Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2012/2013)

Мнениеот acmilan » 30 юни 2012 02:10

storm написа:Абе седя си тука излегнал се на леглото в скромната ми квартира..чета ви глупостите и се смея, ама се смея от сърце.. :) Защо сте толкова тесногръди всички тука.. Не разбирате нито от майтап нито от каквото и да е подобно... Седят и се джавкат тука за някви глупости... Естествено, че всеки иска и ще си защитава отбора на сърцето... Всеки ще изтъква неговите успехи и прочие... Не може ли да се разбирате, като хората а не постоянно да си изливате триади от обяснения.. :mrgreen:
Нормално е ювентинците да припознават успеха на Скуадрата в своя тим... Отбора е изграден на базата на гръбнака на Юве...Никой обаче, не е казал, че другите отбори нямат принос.. това е абсурдно... Като изключим Интер, който даже не ми се и мисли дали някой от отбора е в националния ... ( Сори Дурекс не ми се сърди.. :mrgreen: ).. Милан и Рома също са с огромен принос.. Това, което искам да ви обясня е , че просто заради по големия брой играчи от Юве се наслоява тезата, че силен Юве, означава силна Италия и това само слепец и човек който не разбира от футбол ще го отрече..Не може цяла Италия да говори, как Юве е в основата на Скуадрата, а тука ние да говорим друго....Давайте я по полека, защото ще се стопите от нерви... :)
Есента ще броим пилците, наново, като аз се надявам мойте пилци накрая да се окажат точно 31... :arrow: :)

При всички положения глупости аз не съм писал, мога да кажа същото и за колежката миланистка ;) Дали съм тесногръд, сигурно, от майтап разбирам, често използвам такива в живота, но най - ценна и важна ми е истината и обективността. Че не можем да се разбираме, явно е така щом пишем на подобни теми в предсезонния период, в който националния отбор, който подкрепяме, прави страхотно първенство и играе финал в неделя. Аз лично винаги съм разбирал гръбнакът на даден отбор като централната ос вратар, централни защитници, централни халфове ( Италия няма типичен разбивач или трекуартиста) и централни нападатели. В този смисъл, гръбнакът на Италия според мен са Буфон, тримата централни защитници ( играха в различни схеми и в различен състава, затова ги казвам и тримата), Де Роси, Пирло, Касано и Балотели. Да, играчите на Ювентус са много важна част от отбора, защитата си върши прекрасно работата, Буфон и Пирло са световна класа, но в офанзивен план играчи от други отбори като Касано и Балотели са също толкова важни. Един отбор е като човешки организъм, всеки орган е много важен, да, сърцето и мозъкът са ключови, но и без останалите да функционират, си заминаваш... В този смисъл, мозъкът и сърцето (каква ирония, жив и здрав да е Антонио :) ) в момента са Буфон, Пирло и Касано по мое мнение. Единият заключва вратата, вторият организира играта, а третият създава постоянно ситуации пред противниковата врата, но ако останалите не са на перфектното ниво, което демонстрират, нищо няма да се получи. Така че в неделя мощно форца и каквото сабя покаже :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юни 2012 02:20

Laetitia написа:
acmilan написа:Хаха, нормално, аз поне съм им свикнал. И това не го правят само те, Милан като цяло е игнориран постоянно от фенове на други европейски отбори, просто не е от медийните грандове. Модерни са Барса, Реал и Манчо :mrgreen: Ние все сме в криза, все сме стари, все играем уж защитно (нещо, което аз лично не съм виждал, откакто гледам Милан, а това е вече 16 години) и все се учудват всички като вземем, че за пореден път направим незабравима европейска вечер и набием поредния псевдогранд :) Неприятното за всички е, че почти винаги това става напълно закономерно ;) Колкото до вътрешната сцена - традиционно губим титли по най - идиотския начин, с домакински равенства и загуби от непретенциозни отбори. Въпреки, че бяхме зле в дербитата през изминалия сезон, именно Катания, Фиорентина и Дженоа ни отнеха Скудетото. Няма как да се отрече, че Ювентус, а и Интер в пет поредни сезона, са по - шампионатни отбори от нас, ние по - турнирен. Аз лично няма да откажа да печелим Шампионски лиги, дори и в Италия да не сме на върха. Най - добре е и на двете места, разбира се :) Няма да казвам голяма дума, но си мисля, че това ще стане по - скоро, отколкото си мислят всички, а по принцип не съм от хората с гръмки изказвания и закани ;)
Аз пък не мога да свикна. Твърде емоционална съм и когато някой приятел реши да ме избъзика за "моите пенсионери", в главата ми изникват батални кървави сцени. :lol: Дори в последно време, когато Милан бе сериозно подмладен, тези шеги ми скъсваха нервите. А най-обиден наистина ми е бил начинът, по който всички ни подценяват, осмиват и отписват от всякакви сметки. Да, Барса написа в последните 6 сезона толкова история, колкото нямаха за цял век; да, сега всяко второ хлапе е с фланелка на Кристиано Роналдо. Но Милан си е Милан. Каквото и да се случва, ние сме отбор, с който всички трябва да се съобразяват. И който трябва да уважават, независимо в какво състояние се намираме. Факт е, че Юве и Интер се представят по-добре от нас в първенството. Но ние сме с по-широк кръгозор - на нас Италия ни е тясна, затова и международните ни отличия са повече. И все пак, да, ще бъда много щастлива, ако завоюваме успехи и на двата фронта. И моето миланистко сърце също ми подсказва, че това ще е скоро.

storm, смееш ни се на глупостите, а правиш същото като нас... :mrgreen:
Знаеш ли, на нас явно ни е писано да развенчаваме митове, да разбиваме прогнози на пух и прах, да се доказваме постоянно по трудния начин. Поне на мен така ми харесва повече. Не искам да се говорят за Милан неща като за силните мъже на Диема или да си мислят, че футболът започва и свършва с нас, както ни облъчват сега непрестанно с тики - така, Лео и Кристианчо :lol: От медийно помпане имат нужда само тези, които се чувстват слаби и искат да убедят обществото в нещо, което да им носи дивиденти, а именно пари в случая на ВЛ или Класикото. Така че, всичко това ме прави още по - горд, че съм миланист. Впрочем, повечето от нещата, които си пишем за Милан, се отнасят в пълна степен и за Италия, Винаги подценявана, осмивана и отричана, тя пак напляска медийните герои :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 01 юли 2012 13:12

Топката за новия сезон
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 юли 2012 17:15

Искам да забележите нещо :mrgreen:

Изображение

Преди да започне мача е ItalJuve,но след като паднаха и е сменено на Euro 2012 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 юли 2012 11:24

В Италия твърдят,че след финала Буфон е ударил Балотели и го е пратил в болница в Киев :D

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 03 юли 2012 11:48

durex написа:Искам да забележите нещо :mrgreen:

Изображение

Преди да започне мача е ItalJuve,но след като паднаха и е сменено на Euro 2012 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нищо не е сменено ...така са правели винаги,когато има име на играч от Юве.Виж,че и на втората има Еуро 2012,а като няма футболист на Юве надписа,си е само еуро ..
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 юли 2012 13:30

Юве, Милан и Интер се разбраха за традиционния летен турнир

Ювентус, Милан и Интер ще се състезават за 12-ти пореден път за купата “Trofeo TIM”. Трите гранда на италианския футбол се разбраха да проведат надпреварата на 20 юли (петък).

Традиционният тристранен турнир преди началото на новия сезон се играе в три мача всеки срещу всеки само по 45 минути. Тази година състезанието ще се проведе на стадион „Сан Никола” в Бари.

В досегашните 11 издания на турнира от 2001 година Интер е триумфирал седем пъти, Милан – три пъти, а шампионът Ювентус едва веднъж.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 03 юли 2012 13:54

durex написа:Юве, Милан и Интер се разбраха за традиционния летен турнир

Ювентус, Милан и Интер ще се състезават за 12-ти пореден път за купата “Trofeo TIM”. Трите гранда на италианския футбол се разбраха да проведат надпреварата на 20 юли (петък).

Традиционният тристранен турнир преди началото на новия сезон се играе в три мача всеки срещу всеки само по 45 минути. Тази година състезанието ще се проведе на стадион „Сан Никола” в Бари.

В досегашните 11 издания на турнира от 2001 година Интер е триумфирал седем пъти, Милан – три пъти, а шампионът Ювентус едва веднъж.

Аз го знам,че ще е на 21ви Юли.Така пише и в официалния сайт на Ювентус.От коя медия го копира това ?
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 юли 2012 14:25

marchisio написа:
durex написа:Юве, Милан и Интер се разбраха за традиционния летен турнир

Аз го знам,че ще е на 21ви Юли.Така пише и в официалния сайт на Ювентус.От коя медия го копира това ?

Оп вярно,че на 21,щото ми се видя 20 и го написах Петък

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 юли 2012 16:54

Балотели: Ювентинците ни провалиха
03.07.2012 12:20
Нападателят се скарал с Буфон в съблекалнята след финала

Върни се в “Архив”