Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

way
Контакти:

Re: Левски-Сараево

Мнениеот way » 13 юли 2012 14:00

turbogena написа:Аз по-скоро си мисля ,че Райков ще е титуляр ,а Опоку резерва ;)

Ти последните мачове гледа ли ?Райков е пълно дърво ,а Опоку разора терена....

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 13 юли 2012 14:02

За мен смяната на Райков на полувремето срещу Пандури бе ясен знак за това кой ще започне като титуляр. ;)
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 13 юли 2012 14:17

Сараево са получили 6, но са вкарали 9 гола... Ние направихме такова нещо срещу Санта Хулия, при това - когато им отмениха гол в Сф и ум изгониха 1, че май и 2-ма впоследствие. Мисля, че ще е чудо да не получим гол срещу тях. остава Базил наистина да им скъса мрежата. Но не бива да се залъгваме.

2:1 или 3:1 в Сф и нелек реванш в Сараево. Надявам се, че ние ще сме крайни победители. Има още един карък - почти винаги, когато Нова ТВ са излъчвали наши мачове, сме се излагали...

Състава е почти ясен - остава Илиан да прецени дали Пелето ще е защитник или опорен халф..

Само Левски!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 юли 2012 14:57

Късмет ви желая, ще ви е нужен и успех в двата двубоя срещу Сараево.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 юли 2012 14:59

PFC Litex написа:Късмет ви желая, ще ви е нужен и успех в двата двубоя срещу Сараево.

Благодаря, ама с тия ритачи ще минем и без късмет :) Виж, за по-нататък вече определено ще ни е нужен.
Само Левски!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 юли 2012 15:10

Късметът винаги е част от играта и без него не може.
Търнава спрямо Левски също бях няколко класи надолу, но помним какво се случи.

Също така не гледайте какво се е случило между Сараево и Хибс, защото то и в контрола Баку отрепаха Мура с 4:0, а видяхме какво се случи в ЕКТ ;)

Единственото нещо което се иска от отборът ви е да не допуска гол в София.
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юли 2012 15:20

turbogena написа:Аз по-скоро си мисля ,че Райков ще е титуляр ,а Опоку резерва ;)

Райков в момента е много слаб, точно за този мач, който се явява първи официален за новите ни играчи най- добре е да започне Опоку. Той е много бърз и умее да взема доста топки от противникови играчи. Голям плюс за нас е, че гони съперника дори до нашето наказателно :lol: , а ще иска и да се докаже ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2012 15:50

ralka_levskarka написа:

Райков в момента е много слаб, точно за този мач, който се явява първи официален за новите ни играчи най- добре е да започне Опоку. Той е много бърз и умее да взема доста топки от противникови играчи. Голям плюс за нас е, че гони съперника дори до нашето наказателно :lol: , а ще иска и да се докаже ;)

Съгласен!Опоку ще тормози бошняците много повече от Райков!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 юли 2012 16:39

PFC Litex написа:Късметът винаги е част от играта и без него не може.
Търнава спрямо Левски също бях няколко класи надолу, но помним какво се случи.

Също така не гледайте какво се е случило между Сараево и Хибс, защото то и в контрола Баку отрепаха Мура с 4:0, а видяхме какво се случи в ЕКТ ;)

Единственото нещо което се иска от отборът ви е да не допуска гол в София.

+1 :) Много точно казано. Контролите не означават нищо. Преди няколко години красноармейците загубиха всичките си контроли през лятото (без мача срещу "Стяуа", който спечелиха), за да отстранят след това "Динамо" - Москва. Мач с мач не си приличат и винаги трябва късмет, защото топката е кръгла и е от женски род. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юли 2012 16:40

[center]Вчерашния мач между Хибърниънс - Сараево 4:4
/Сараево са оранжевите/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kP2D9ykLRzc&feature=player_embedded[/youtube][/center]

Тия трябва да им разпорим задниците на Герена :twisted:

Върни се в “Архив”