football.total написа:Къде ти е свободата сега бе демократе??? Не ми отговори на този въпрос. Сега в какво си свободен. Да ходиш извън граница с 400лв заплатка ли? Или да идеш да миеш чинии в Германия и да те третират като куче? Какво идеали и мечти имаш сега че не прочетох ни една?
И да определено е по добре да седиш над тъпия учебник и да зазубряш за тъпата оценка отколкото да висиш безцелно в острото си кафе и да ми обясняваш истините за живота със образование трети клас и обща култира "ала Златка". И най големя ти аргумент срещу комунизма е ходенето на църква така ли? Ми ходи си давай парите по глупавите си църкви да пълниш гушите на поповете с Линкълните и Ролексите. Ти още ли си мислиш че църквата е нещо свято? Църквата е най-жалката и корумпирана институция на Земята и няма нищо ама абсолютно нищо с вярата в Бог. Айде ходи пали свещи драги ми смехурко да си осветиш светлото демократично бъдеще.
Лелелелеле човече моля ти се чети всичко,не между редовете,че ставаш смешен.То вече си станал де,но това е друга тема

За демокрацията-първо то сега си пада капитализъм,ако не виждаш и привсе това свободите и правата са МНОГО,АМА МНОГО ПОВЕЧЕ от тези при твоя любим комунизъм

И да определено е по добре да седиш над тъпия учебник и да зазубряш за тъпата оценка отколкото да висиш безцелно в острото си кафе
Ооо,добре приятелю,щом казваш,че е по-добре ОК

То и втория вариант е плачевен,да не ме помислиш за хахо че не съм споменал

Всеки има правото да ходи на църква,на джамия,на синагога и никой няма правото да ти забранява това!
Айде лека,че май стана късно.Дано си научил нещо от тези "глупости" които аз ти написах,лека!