Blue Mind написа:3:0 ,с хеттрик на ЙОВОВ
ПОЧУКАЛО СЕ НА НЕБЕСНИТЕ ПОРТИ. СВЕТИ ПЕТЪР ОТВАРЯ И ВИЖДА ЕДИН ГЪРБОВАТ ИЗСТРАДАЛ ЧОВЕЧЕЦ.
- КОЙ СИ ТИ, ЧОВЕЧЕ?
- АЗ СЪМ ХРИСТО ЙОВОВ.
- А, КАК УЛУЧИ ВРАТАТА БЕ, МОМЧЕ.....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue Mind написа:3:0 ,с хеттрик на ЙОВОВ
Viv.Brooke написа:Абе хора.. я се стегнете! И двата отбора са в криза. Играят се някакви странни игри, а от това страдаме всички ние. За мен този латиноамерикански сериал тепърва започва. Какъвто и да е резултата - все тази! Мен не ме боли от загубите на любимия ми отбор. Мен ме боли, че се ебават с нас...
siniq_fen написа:CSKAr4eto0 написа:Надявам се на Х , но имам предчувствието че левски ще бият ... имах това предчувствие и за днеска , но ... ще поживеем малко и ще видим
Аз също го имам, а за днес го нямах, така че Левски ще бие. И бъди коректен - изписвай го с главна буква.
Аз_съм_Спас написа:ей така профилактично пичове-сложете някой лев за титла на Херо...може на Събев да му дойде музата, Бургас никога не е бил толкова близо до върха, 9 кръга преди края...а като се има в предвид, че за ЦСКА след два кръга почват едни коварни мачове....незнам
Morgause написа:Аз_съм_Спас написа:ей така профилактично пичове-сложете някой лев за титла на Херо...може на Събев да му дойде музата, Бургас никога не е бил толкова близо до върха, 9 кръга преди края...а като се има в предвид, че за ЦСКА след два кръга почват едни коварни мачове....незнам
Я погледни ни програмата и пак кажи, че са коварни мачовете. На теория ги взимаме, на практика не се знае. Може да сме на 5 точки пред 2-рия, но докато не видя разлика поне 8 точки няма да мирясам
etgecata1 написа:Един боен хикс 0:0.
И след мача задружно се хванете за ръчички и "НА БАНЯ"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта