Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!

Мнениеот ros » 13 май 2012 21:58

fen na batmanlevski написа:Голяма любов към тоя стойчев голямо чудо. Подкрепяйте момчетата и новия треньор ;)

Ти си тотален сбърканяк... Аз и вчера бях в залата, ще бъда и през юни, и през юли... Не коментираме Радо, коментираме начинът, по който го махнаха!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 13 май 2012 21:59

turbogena написа:То ако Матей се откаже могат да го закриват тоя отбор...

И без матей ще го има и ще бие Соколов е прекрасен играч, ако се откаже Матей ще се нареди до видни национални предатели като бербатов и каратанчева
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 22:01

turbogena написа:То ако Матей се откаже могат да го закриват тоя отбор...

Напротив, този отбор ще го има и без Матей, но ще прилича на България без Бербатов
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 13 май 2012 22:02

Обаче браво и на Сашо Диков,само той може да направи такова риалити :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 22:04

Ужас.... на какво ставам свидетел :o Владо Николов нападна Тошко Алексиев за онази прословута контра атака срещу Куба.... вчера се изказа срещу Жоро Братоев, а днес говори срещу Радостин Стойчев! За съжаление и Владо ще излезе ...... преди време беше против Пл. Константинов.... имаше момент, в който дори не си говореха.... Сега Николов лиже г*за на федерацията и се мазни по най-долния начин :evil: За капак на всичко Матей мисли за отказване.... :( Най-добрият играч в света на този пост ще се откаже от националния ?! Да.... явно и на него му е писнало от хора като Д.Л., Л.Г. и останалите, които се наричат шефове ....

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 13 май 2012 22:06

Матей няма да се маха, спокойно. А относно Пранди - ревете на умряло все едно че назначават бай Страхил от Драгалевци за треньор, а не световно доказан специалист.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 22:06

Ще се повтора но... Българският волейболен отбор се срива като кулите близнаци - изненадващо, шокиращо и пред цяла България!!! :cry:

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 13 май 2012 22:07

TodorT написа:Ужас.... на какво ставам свидетел :o Владо Николов нападна Тошко Алексиев за онази прословута контра атака срещу Куба.... вчера се изказа срещу Жоро Братоев, а днес говори срещу Радостин Стойчев! За съжаление и Владо ще излезе ...... преди време беше против Пл. Константинов.... имаше момент, в който дори не си говореха.... Сега Николов лиже г*за на федерацията и се мазни по най-долния начин :evil: За капак на всичко Матей мисли за отказване.... :( Най-добрият играч в света на този пост ще се откаже от националния ?! Да.... явно и на него му е писнало от хора като Д.Л., Л.Г. и останалите, които се наричат шефове ....

отдавна съм казал, че Владо е един интригант, който няма място в отбора, Мартин Стоев правилно не го беше извикал за едно европейско през 2007 г., после го върнаха.
Сега като го питаха за Мартин Стоев, той каза, че било несериозно да се коментира евентуално назначение на Стоев. И с Пламен Константинов е в обтегнати отношения, въобще интригант голям.
Последна промяна от yasen на 13 май 2012 22:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 22:08

Айде сега слушайте Ганев и Лазаров .... :o

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 май 2012 22:09

Carpy написа:Матей няма да се маха, спокойно. А относно Пранди - ревете на умряло все едно че назначават бай Страхил от Драгалевци за треньор, а не световно доказан специалист.

Абе Пранди е доказан специалист ,спор няма ,но отношението към Радо е ужасно. Нашата федерация е толкова неадекватна ,че няма накъде повече. Пак питам какво ще стане ,ако Силвано не ни класира на Олимпиадата и се провалим на Световната Лига?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”