В кой град са най-красивите жени в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

e4sy
Контакти:

Re: В кой град са най-красивите жени в България?

Мнениеот e4sy » 04 юни 2012 23:09

Пловдив и Благоевград.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 04 юни 2012 23:22

Не знам що хвалите Варна,заради гагаузите са със големи глави- грозни каквито само в Истанбул съм виждал.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2012 23:27

ivan40 написа:Не знам що хвалите Варна,заради гагаузите са със големи глави- грозни каквито само в Истанбул съм виждал.

по-тъпо мнение не можеше да се измисли някъде :lol: По папагалски печелиш приза за най-прост коментар. А майните какви са тогава- с квадратни глави, каквито никъде не съм виждал :lol: В интерес на истината едно от най-несимпатичните момичета, които познавам е от Пловдив. Има зъби на караконджул :mrgreen: От което следва въпросът какво прави Пловдив толкова често споменаван :mrgreen:
Последна промяна от MORSKI на 04 юни 2012 23:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Мнениеот DerrickRose » 04 юни 2012 23:40

Още ли спорите? :lol:
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 05 юни 2012 00:00

,,,Русе

Жена ми е от Русии, дали е красива незнам женен съм за нея.
... интелигентни

Малииииииииии са са аристократи СИНЯ КРЪВ, друго е да пътуваш по Тошово време само със зеления си паспорт в Европата /тоест Румъния/

Най Убавите са по магистралата и Околовръстното :P

А вече без майтап само след сполучлива операция особено ако си я платил.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 юни 2012 00:01

MORSKI написа:
ivan40 написа:Не знам що хвалите Варна,заради гагаузите са със големи глави- грозни каквито само в Истанбул съм виждал.

по-тъпо мнение не можеше да се измисли някъде :lol: По папагалски печелиш приза за най-прост коментар. А майните какви са тогава- с квадратни глави, каквито никъде не съм виждал :lol: В интерес на истината едно от най-несимпатичните момичета, които познавам е от Пловдив. Има зъби на караконджул :mrgreen: От което следва въпросът какво прави Пловдив толкова често споменаван :mrgreen:

От къде са новоизлюпените Варненци,където се обърна всичко е разяно и грозно.Най-хубави са жените в южна България:Пловдив,Дупница,Бургас,Ст.Загора.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 юни 2012 00:02

Темата е леко глуповата. Навсякъде в България има хубави жени, дори и в наше "село" има ! В големите градове просто има повече като бройка и се носят по-модерно, и затова ви се виждат по-хубави от другите :)
Ако трябва да дам класация все пак , за мен най-големите красавици са в Плевен - от градовете над 100 000 примерно.И въпреки че съм от провинцията, смятам че софиянки са най-готините и непосредствени жени като характер, така че един глас и за тях :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 05 юни 2012 00:03

Rofles написа:Перник

Пич , в Перник съвсем не са грозни, но ако има класация "Къде жените са с най-набито око?", определено перничанки ще са в топ 1! :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2012 00:09

ivan40 написа:От къде са новоизлюпените Варненци,където се обърна всичко е разяно и грозно.Най-хубави са жените в южна България:Пловдив,Дупница,Бургас,Ст.Загора.

To пък нищо общо, такъв тъпизъм си изръсил, че няма накъде повече. Ти хич не си в час май :lol: Бил съм и в Пловдив, трябва да ти кажа, че имате в пъти повече рязани особено на главната с тази джамия.... Така че тея ги говори на друг.... Точно пък турци във Варна почти няма, още по-малко сред момичетата.... То това да не е Каспичан, Шумен, Омуртаг, Разград (където процентно са в пъти повече)...А това за новодошлите варненци- ти пък голям специалист се извъди на тема Варна, а :lol: Стъпвал няколко пъти в града и вече много компетентен стана :lol: Я кажи за новодошлите майни от Коматово, Марково и други места. Вие също не сте далеч от Турция, да не говорим, че сте близо до Гърция. Гъркините пък колко са грозни не е истина, все едно да кажа, че майните са грозни и с квадратни глави защото новодошлите са византийци :lol: В Пловдив съм бил три пъти - нелош град, но жените са най-малкото което го прави хубав. Точно обратното- видях прекалено малко хубави. За разлика от Бургас например, въпреки привидната вражда между градовете. Това с Дупница пък беше върха :lol: Там, за да видиш хубаво момиче, трябва да тръгнеш с лупа :lol: Личи си какво значи за теб хубаво момиче. В зарата не съм бил, но пък оттам познавам доста хора- всичките до един бяха супер странни (меко казано). Момичетата обаче не са лоши наистина, но чак най-красиви.

И това за южна България е пълна глупост- нормално е да си шовинист на тази тема, но ти си повече от сляп. Неслучайно тук сред най-споменаваните е Плевен. В Търново пък за мен са най-хубави, заедно с родния ми град. В Ловеч също има яки мацки. Монтана също, Ники 87 от форума може да потвърди :lol:
Последна промяна от MORSKI на 05 юни 2012 00:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 юни 2012 00:14

snakebite написа:Темата е леко глуповата. Навсякъде в България има хубави жени, дори и в наше "село" има ! В големите градове просто има повече като бройка и се носят по-модерно, и затова ви се виждат по-хубави от другите :)
Ако трябва да дам класация все пак , за мен най-големите красавици са в Плевен - от градовете над 100 000 примерно.И въпреки че съм от провинцията, смятам че софиянки са най-готините и непосредствени жени като характер, така че един глас и за тях :)

Явно не си стъпвал в Пловдив.Аз съм обиколил България многократно,и съм убеден в правотата си,а не като варненеца да стигна до плажа .

Върни се в “Архив”