Жозе Моуриньо (фен тема) треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Жозе Моуриньо (фен тема)

Мнениеот sl321 » 28 яну 2011 21:03

fcb_bg написа:Така както гледам, според т.3, трябва да спра коментарите.
Въпреки изричното ми запитване - http://forum.gong.bg/realmadrid/viewtopic.php?f=27&t=72129&st=0&sk=t&sd=a&start=30 , защото знаех, че рано или късно ще се стигне до нещо от рода на "Абе, тебе пък какво те интересува толкова Реал?" или нещо от рода. Само, че темата уж е за Моуриньо като цяло (нещо което също исках да уточня).
Само ще попрочитам от време на време ъпдейтването на темата. ;)

Едва ли с т.3 (която е с най-думи но явно с най-голяма тежест за съжаление) можеш да омаловажиш останалите аргументи.Тя за мен е най-маловажна от гледна точка контекста на нашата дискусия.Просто съм я сложил защото ми направи впечатление че от въпросите които имаше в началото ти набелгна на този който е най-спорен дали въобще има основание да го задваш.

Това ми прилича на:Има правителство на Бойко Борисов.Едни го харесват други не.Едните искат от него нещо другите друго.Има една група ( синя коалиця) която принципно е на позицията на правлителството.Но много добре знае че колкото повече хора харесват правителстовото толкова повече хора няма да харесват тях.Също така знаят че ако трябва да се направи това което е нужно за страната ,а това са болезнени реформи които са отлагани толкова много години, че сега всяка реформа би рефлектирала пряко на хората ( в краткосрочен план) зле.Тези реформи в дългосрочен план биха били за доброто на същите тези хора които сега биха пострадали.От друга страна народа след толкова много години лош живот очакват някакво подобрение "сега и на момента",иначе "е.ал съм ти и реформите * си казва народа.И сега тука идва гадното и йзуитско държание и позиция която аз наричам разговорно "да ревеш на чужди гробища".
Осъзнавайки много добре че се очакват моментални резултати,а всъщото време знаейки че налагенето на футболисти от школата изисква време,за такива резултати,ти се вторачваш точно в този аспект.
Това съм имал в предвид "ревеш на чужди гробища".И за това съм те питал ,тъй като аз съм пропуснал този момент в интервютата на Мауриньо ,ако може да ми поустнеш тук онова което е казал а не да се правиш на "ощипана госпожица",разбирайки че с това си държание ,игнорираш аргументите които съм ти дал по горе.

п.п Въпреки изричното ти питане и моя отговор,няма как към днешна дата Мауриньо да не се свързва с Реал Мадирд.И точно тук според мен е проблема,че ти говориш за това какво ни вълнува нас феновете на Реал ,пък после се сърдиш като ти казвам че ревеш на чужди гробища.Защот тогава във въпроса за това как Мауриньо рабори със школата си написал:
Защото това също е една от болките на Перес, мадридската преса, вас - феновете, и не на последно място момчетата от школата.
Уж за Мауриньо пък....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 фев 2011 14:05

[center]Специалния: По-добре е да си на финал, отколкото да не си[/center]

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви след класирането на отбора за финала за купата на Краля, че е по-добре е да си на финал, отколкото да не си.

„Рано е да говорим за финала. Историята е показала, че на нито един финал не може да се говори за фаворит. По-добре е да си на финал, отколкото да не си”, коментира португалецът.

„Ние заслужихме да сме там”, добави старши треньорът на Реал Мадрид.

Финалът, който все още не е ясно къде ще се играе, е само няколко дни след мача между големите съперници в Испания за първенството на стадион Сантиаго Бернабеу.

Реал Мадрид и Барселона ще се срещнат на финала за купата на страната за първи път от 1990 година, когато каталунците печелят с 2:0.

Класик. :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 03 фев 2011 14:28

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8kb4AYRoAjs&feature=related[/youtube]
Как няма да го мразят? :mrgreen: Та той е ужасен!!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 фев 2011 14:36

Музиката е номер едно-"Добрият, лошият и злият". хахаха :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 фев 2011 00:39

Ето и отговорът на Моуриньо за медийните изяви на Пандиани:

"He had his minutes of fame and should pay for the advertising,"

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2011 17:05

delije_sever написа:
sl321 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8kb4AYRoAjs&feature=related[/youtube]
Как няма да го мразят? :mrgreen: Та той е ужасен!!!

Истинската същност на хората от Барса се вижда като загубят мач - къртят зъби като Меси на Майкон,пускат пръскачките или се правят на селски биячи като Валдес.

Е, да, Жозе като се плюнчеше обхванат от бяс и разправяше, че Рийкард и хора от ръководството на Барселона са влезли в съдийската стая на полувремето е бил големия пичага. Бас ловя, че и това ще намериш начин да го извиниш.
Ама, те само Барсата са съдийски и селски отбор... Това се учи преди А, Б, и В-то в буквара от феновете на други отбори.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 05 фев 2011 18:26

Моуриньо: Титлата е възможна, казва математиката

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо се зарече тимът му да се бори докрай за трофея в Ла Лига. "Няма да забравяме Примера, забравяме Купата", категоричен беше Специалния на пресконференция преди утрешния шампионатен мач срещу Реал Сосиедад. "Титлата е възможна, казва математиката. Щом имаме математически шансове, ще се борим. Няма значение точковата дистанция", убедено заяви Жозе.

"За момента съм доволен в Реал Мадрид. Имам четири години договор и намерението ми е да ги изпълня", призна Моу. "Кака е страхотен футболист. Страхотно е да го имам на пейката като вариант", сподели португалският треньор.

Относно рожденика Кристиано Роналдо Моуриньо заяви: "Той прави страхотен сезон. Без значение какво ще стане занапред неговото представяне през сезона ще е зашеметяващо", сигурен е наставникът на "лос бланкос".

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 07 фев 2011 22:28

[center]Моуриньо грабна Златната пейка[/center]

[center]Изображение[/center]

Португалецът Жозе Моуриньо получи наградата Златната пейка, която се дава на най-добрия треньор по футбол в Италия за сезона 2009/2010 година.

Португалецът получи наградата за успехите си като старши треньор на Интер Милано - титли в Шампионската лига, в Серия А и в турнира за Купата на Италия.

Моуриньо наследи Масимилиано Алегри, който получи Златната пейка за сезона 2008-2009 година за изявите си като старши треньор на Каляри.

В своята официална страница в интернет Интер поздрави Специалния „Моу” с наградата и му изпрати „поздрави от целия Интер и от всички негови тифози”.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 фев 2011 01:37

- Жозе, отмъкна ли Адебайор мястото на Бензема?
- Адебайор игра много добре, както и Карим игра много добре срещу Севиля (за купата)
.

- А как бяха Кака и останалите?
- Кака направи много добри 60 мин. Постепенно ще му даваме възможност да играе повече. Лас Диара например е един от титулярите ми. Един от 14-те, които могат да бъдат титуляри. Игра вместо Кедира, който ще има мач срещу Италия (с Германия). Гарай игра за пръв път като титуляр и беше много спокоен. Завръщането на Марсело също беше положително.

- Защо дадохте толкова малко възможност на Каналес?
- Все едно и също! Ако направя много промени в състава и не спечелим някой мач, тогава съм безотговорен. Коментирате, че съм в Реал, за да подаря титлата на съперниците. А ако повторя титулярите, почвате да говорите обратното. Когато гледам да балансирам нещата, тогава пък ме питате защо Каналес играл малко. В този отбор, или по-точно с тази преса, нещата явно стоят така.

- Колко по-добър може да стане Йозил?
- Той е още дете. На 22 г. всичко е пред него. Игра на мястото на Ди Мария (на фланга) и все едно не беше мърдал оттам. Фантастичен играч. В негово лице Реал има играч за следващите 10 г.

- Какво си мислихте, когато снощи (б.р. в събота вечер) си легнахте на 10 т. зад Барселона?
- Усещането ми беше, че днес (б.р. в неделя) пак ще сме на 7 т. Но можеше и да сме на 10. От всичките първенства, в които съм работил от самото начало, само веднъж съм завършвал втори. Това беше третият ми сезон в Челси. Дойдох в Мадрид, за да съм първи, но какво от това, ако съм втори? За мен нищо няма да се промени. Важното е да не подарим титлата. А ако си свършим добре работата и сме втори, ще излезем във ваканция с високо вдигнати глави.

- Счупи ли каръка Кристиано?
- И в съблекалнята му казвам това, което ще кажа и на вас: "Дори да не вкараш до края на сезона, пак ще си направил невероятен сезон." Думите ми не са различни за медиите и футболистите. Кристиано винаги играе на върха на възможностите си. Някои съперници се страхуват даже да посегнат на някои футболисти, а срещу Кристиано не е така. Но той е звяр, има силно тяло и гази.

- Защо се оказа толкова лесен мачът срещу Сосиедад? (въпросът е на журналист от RealMadrid TV)
- Сериозно ли ме питаш? Явно, който и да играе срещу нас, ни улеснява. Наистина ли работиш за RealMadrid TV? А не би трябвало!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 08 фев 2011 13:40

Моуриньо: 0:5 от Барса не трябва да се забравя, а да се помни
Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обяви, че поражението на тима му с 0:5 от Барселона по-рано през сезона в никакъв случай не трябва да бъде забравяно.

Каталунците смазаха столичани, нанасяйки им първа загуба за сезона и след този двубой нямат спиране, като вече водят със 7 точки в класирането.

“В онзи мач ние не видяхме топката. Двубоят продължи едва 10 минути. Вкараха ни 5 гола, а можеха да отбележат още. Това обаче е мач, който не трябва да бъде забравян и да бъде помнен, за да не допускаме грешките, които направихме тогава” споделя Специалния в интервю за “Скай Италия”.

“Подобен бе двубоят с Интер от групите на Шампионската лига. Тогава ни биха с 2:0, а резултатът можеше и да е 4:0. Ние обаче не го забравихме, а го използвахме в подготовката си за полуфинала. Ще направя точно това и когато Барселона дойде да на “Бернабеу” добави той.

Моуриньо определя реванша на Нерадзурите срещу Барса като най-добрия в кариерата си. След победа с 3:1 в първата среща италианците останаха с човек по-малко още през първата част, но паднаха само с 0:1 и стигнаха финала.

“Мнозина ни критикуваха, но това бе великолепен мач. Беше сблъсък на шахматната дъска. Това бе епичен двубой. На терена на Барса, с човек по-малко, но се справихме по невероятен начин. След края на срещата просто знаехме, че няма как да загубим финала” спомня си специалистът събитията от миналата пролет.

Върни се в “Архив”