Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Николай Митов - Фен Тема

Мнениеот Без име » 12 апр 2013 17:31

А дано 12 ни играч - Напрежението седне трайно на резервната скамейка и на негово място се появи новото попълнение "Желанието". Дано най-накрая треньора ни продаде играчите "Времето" и "Лош терен". :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2013 17:34

Без име написа:
PFC Litex написа:
sic написа:Нека да не им се дават заплати до края на сезона и в зависимост от това къде сме тогава да им се плати....

Викаш те тези договори, които имат подписани с клуба им служат само за тоалетни нужди?
Могат да им спрат премии и подобни, но заплата по договор не, че като не им се изплатят по две заплати и спокойно могат да разтрогнат с клуба.

Успех на новото ви треньорско ръководство.

Дай Боже да разтрогнат! Господ ще ни направи невероятна услуга, ако мърдите разтрогнат.

И като останете с по-малко от 11 футболисти с договор какво правите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 12 апр 2013 18:22

Red Warrior написа:Поредния некадърник. :mrgreen: И няма ли кой да му каже, на този вашия Тонев, че е много смешен като се прави на това, което не е? "Аз съм мъж. Винаги съм бил мъж. Мъж съм, мъж съм..." :lol:

Некадърникът е ставал вече шампион на България , като помощник на Кокала през 2009 година .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 12 апр 2013 18:40

Не знам,вдъхнаха ми доверие изказванията които гледах. Но повече ме е страх от това да не вземат много да си повярват и да рухне всичко както "А" Сектор. Подкрепях Ил.Илиев. Надявах се някой ден да успее но явно не му е било мястото. Нали не очаквате още утре да покажем приказен футбол. ? Най-малко един месец и ще почнем да виждаме (АКО ИМА ) някаква промяна. А относно първия мач воден от Н.Митов на скамейката ми направи впечатление че наблюдава играта доста,общо взето искам да има промяна. Дори и тази година да не спечелим не ми пука.Важното е да се почне да се гради нещо. Мотивиран ми изглежда Митов надявам се да успее да вдигне балерините и да им скъса полите от тичане и "напрежението" да бъде трансфериран в друг отбор ;)
[center]Изображение[/center]

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 12 апр 2013 18:43

аз съм песимист.Тоя Митов от векове е все помощник-треньор.Щом досега не е бил никога старши-треньор, значи или не става, или го е страх да носи отговорност.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 12 апр 2013 18:44

Ай чиститу.Разкарахме един мижитур,за да се сдобием с още по-голям.На всичко отгоре и с лек отенък на олигофренизъм.Гледах го как се хили по канал 3 като токущо ощастливен гей.Направи ми обаче вчепетление едно изказване на Илиянката,че някой друг му реди състава.което се потвърди днес и от Тонката че от сега на сетне Николайката сам ще решава кой да играе.И мъ напъва един въпрос,кой аджеба е този треньор в сянка и ще има ли доблестта да си признае,че той е виновен за сегашното ни състояние а не Илиянката?Лично аз се съмнявам.А вие?
СПУКАНОГЪРНЕ

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 апр 2013 19:10

allez_les_blues написа:аз съм песимист.Тоя Митов от векове е все помощник-треньор.Щом досега не е бил никога старши-треньор, значи или не става, или го е страх да носи отговорност.

Може пък да не му е давано шанс до сега и за това!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2013 19:16

Sisi 1914 написа:
allez_les_blues написа:аз съм песимист.Тоя Митов от векове е все помощник-треньор.Щом досега не е бил никога старши-треньор, значи или не става, или го е страх да носи отговорност.

Сиси, отново къртиш с правопис :mrgreen:

Странно, как никой не е забелязал таланта му в тактиката за толкова години :roll: Както е странно и колко бързо се отварят фен-теми за недоказани до момента хора :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 апр 2013 19:24

Кашчей написа:
Sisi 1914 написа:

Странно, как никой не е забелязал таланта му в тактиката за толкова години :roll: Както е странно и колко бързо се отварят фен-теми за недоказани до момента хора :roll:

Защо да не отваряме тема за всеки нов треньор и в нея да си обсъждаме всичко?
:shock:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 апр 2013 19:26

Sisi 1914 написа:
Кашчей написа:
Sisi 1914 написа:

Защо да не отваряме тема за всеки нов треньор и в нея да си обсъждаме всичко?
:shock:

Защото, Сиси, фен -тема означава нещо съвсем различно.Аз съм убеден, че поне половината от писалите досега не бяха и чували за него, обаче са му отявлени фенове 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”