Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/
Най-обичам розовите коментари тип Тройчо.От сега се знае Левски е шампион,Батков и Коко ще се разберат.Ето с това мислене няма да сте и в тройката.Голям страх ей!!!Аз съм сигурен след като ви надерем едно хубаво,ще казвате че боклуците са продали мача,защото дължат пари на ББ.Направо се радвам,че не излиза в.Стършел, вие ме забавлявате повече.Като си помисля още не си показали и 50% възможностите си Левски.Докато дойде мача с вас ще ми е по безинтересен и от този с Монтана.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Майната и на купата, важно и трябва да станем шампиони!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
sslevski написа:Най-обичам розовите коментари тип Тройчо.От сега се знае Левски е шампион,Батков и Коко ще се разберат.Ето с това мислене няма да сте и в тройката.Голям страх ей!!!Аз съм сигурен след като ви надерем едно хубаво,ще казвате че боклуците са продали мача,защото дължат пари на ББ.Направо се радвам,че не излиза в.Стършел, вие ме забавлявате повече.Като си помисля още не си показали и 50% възможностите си Левски.Докато дойде мача с вас ще ми е по безинтересен и от този с Монтана.
Мене ли наричаш розов
Не знам как ше свърши мачът, на ще се играе и ще е много хубав и стойностен. Ще има и футболни специалисти за сверка на часовниците. Българската публика винаги печели от тези срещи. Очаквам зрелищен, двуостър, открит и нападателен футбол. И Левски , макар и трудно, да надиграе Локото.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Този мач трябва да ги излъчват по XXL , в малките часове със съответните обозначения >18 . 
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
- Обичам Левски
- Контакти:
Нека по-добрия да победи !
Аз пък,смятам,че мача ще се играе.Имайки предвид,че Локото ще направят всичко възможно,да не загубят у дома и че чрез купата им е единствения шанс,да играят в Европа.Да не забравяме и публиката,която ще е доста повече от обикновено,ще ги подкрепя с всички сили,а играчите обикновено им се отплаща с добра игра.
При Левски,имаме нужда от победи,за да се отърсим от напрежението и да натрупаме самочувствие,което смятам,че в този момент ни е много нужно..А,и ръководството няколко пъти каза,че ще играем и за двете купи.
Прогнозата ми е трудна победа за сините.Но по-важното е,че прогнозирам супер игра и от двата отбора.
При Левски,имаме нужда от победи,за да се отърсим от напрежението и да натрупаме самочувствие,което смятам,че в този момент ни е много нужно..А,и ръководството няколко пъти каза,че ще играем и за двете купи.
Прогнозата ми е трудна победа за сините.Но по-важното е,че прогнозирам супер игра и от двата отбора.
- сини шампиони
нека да попитам тия дето казват че мача е уговорен как трябва да свърши за да кажат че всичко е било честно 
И само Левски оле
- blue avalanche
- Контакти:
сини шампиони написа:нека да попитам тия дето казват че мача е уговорен как трябва да свърши за да кажат че всичко е било честно
Аз,пък,викам да кажат как ще свърши,че да пуснем едно фишче...Ако може и точния резултат...
сини шампиони написа:нека да попитам тия дето казват че мача е уговорен как трябва да свърши за да кажат че всичко е било честно
Подобни мнения винаги ще има! Това са хора, които всяко нещо което не е в тяхна полза е винаги под съмнение! Та те нека си приказват, вие си подкрепяйте отборите, и нека по добрият победи! Успех и на двата отбора!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]