ПФК Левски : Ростов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: ПФК Левски : Ростов

Мнениеот terata » 17 фев 2013 15:12

PFK_Levski написа:
terata написа:
PFK_Levski написа:

Ку-ку, ти имаш ли некой на горния етаж, че да ме коментираш мене бе младеж? Пикльото ще ми казва кой има смислен и кой не коментар? Я я, ми посочи къде съм казал за " по-доброто на Пламен Димов"? И не съм видял да е направил всички "дуСпи", виж дуЗпа може и да е направил. Тва за Прохазка че е десен бек, за да замества Дъстли... все едно не съм го прочел. Като ти е писнало да ми четеш коментарите не ги чети! Имаш една опцийка в профила, маркирай я и повече няма да ми четеш коментарите. Бахти капацитетите в тоя форум, къде ми се изживяват кат последна инстанция. Сакън на некой мнението да се различава от това на стадото!

Ха-ха! Издънка .... чети внимателно ! Ако ще ме поучаваш как да пиша грамотно - думи като "Бахти" и "некой" не прилягат на един учител с правоговорна рече .... разбираш ли на къде бия ? Второ - мненията ти ,че са едни от най-смешните , е така си е ! Това за стадото пък е изтъркано , не може всеки втори , който плюе постоянно по отбора да нарича другите ( които са с по-позитивно мислене ) стадо . Опитваш се да се отличаваш - добре , но не може всичко ,което пишеш да е с негативизъм ! НИТО си треньор , НИТО разбираш от футбол ,че да казваш кой трябвало да играе и кой не ...... Кой трябвало да се вземе и кой не .... и прочие ! А бе юнак ти стъпвал ли си на зелен терен изобщо ( под каквато и да е форма , дори и да окосиш тревата ) ?

Сладур:))) Кой беше ти, че да ми даваш наклон на ...? Кой си ти, келеш, че да раздаваш квалификации кой разбира от футбол и кой не? Мненията ми били от най-смешните, ми не ги чети бе палячо? Кой те кара? Ти кат толкоз "разбираш" кво направи отбора през последните години, а гусин "разбирач"? От "позитивно мислене" кат твойто, което не може да види очевадни грешки, Левски е на това положение. Ама нищо, пей си там, след месец ти ще се един от първите всезнайковци, които ще почнат да плюят!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 фев 2013 15:15

Чудно ми е защо не си уважавате мненията и просто не спорите с факти? Не можем да се определим един-друг по няколко изречения или мнения. Всеки е свободен да се изкаже, а като друг не е съгласен, нека даде аргументи и толкова. Не съм някакъв начален учител, за да ги пиша тези неща, просто вие си правите сметка, само исках да го вметна :).
Ще ми се да излизаме за мачовете така, както излизахме в последните мачове на миналия полусезон. Имаше много агресия, тичане и преса. Всичко се получава тогава. Борбата за първа топка и откриването на играч, за да получи, трябва да са на много добро ниво, за да просперираме. Дори като единици да сме по-добри, ако играчите ни се влачат по терена, няма как да стане. Даже се чудя защо се взе Михелич, като Гаджев е супер на тази позиция. Вутов е достоен заместник там, а и Йовов може да играе при нужда, но това е друг въпрос. Смятам, че сглобихме добър отбор и това ще си проличи ако не в този мач, в следващите. Ще си проличи обаче и слабата защита. Там много трябва да се работи, а май си трябват и нови играчи. Един ЦЗ, двама отляво и отдясно. Мюлдър много изпуска хората си напоследък, а за Старокин да не говорим. Харесвам Старокин, защото винаги се влага много, признавам му го, но си го разминават както си искат... Та, там ще са ни проблемите напролет... Можем да станем шампиони с този отбор, но не си ли затегнем защитната линия, в европейските мачове нищо добро не ни чака.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 фев 2013 15:16

Djack_84 написа:
То точно това е проблема,че тук много разбирачи и треньори има,а ако им покажеш футболна топка ще се чудят какво да правят с нея.Иначе за схеми,трансфери,кой става и кой не – винаги са компетентни.Разбира се,всеки има право на мнение,но трябва да се уважава и това на другия.То нали затова са и тези форуми.Сигурен съм,че половината от тези,които плюят Милиев например са гледали не повече от 2 негови мача.Не забравяйте,че той беше викан в национала,още като играч на Локомотив Пловдив.

Ей го и другия всезнайко. Демек който не му харесва моментната игра на Левски е "плювач, разбирач и треньор" в негативния смисъл. А който се кефи на "играта" на отбора е великия единствения и неповторим фен, който единствено има право да изрази своето божествено мнение във форума на Гонг. Бил национал, ебати критерия особено в България.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 17 фев 2013 15:22

terata написа:
Djack_84 написа:
То точно това е проблема,че тук много разбирачи и треньори има,а ако им покажеш футболна топка ще се чудят какво да правят с нея.Иначе за схеми,трансфери,кой става и кой не – винаги са компетентни.Разбира се,всеки има право на мнение,но трябва да се уважава и това на другия.То нали затова са и тези форуми.Сигурен съм,че половината от тези,които плюят Милиев например са гледали не повече от 2 негови мача.Не забравяйте,че той беше викан в национала,още като играч на Локомотив Пловдив.

Ей го и другия всезнайко. Демек който не му харесва моментната игра на Левски е "плювач, разбирач и треньор" в негативния смисъл. А който се кефи на "играта" на отбора е великия единствения и неповторим фен, който единствено има право да изрази своето божествено мнение във форума на Гонг. Бил национал, ебати критерия особено в България.

Ти като не можеш да обориш с факти се опитваш да обиждаш ...... жалко че няма да имам шанса да те науча на обноски .... жалко !

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 15:27

Никъде не съм писал,че се кефя на играта на отбора.Но разберете,че това са контроли и нямат нищо общо с официлните срещи.Който е играл футбол може да го потвърди.А относно Милиев се подразних,защото го изкарвате едва ли не най-голямото недоразумение играло в Левски.Да не е играл никога в отбора разбирам – но има поне 20 стойностни мача - ФАКТ.Има разбира се и слаби мачове,но явно сега в подготовката е загатнал,че си връща формата.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 фев 2013 15:28

PFK_Levski написа:
Ти като не можеш да обориш с факти се опитваш да обиждаш ...... жалко че няма да имам шанса да те науча на обноски .... жалко !

Малък си да ме учиш на обноски, виж обратното е по-вероятно, въпреки че първите ти 7 години са загубени безвъзвратно. Но винаги има надежда. Кви факти искаш? Казвай за какво? Не можел съм да го оборя с факти? Хахах, за кое бе младеж, за кое? И къде са твоите факти?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 фев 2013 15:32

Djack_84 написа:Никъде не съм писал,че се кефя на играта на отбора.Но разберете,че това са контроли и нямат нищо общо с официлните срещи.Който е играл футбол може да го потвърди.А относно Милиев се подразних,защото го изкарвате едва ли не най-голямото недоразумение играло в Левски.Да не е играл никога в отбора разбирам – но има поне 20 стойностни мача - ФАКТ.Има разбира се и слаби мачове,но явно сега в подготовката е загатнал,че си връща формата.

Ок, 20 стойностни мача,от колко обаче? Хубаво, приемаме че не слаб а е мега добрия защитник. Защо обаче, бе разкаран с лека ръка преди началото на сезона, след като бе обявено от самия Илиан, че няма да разчита на него? Това нещо не ми кореспондира с "много е добър"...

ПП: И стига с тия твърдения, с "това са контроли, играта и резултата нямало значени". Като няма за кво въобще ми подритват там? Да, резултата определено няма значение, в контролите, но играта... айде, ясно е че не може да са в топ форма баш през контролите, но все пак да има нещо, за което човек да се хване. Някакво подобрение в играта, избистряне на състава, нещо... ама дотук нищо такова.
Последна промяна от terata на 17 фев 2013 15:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 15:33

А ето и факти – мача с Лацио на Олимпико – Милиев двойка центр.защитник с Рабех – без грешка 90 мин.Мача със Спортинг Лисабон в София – Милиев и Иво Иванов двойка бранители – безупречни целия мач играл се на заледен терен и мн тежки условия.Срещу Виляреал като гости – до 80 мин 0:0, с перфектна игра на Данчо Милиев.Головете дойдоха от грешка на десния фланг и Генев не си покр човека.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 фев 2013 15:35

Сега е моментът да играе Милиев. Ако сбърка сериозно в този мач, може да се обзаложим, че до края на сезона ще търка пейката.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 15:36

terata написа:
Djack_84 написа:Никъде не съм писал,че се кефя на играта на отбора.Но разберете,че това са контроли и нямат нищо общо с официлните срещи.Който е играл футбол може да го потвърди.А относно Милиев се подразних,защото го изкарвате едва ли не най-голямото недоразумение играло в Левски.Да не е играл никога в отбора разбирам – но има поне 20 стойностни мача - ФАКТ.Има разбира се и слаби мачове,но явно сега в подготовката е загатнал,че си връща формата.

Ок, 20 стойностни мача,от колко обаче? Хубаво, приемаме че не слаб а е мега добрия защитник. Защо обаче, бе разкаран с лека ръка преди началото на сезона, след като бе обявено от самия Илиан, че няма да разчита на него? Това нещо не ми кореспондира с "много е добър"...

ПП: И стига с тия твърдения, с "това са контроли, играта и резултата нямало значени". Като няма за кво въобще ми подритват там? Да, резултата определено няма значение, в контролите, но играта... айде, ясно е че не може да са в топ форма баш през контролите, но все пак да има нещо, за което човек да се хване. Някакво подобрение в играта, избистряне на състава, нещо... ама дотук нищо такова.

Никъде не съм казвал ,че е „Мега добър” и „Супер”.Не четеш май внимателно.

Върни се в “Архив”