JackPackage написа:kingofpop написа:Middlesbrough написа:Щом най - великия футболист за всички времена не е зимал наградата ... да го духа наградата
Е последните 3 години точно той я взе(знам, че имаш предвид Дел Пиеро)
Иначе за мен Касияс е много пред Чех, като неутрален фен, най-малкото защото е по-класен и по-постоянен вратар...спомнете си Чех колко грешки е правел за Челси и Чехия, провали чехите и на миналото евро с турците и сега с Гърция донякъде, освен това по-миналия сезон беше много слаб за Челси, тоест може да се окаже, че този сезон с лондончани беше в отлична форма....докато Касияс през цялата си кариера подържа едно уникално ниво
аха.....а наградата за цялостно творчество ли се дава или за сезон 2012![]()
![]()
Иначе грешките на Чех са не повече от 2-3 за сезона, като тази с Гърция с нищо не повлия на отбора му
Точно това имах предвид.....говорех като цяло, а не кой заслужава повече да вземе тази година отличието...този сезон Чех бе много добър, но миналия доколкото си спомням бе точно обратното(или по-миналия, знам че имаше един много слаб сезон), докато Касияс е по-постоянне в изявите си....между другото не помня да е допускал някаква фрапантнагрешка изобщо, а откакто се помня е вратар на Реал и Испания