Шампионска лига: Барселона - Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига: Барселона - Милан
За привържениците на Милан, не се отчайвайте пичове градите отбор и то доста добър. Днес нямахте никакъв късмет, но има и такива дни. Успех догодина.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- shotgun blues
- Контакти:
МИЛАН бяха мега зле ........НИАНГ с този пропуск..второто полувреме в една атака росонерите бяха няколко пред наказателното поле и нищо не направиха
За фаула в продълженията има ли смисъл да се говори ?????????????Вместо да отидат в наказателното поле и някой да центрира ,те загубиха топката и получиха гол
МЕГА ЗЛЕ

МЕГА ЗЛЕ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
На линияobi4am_pirin
- Контакти:
levskar_95 написа:obi4am_pirin написа:Sardukar написа:Всичко върви по планЕдин гол СЛЕД СТАТИЧНО положение и ги елиминирате с 3-1
Честито на теб и на плана ти!4-0!
Ти пак ли се правиш на интересен бе,плужек ?!?
И на теб честито...4 пъти!!!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Уфф, цирка продължава...
Милан след 1-2 години ще са много добър отбор, но просто сега все още не са завършен отбор.

- Santiago Munezz
- Контакти:
Голяма грешка беше,че не "паркирахме буса".По-добре срамно продължаване с грозна игра,отколкото такъв резултат.Но както казах,отбора е в преходен сезон,дано този разгром не ги съсипе психически и да се преборим за място в ШЛ и догодина !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
-
На линияobi4am_pirin
- Контакти:
EviLooo написа:Уфф, цирка продължава...Милан след 1-2 години ще са много добър отбор, но просто сега все още не са завършен отбор.
Добър отбор за нивото на Мадрид!Барса е извънземна!
damyanov1963:
- Federer91
- Контакти:
Милан трябва да ги затворят някъде и да им припомнят ИТАЛИАНСКА защита. Толкова слаб мач, нямам думи. Развали ми цялата вечер.
Барселона се класира съвсем заслужено напред. Вкараха си почти всички създадени положения. Честито на свестните им фенове.
Милан имаше три шанса за гол, но не успя да вкара. Това е футбола, няма защо някой да се сърди на Нианг или друг играч. Целта пред Милан този сезон е да си обнови отбора, мисля че се справят добре.
Доволен съм от представянето в ШЛ, въпреки тежката загуба. Постигнаха две хубави победи над Зенит и Барселона. Догодина повече.
Милан имаше три шанса за гол, но не успя да вкара. Това е футбола, няма защо някой да се сърди на Нианг или друг играч. Целта пред Милан този сезон е да си обнови отбора, мисля че се справят добре.
Доволен съм от представянето в ШЛ, въпреки тежката загуба. Постигнаха две хубави победи над Зенит и Барселона. Догодина повече.
obi4am_pirin написа:EviLooo написа:Уфф, цирка продължава...Милан след 1-2 години ще са много добър отбор, но просто сега все още не са завършен отбор.
Добър отбор за нивото на Мадрид!Барса е извънземна!
И ти и "Барса" сте извънземни.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- storm
- Контакти:
Ми слаби много Милан, няма и помен от добрите им игри напоследък...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]