PFK_Levski написа:terata написа:PFK_Levski написа:
Ку-ку, ти имаш ли некой на горния етаж, че да ме коментираш мене бе младеж? Пикльото ще ми казва кой има смислен и кой не коментар? Я я, ми посочи къде съм казал за " по-доброто на Пламен Димов"? И не съм видял да е направил всички "дуСпи", виж дуЗпа може и да е направил. Тва за Прохазка че е десен бек, за да замества Дъстли... все едно не съм го прочел. Като ти е писнало да ми четеш коментарите не ги чети! Имаш една опцийка в профила, маркирай я и повече няма да ми четеш коментарите. Бахти капацитетите в тоя форум, къде ми се изживяват кат последна инстанция. Сакън на некой мнението да се различава от това на стадото!
Ха-ха! Издънка .... чети внимателно ! Ако ще ме поучаваш как да пиша грамотно - думи като "Бахти" и "некой" не прилягат на един учител с правоговорна рече .... разбираш ли на къде бия ? Второ - мненията ти ,че са едни от най-смешните , е така си е ! Това за стадото пък е изтъркано , не може всеки втори , който плюе постоянно по отбора да нарича другите ( които са с по-позитивно мислене ) стадо . Опитваш се да се отличаваш - добре , но не може всичко ,което пишеш да е с негативизъм ! НИТО си треньор , НИТО разбираш от футбол ,че да казваш кой трябвало да играе и кой не ...... Кой трябвало да се вземе и кой не .... и прочие ! А бе юнак ти стъпвал ли си на зелен терен изобщо ( под каквато и да е форма , дори и да окосиш тревата ) ?
Сладур:))) Кой беше ти, че да ми даваш наклон на ...? Кой си ти, келеш, че да раздаваш квалификации кой разбира от футбол и кой не? Мненията ми били от най-смешните, ми не ги чети бе палячо? Кой те кара? Ти кат толкоз "разбираш" кво направи отбора през последните години, а гусин "разбирач"? От "позитивно мислене" кат твойто, което не може да види очевадни грешки, Левски е на това положение. Ама нищо, пей си там, след месец ти ще се един от първите всезнайковци, които ще почнат да плюят!