме продадени 100 000 акции на цена над номинала, ама това е ЦСКА :mrgreen: -значи (ако е вярно) има вече балъци, които да са солидарни със задълженията на ЦСКА
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 28 авг 2013 13:21

Армейци,

ПФК ЦСКА сключи договор с международната одиторска компания „Ърнст и Янг Одит“ (EY Bulgaria) за извършване на одит със специална цел, във връзка с подготовка на Дружеството за публично предлагане на акции на Българска фондова борса.

Ърнст и Янг (EY) е глобален лидер и една от водещите световни компании, предоставящи професионални услуги в 140 държави.

Новото ръководство счита, че установяването на взаимоотношения с международна одиторска компания от ранга на Ърнст и Янг, ще подкрепи стремежа му за постигане на пълна прозрачност на финансовото състояние на Клуба и прилагането на най-добрите финансово-отчетни практики. Като част от подготвяното публично предлагане на акции, това ще спомогне и за повишаване на доверието в Клуба от страна на всички заинтересовани лица.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”