fcb_bg написа:Така както гледам, според т.3, трябва да спра коментарите.
Въпреки изричното ми запитване - http://forum.gong.bg/realmadrid/viewtopic.php?f=27&t=72129&st=0&sk=t&sd=a&start=30 , защото знаех, че рано или късно ще се стигне до нещо от рода на "Абе, тебе пък какво те интересува толкова Реал?" или нещо от рода. Само, че темата уж е за Моуриньо като цяло (нещо което също исках да уточня).
Само ще попрочитам от време на време ъпдейтването на темата.
Едва ли с т.3 (която е с най-думи но явно с най-голяма тежест за съжаление) можеш да омаловажиш останалите аргументи.Тя за мен е най-маловажна от гледна точка контекста на нашата дискусия.Просто съм я сложил защото ми направи впечатление че от въпросите които имаше в началото ти набелгна на този който е най-спорен дали въобще има основание да го задваш.
Това ми прилича на:Има правителство на Бойко Борисов.Едни го харесват други не.Едните искат от него нещо другите друго.Има една група ( синя коалиця) която принципно е на позицията на правлителството.Но много добре знае че колкото повече хора харесват правителстовото толкова повече хора няма да харесват тях.Също така знаят че ако трябва да се направи това което е нужно за страната ,а това са болезнени реформи които са отлагани толкова много години, че сега всяка реформа би рефлектирала пряко на хората ( в краткосрочен план) зле.Тези реформи в дългосрочен план биха били за доброто на същите тези хора които сега биха пострадали.От друга страна народа след толкова много години лош живот очакват някакво подобрение "сега и на момента",иначе "е.ал съм ти и реформите * си казва народа.И сега тука идва гадното и йзуитско държание и позиция която аз наричам разговорно "да ревеш на чужди гробища".
Осъзнавайки много добре че се очакват моментални резултати,а всъщото време знаейки че налагенето на футболисти от школата изисква време,за такива резултати,ти се вторачваш точно в този аспект.
Това съм имал в предвид "ревеш на чужди гробища".И за това съм те питал ,тъй като аз съм пропуснал този момент в интервютата на Мауриньо ,ако може да ми поустнеш тук онова което е казал а не да се правиш на "ощипана госпожица",разбирайки че с това си държание ,игнорираш аргументите които съм ти дал по горе.
п.п Въпреки изричното ти питане и моя отговор,няма как към днешна дата Мауриньо да не се свързва с Реал Мадирд.И точно тук според мен е проблема,че ти говориш за това какво ни вълнува нас феновете на Реал ,пък после се сърдиш като ти казвам че ревеш на чужди гробища.Защот тогава във въпроса за това как Мауриньо рабори със школата си написал:
Уж за Мауриньо пък....Защото това също е една от болките на Перес, мадридската преса, вас - феновете, и не на последно място момчетата от школата.
[/center]