Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
професор Томов

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот професор Томов » 24 дек 2014 16:11

dunavfc написа:Направо ви се чудя на някой хора....Аз не мога да разбера, Украйна ли е нахлула някъде ? Украйна ли е анексирала някаква чужда територия или го направиха едни други симпатяги ? Това момиченце щеше ли да загине, ако тоя конфликт изобщо съществуваше ? Времето е интересна величина, някой ден, Турция ще реши, също има право да "защитава" турците в България, ще нахлуе, ще си вземе Родопите и Странджа и би ми било интересно, какви безсмислени и нелепи аргументи ще извадите...

Кой го започна???
[rimg]http://cskanews.com/uploads/2012/12/CSKA-vsegda-budet-Pervym-e1355042795687.jpg[/rimg] [rimg]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRYqqdsNDBHIemnx4oiSogtSNZXsFDnHzkU23GgTEg-bENrGWR0bA[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 дек 2014 16:28

Доста интересна страничка :?
http://www.stopfake.org/en/russia-s-top ... t-ukraine/
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 дек 2014 17:54

Не е точно за тази тема и може би някой го е поствал,ама все пак:

"Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. Как? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството т.е. безнравствеността. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх сред хората, безсрамието и доносничеството и още много пороци, заложени в човека, трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще вършим под девиза: „ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”

/Фостър Дълес/
1945г.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 дек 2014 18:23

FLANKER написа:Не е точно за тази тема и може би някой го е поствал,ама все пак:

"Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. Как? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството т.е. безнравствеността. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх сред хората, безсрамието и доносничеството и още много пороци, заложени в човека, трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще вършим под девиза: „ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”

/Фостър Дълес/
1945г.

Ужас!По-гнусно нещо не бях чел.Тоя е ебати и мършата.Дано това което си постнал е някаква измислица. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 дек 2014 19:36

GOLEADOR написа:
FLANKER написа:Не е точно за тази тема и може би някой го е поствал,ама все пак:

/Фостър Дълес/
1945г.

Ужас!По-гнусно нещо не бях чел.Тоя е ебати и мършата.Дано това което си постнал е някаква измислица. :shock:

Голеадоре ,не е за съжаление :( И то вече се вижда нагледно :(
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 дек 2014 19:39

Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 дек 2014 22:19

професор Томов написа:
dunavfc написа:Направо ви се чудя на някой хора....Аз не мога да разбера, Украйна ли е нахлула някъде ? Украйна ли е анексирала някаква чужда територия или го направиха едни други симпатяги ? Това момиченце щеше ли да загине, ако тоя конфликт изобщо съществуваше ? Времето е интересна величина, някой ден, Турция ще реши, също има право да "защитава" турците в България, ще нахлуе, ще си вземе Родопите и Странджа и би ми било интересно, какви безсмислени и нелепи аргументи ще извадите...

Кой го започна???

Не знам, ти ще ми кажеш. Крим, Луганск и Донецк ли възстанаха и се отделиха или някоя федерална част от Русия ?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 дек 2014 11:34

За да се получи същата ситуация тук трябва да стане следното: за управляващ България да бъде избран някой, получил гласове ПРЕДИМНО от турците. Той да бъде свален с преврат, на негово място някой да назначи удобно правителство, което да обяви, че турците всъщност нямат права. Паралелно с това в населените с турци райони да бъдат пуснати разни националисти, скинари и тям подобни, при това добре въоръжени. И най-важното: докато се тръби за национализъм и национални интереси, същевременно да се говори за демокрация и да се чакат указания от някоя външна сила.

Въобще адски удобно изтъквате протестите на тълпата за идването на власт на майданци, но когато тълпата (в ИУ) се надигне срещу майданци - не можело то така.

Аз лично бях привърженик на идеята властите в Киев да се усетят и да си припомнят факта, че това е мултиетническа страна. Една федерализация тогава щеше да запази страната цяла.

И въобще аз съм така да се каже привърженик на обединенията, в които субектите имат някаква самостоятелност на решенията. В края на краищата според мен лично бъдещето е в обединенията, сепаратизма и желанието всеки да си има абсолютно отделена държава и така да имаме налице нам колко стотин държави според мен няма да доведе нито до траен мир нито до просперитет.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Гамаюн

100% доказано: Украински пилот свалил Боинга!

Мнениеот Гамаюн » 25 дек 2014 15:00

http://www.standartnews.com/svyat-europ ... 67613.html

Малайзийският самолет е бил свален над Източна Украйна от 30-годишен украински пилот. Това разкри украински военен пред руския в. "Комсомолская правда". Изданието уточнява, че човекът е дошъл сам в редакцията, за да сподели какво е видял и знае за инцидента, предаде БГНЕС. Вестникът не разкрива истинската му самоличност, защото той има роднини в Украйна и се бои от отмъщение и шантаж. Журналистите твърдят, че са му проверили документите.

На 17 юли, в деня на инцидента, Александър, както условно е представен свидетелят, е бил на военното летище в селището Авиаторское край източния град Днепропетровск. По думите му оттам редовно са излитали самолети, които са бомбардирали Донецк и Луганск. Час преди свалянето на малайзийския самолет във въздуха били вдигнати три изтребителя Су-25, като само един от тях бил въоръжен с ракети "въздух-въздух". Два от самолетите били свалени и се върнал само третият, който излетял с въпросните ракети. Само че той се върнал без тях.

"Летецът беше много уплашен", добави Александър, уточнявайки, че го познава лично, фамилията му е Волошин, 30-годишен, с чин капитан, командирован със своята част в района на Днепропетровск от друга база. Той е летял сам, защото изтребителят е едноместен.

"Познавайки малко този пилот, напълно възможно е, след като двата самолета са били свалени пред очите му, той просто да е реагирал изплашено, неадекватно", разказва Александър. "Могъл е от уплаха или просто заради отмъщение да пусне ракетите срещу Боинга. Може и да го е приел за чужд боен самолет", допълва той. По думите му подобен тип ракети се изстрелват от разстояние 3-5 километра. Свидетелят добави, че когато бил изкаран от самолета, пилотът казал: "Самолетът беше друг". А вечерта на въпрос на друг пилот за сваления самолет Волошин казал: "Самолетът се оказа в неподходящото време и на неподходящото място".

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: 100% доказано: Украински пилот свалил Боинга!

Мнениеот JohnnieWalker » 25 дек 2014 15:16

Не те ли е срам поне малко на Коледа да ни занимаваш с такива неща ?

Върни се в “Архив”