Левски - Берое - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски - Берое

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 авг 2013 12:27

modor написа:
THE G.A.M.E написа:Няма значение как ще бием, важното е да бием. ;)

С гол в последната минута. Изпълнена лично от главния съдия :lol: :lol:

От дузпа, която е отсъдена от 4-тият рефер, поради неправилно стоене на Петьо Хубчев на скамейката. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 11 авг 2013 12:44

THE G.A.M.E написа:
modor написа:
THE G.A.M.E написа:Няма значение как ще бием, важното е да бием. ;)

С гол в последната минута. Изпълнена лично от главния съдия :lol: :lol:

От дузпа, която е отсъдена от 4-тият рефер, поради неправилно стоене на Петьо Хубчев на скамейката. :mrgreen:

Хубчев е наш. Ако Генков и Гари и останалите в Левски не могат да вкарат гол до 70 минута, той ще влезе в игра и ще си отбележи сам 3 автогола.
Майтап, ако на Гаджев му се играе и му тръгне играта, 3 на 0 за Левски. Берое гол няма да ни вкарат.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 авг 2013 12:45

Кировец написа:
ehh написа:С един нападател сме в групата за мача :shock:

+ 3 в черно, спокойно :lol:

Винаги е добре, когато си подсигурен :)

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 11 авг 2013 13:05

Съдиите според мен,ще свирят според правилата и няма да повлияят на резултата.
Въпреки желанието ми да бием,мисля че това няма да се случи.Ако все пак се случи с най голямо удоволствие,ще прежаля стоте лева залог за 2.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 авг 2013 14:29

Групата на Левски: Пламен Илиев, Михаил Иванов, Нуно Пинто, Дъстли Мюлдер, Христо Попадийн, Орлин Старокин, Станислав Ангелов, Димитър Везалов, Даниел Димов, Кевин Брю, Кристовао Рамос, Рамон Лопес, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Цветан Генков, Антонио Вутов, Гари Родригес, Илиян Йорданов.......Какво става с Жоао :roll:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 авг 2013 14:29

modor написа:Групата на Левски: Пламен Илиев, Михаил Иванов, Нуно Пинто, Дъстли Мюлдер, Христо Попадийн, Орлин Старокин, Станислав Ангелов, Димитър Везалов, Даниел Димов, Кевин Брю, Кристовао Рамос, Рамон Лопес, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Цветан Генков, Антонио Вутов, Гари Родригес, Илиян Йорданов.......Какво става с Жоао :roll:

Ще си ходи според мен. Да вземат друг и готово 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Мнениеот suarez » 11 авг 2013 14:46

Bojko Berojko написа:
Без име написа:
fen-fen написа:
Никой не ви мрази, вие мразите всички. Да отстояваш някаква позиция не значи, че мразиш някого. Но когато ругаеш и плюеш по някого няма как това да не остане незабелязано! Това го правят много твои колеги, фенове на Левски. Аз не вярвам никой нормален фен на футбола да се радва на неуспехите на другите, нормално би било да се радваш на своите успехи, без да се злорадсва. За жалост в България всичко е изкривено. Голяма част от така наречените "феновете" ( за мен те не са фенове) а човечета, които търсят къде да си излеят комплексарщината, по вече мразят, надничат в чуждия двор, вместо да обичат и да гледат в своята градинка. Винаги съм гледал принципно на нещата и съм се старал да бъда обективен. Пожелавам на Левски и ЦСКА да си стъпят на краката, за да има един оспорван шампионат. Да гледаме по вече футбол с по голяма класа. Това е в интерес на всички и най вече за българския футбол.

Глупост след глупост. "Червените" фенчета научиха цялата "А" група да викат кзл, когато играят с Левски. После ние ви мразим! Много ясно, че ще мразим всеки, който се гаври с името на Апостола!!!
Да не говорим, че когато Левски отпадне от Европа цяла седмица форума вдига тържества. :roll:

Червените фенчета нямат нищо общо с това! Първи ние през 1972 г сме почнали да ви викаме така,но тогава през тоталитаризма не се даваше гласност на това ,по разбираеми причини!!!

С това ли се гордеете бе хора? Че сте почнали да обиждате съперник? Толкова ли сте жалки? Майната му дали цска, берое или Горна Оряховица са почнали така да викат първи - ТОВА НЕ Е ПОВОД ЗА ГОРДОСТ! Жалка картина сте. После защо се мразят агитката на Левски и тези на другите отбори - много е просто, никой никога не са псували сини, докато не дойде онзи мач с цска за първенството на Армията, където сините излязоха с фланелки "Аз мразя цска"... и това не го разбирам - голяма селяния. Ама в България всичко е така - селска сган, ако може и нещо "на аванта" да се фане - най-хубаво ще е. Та... БЕРОЙЦИ - гордейте се, че сте измислили "КЗЛ".. Ние се гордеем с над 26 тенекиени съда във ветрината ни. Но не се гордеем с тези "футбалери" и все пак - ще се опитаме да ги подкрепим.
1914

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 11 авг 2013 14:48

modor написа:Групата на Левски: Пламен Илиев, Михаил Иванов, Нуно Пинто, Дъстли Мюлдер, Христо Попадийн, Орлин Старокин, Станислав Ангелов, Димитър Везалов, Даниел Димов, Кевин Брю, Кристовао Рамос, Рамон Лопес, Стефан Велев, Владимир Гаджев, Цветан Генков, Антонио Вутов, Гари Родригес, Илиян Йорданов.......Какво става с Жоао :roll:

Да си ходи,може да го вземат на някой строителен обект за общ работник.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 авг 2013 14:57

Ако не вземат този мач, по-добре да ги продават всички.
Нови надали ще има и по Гергьовден, та да пускат юноши и да се закрепим в А група. :lol:
Ако Левски не победи, мисля , че това ще е един от последните мачове на Йоканович.
Просто човека ще си вземе шапката и ще си тръгне.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 авг 2013 15:01

Жоржиньо написа:

Да си ходи,може да го вземат на някой строителен обект за общ работник.

На една ограда разстояние от терена има строителен обект :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”