Труден мач. Дано бием.
Хора, спрете с тъпите заяждания и обиди. Футболът е игра, не война!
Ботев - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Ботев - Левски
Nuke написа:Труден мач. Дано бием.
викаш балет е!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Avanti_Ragazzi написа:Nuke написа:Труден мач. Дано бием.
викаш балет е!![]()
![]()
Ако ти виждаш написано подобно нещо, положението не е добре.
Браво надъхваите се елате да видите истинска футболна атмосфера.Мен щеше да ме е срам отбора ми да се бори за шампион а стадиона винаги празен но вие си знаете 

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
3-2 за Ботев
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
костенурк написа:Браво надъхваите се елате да видите истинска футболна атмосфера.Мен щеше да ме е срам отбора ми да се бори за шампион а стадиона винаги празен но вие си знаете
И кога сме се борили за шампиони в последните години, като махнем тая? Я ми разясни щото аз друг спомен имам, ама явно от В и Б група друго се виждат работите!

2010 - едвам, едвам се класирахме за Европа като 3ти и отпаднахме на 1/8 за купата!
2011 - станахме 2 на сумати точки зад Литекс и отпаднахме от тях на 1/4 за купата!
2012 - едвам се класирахме 3ти в предпоследният кръг и отпаднахме на 1/4 за купата!

Голема борба водихме през тези 3 години, както за титлата, така и за купата да знаеш! Сцепихме се да ставаме шампиони, шампион след шампион ставахме!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
Ботев играят много добре този сезон,но очаквам победа за Левски! 

Brazilian Ronaldo( upon hearing Fergie called him fat ): 'I like Fergie'
Journolist: 'You do?'
Ronaldo : 'Not the fat one, the Black Eyed Peas one.'
Journolist: 'You do?'
Ronaldo : 'Not the fat one, the Black Eyed Peas one.'
- bulgaro
- Контакти:
На столичани не им дреме, наистина. Те в събота и в неделя са си по родните места, да нагледат зарзавата, овошките, прасенцето, зимнината да направят и те така... За това и няма никой на стадиона. Не знам, как все още от БФС не са решили мачовете на Левски София да се играят само в делнични дни така, че да може софиянци да са си в София
Останалото е ала - бала и не върви нито в този форум, нито в друг, защото на всички ни е ясна картинката

Останалото е ала - бала и не върви нито в този форум, нито в друг, защото на всички ни е ясна картинката

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
-
- Контакти:
Искам да попитам дали ще имате организирано гостуване или пак ще се съберете 200 от София и 1000 от села и паланки, торсиди горно нанадолнище и ....
- modor
- Контакти:
delqnski47 написа:ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Победа за отбора на ФК ''Левски''(София)! Ботев трябва да пада,все пак са зад нас!
Рече и отсече
Тъй тъй...
Искам много битка,кръв и сополи на тоя мач,та да е по драматично!2:3(последният гол в 94-ртата минута)+2-3 червени картона!
И после 2-3 седмици реване у форумо

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.