Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Олимпий_Тамперев
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот Олимпий_Тамперев » 29 мар 2012 23:51

Blue Mind написа:3:0 ,с хеттрик на ЙОВОВ :evil:

ПОЧУКАЛО СЕ НА НЕБЕСНИТЕ ПОРТИ. СВЕТИ ПЕТЪР ОТВАРЯ И ВИЖДА ЕДИН ГЪРБОВАТ ИЗСТРАДАЛ ЧОВЕЧЕЦ.
- КОЙ СИ ТИ, ЧОВЕЧЕ?
- АЗ СЪМ ХРИСТО ЙОВОВ.

- А, КАК УЛУЧИ ВРАТАТА БЕ, МОМЧЕ.....

:) :) :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 мар 2012 23:57

Viv.Brooke написа:Абе хора.. я се стегнете! И двата отбора са в криза. Играят се някакви странни игри, а от това страдаме всички ние. За мен този латиноамерикански сериал тепърва започва. Какъвто и да е резултата - все тази! Мен не ме боли от загубите на любимия ми отбор. Мен ме боли, че се ебават с нас...

Прав/а си ! Дръпнаха ни ръчната нещо ! Кой и как едва ли ще разберем. Честно казано нищо не очаквам от мача...Мисля че Левски ще бие. След последните две "продукции " на Лудогорец, няма как да бъда оптимист...А и всички бити от нас се реваншираха - и Славия, и Черно море, сега Левски е на пътя.
Падаме и доиграваме сезона. Европа и тя се отдалечава, че Черноморец и Литекс напъват.Купата ? WTF ?
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 30 мар 2012 00:06

според мен се разиграва грандиозна тото-далавера :mrgreen: . Някой има ли представа какъв е коефицента за титла на Черноморец? :lol: ....знам че звучи адски налудничево ама....знае ли се :mrgreen:

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 30 мар 2012 00:10

siniq_fen написа:
CSKAr4eto0 написа:Надявам се на Х , но имам предчувствието че левски ще бият ... имах това предчувствие и за днеска , но ... ще поживеем малко и ще видим ;)

Аз също го имам, а за днес го нямах, така че Левски ще бие. И бъди коректен - изписвай го с главна буква.

Когато Вие почнете да изписвате ЦСКА с главни букви, и ние ще почнем.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 30 мар 2012 00:14

ей така профилактично пичове-сложете някой лев за титла на Херо...може на Събев да му дойде музата, Бургас никога не е бил толкова близо до върха, 9 кръга преди края...а като се има в предвид, че за ЦСКА след два кръга почват едни коварни мачове....незнам :mrgreen:

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 30 мар 2012 00:17

Аз_съм_Спас написа:ей така профилактично пичове-сложете някой лев за титла на Херо...може на Събев да му дойде музата, Бургас никога не е бил толкова близо до върха, 9 кръга преди края...а като се има в предвид, че за ЦСКА след два кръга почват едни коварни мачове....незнам :mrgreen:

Я погледни ни програмата и пак кажи, че са коварни мачовете. На теория ги взимаме, на практика не се знае. Може да сме на 5 точки пред 2-рия, но докато не видя разлика поне 8 точки няма да мирясам ;)
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 30 мар 2012 00:19

незнам за к'во спорите ... днес беше уникален дем ... паднахме за пореден път от " четата " на Стоичков ... айде сега да помислим за мача в понеделник , ясно е , че титлата е загубена ... искам да ви дам за пример отбор , който в историята си не е ставал шампион , но погледнете за какъв support става дума ... има 3 супер купи и нищо повече ... може би , някои хора се досещат ... да направим уникалното шоу в понеделник ... не заради Гонзо ... не заради мърдите , който се разхождат със синята фланелка ами заради самите нас ... живота има и хубави страни ... :!: :!: :!:

http://www.youtube.com/watch?v=xguENm4n ... re=related

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 30 мар 2012 00:22

Morgause написа:
Аз_съм_Спас написа:ей така профилактично пичове-сложете някой лев за титла на Херо...може на Събев да му дойде музата, Бургас никога не е бил толкова близо до върха, 9 кръга преди края...а като се има в предвид, че за ЦСКА след два кръга почват едни коварни мачове....незнам :mrgreen:

Я погледни ни програмата и пак кажи, че са коварни мачовете. На теория ги взимаме, на практика не се знае. Може да сме на 5 точки пред 2-рия, но докато не видя разлика поне 8 точки няма да мирясам ;)

ми програмата ви е следната: 24-ти кръг: Славия-ЦСКА- срещу финасов стимул, белите са способни на подвизи :mrgreen: , ЦСКА-Черно Море- моряците не веднъж са ви изненадвали подло, и са си тръгвали с точки от "Армията"... и после идват трите "Л"- ЛЕВСКИ, Литекс, Лудогорец...при тая ожесточена борба за четворката, всички ще бъдат принудени да играят на кръв-ми 2009 година така изтървахте титлата, баш на финалната права ;)

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 30 мар 2012 00:30

иначе- 5:0 за Лудогорец, и всенародни бунтове- ше бръснем на Борат мустаците :mrgreen: ...за туй викам аз- да понапълним стадиона, ако паднем-да ги подпукваме, ако бием- да ги вдигнем на крака с овации, пък знае ли човек, може ЦСКА пак да се удави на финалната права, както много пъти го е правил...все пак боклукчиите не разполагат с такава организация като Гриша Ганчев примерно ;)

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 30 мар 2012 00:44

etgecata1 написа:Един боен хикс 0:0.
И след мача задружно се хванете за ръчички и "НА БАНЯ"...

верно бе, ами ако пак вземем та ви обърнем :mrgreen: ...ше си нарежеш ли вените тогава :lol:

Върни се в “Архив”