В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Вашите варианти за треньор на Левски
ЛЕВСКАРИ, МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ ГО КОКАЛА ! ОБЕЩАВАМ ДА ПОЧЕРПЯ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:ЛЕВСКАРИ, МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ ГО КОКАЛА ! ОБЕЩАВАМ ДА ПОЧЕРПЯ !
Кокала е перфектен за периферни тимове борещи се да не изпаднат, така че е повече от перфектен за вас. Виж как се справи тая година, е верно требаше Гигов да купи некой и друг мач, ама вие и затова му лижете петичките. Да илядат и той и Гигов в Локо Сф!

-
- Контакти:
terata написа:favaca8888 написа:ЛЕВСКАРИ, МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ ГО КОКАЛА ! ОБЕЩАВАМ ДА ПОЧЕРПЯ !
Кокала е перфектен за периферни тимове борещи се да не изпаднат, така че е повече от перфектен за вас. Виж как се справи тая година, е верно требаше Гигов да купи некой и друг мач, ама вие и затова му лижете петичките. Да илядат и той и Гигов в Локо Сф!
Хехехехе нали Ви напраи Шампиони ,бе ! Не си ли го искате обратно ! Мацуи....
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
За кой ли път......... Сезонът вече е осран, ако ще и без треньор да играят, все тая.
Вячеслав Грозни
1. Херо
2. Бардон
3. Хубчев
2. Бардон
3. Хубчев
-
- Контакти:
Какви успехи има този Сале Янкович, че толкова хора го искат начело на Левски. Досега сърбите, които са били третьори при сините са се представили добре. И при Люпко и при Муслин отбора биеше наред. Само Радко Достанич се отказа пълна дупка и Левски няколко кръга нямаше победа. В момента не виждам българин за поста, а за качествен чужденец трябват пари. Нека Батков да каже има ли финанси в Левски и какво може да си позволи отбора. Сигурен съм, че треньори със заплати по 30 000 евро има доста свободни в Западна Европа. Смятам, че един чех или словак ще се справи много по-добре от немец или италианец. Изключение е Дзенга, който вече води Стаула и Тромбета в Клуж.
Аз съм за Гонзето
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
- batmanlevski
- Контакти:
който и да е ,само да махне тази подлога Везалов и да върне Дембеле и Жуниор и да намери поне един читав защитник
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
в този случай най-добре да дойде е Херо но всички знаем за болестта му и че тя е причина той да не поема Левски.
Сега може би Гочето или ЯСЕН ПЕТРОВ
Сега може би Гочето или ЯСЕН ПЕТРОВ

Левски до гроб!!!