Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Тука говориме за ШЛ, ЛЕ и т.н. ... Пичове, ние миналата година отпаднахме от Зимбру, бе
Евентуалния следващ съперник, Арсенал Киев, ни се виждаше почти непреодолим ... Максимума, който очаквам, при участие в някой от ЕКТ - плейоф за групова фаза ( 90% за ЛЕ )
Това е макса, ако не дойде някой супер-баровец и вземе свестни играчи ... Със сегашните и плейоф ще е успех - съжалявам, ама в момента нивото ни е уникално ниско 
Леевски, оле
Тука не съм много съгласен. Последните ни две отпадания в европа от разни незнайни молдовци и отбори с имена на вафли се дължи по-скоро на грешното им провеждане, отколкото на участниците във въпросните двубой. За пример, в последното ни участие в групите играчите не бяха кой знае каква класа над сегашните. Така че евентуално участие в евротурнирите тази година не бива да бъде посрещнато с песимизъм, напротив, с едно финансово стабилизиране не виждам защо да не се представим най-малкото достойно на есен.
"Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Щом казвам нещо, значи имам информация. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА!"
Емил Димитров
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Честит празник на Лупи!
- Logical person
- Контакти:
suni написа:"Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Щом казвам нещо, значи имам информация. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА!"
Емил Димитров
Емил Димитров, нито харесва Томов, нито са в добри отношения.... Щом той го казва, правете си изводите.
Logical person написа:suni написа:"Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Щом казвам нещо, значи имам информация. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА!"
Емил Димитров
Емил Димитров, нито харесва Томов, нито са в добри отношения.... Щом той го казва, правете си изводите.
Че вие какви имоти имате, за да иска някой да ви ги вземе?
terata написа:Logical person написа:suni написа:"Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Щом казвам нещо, значи имам информация. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА!"
Емил Димитров
Стадион гейарена е наш,даваме го!
BRF написа:terata написа:Logical person написа:suni написа:"Силно се съмнявам, че всичките тия разправии със стари и нови акционери, кой дал пълномощни, кой не дал акции, всичко опира до имотите на Панчарево. Когато аз кажа нещо такова, значи не са глупости. Не трябва някой да си мисли, че може да съсипе клуб като ЦСКА, за да му вземе имотите и клубът да играе в аматьорските групи. Държавата ще им се стори тясна, но ще спра до тук. Щом казвам нещо, значи имам информация. Още не съм изяснил точно кой има интерес към имотите. Може да са хора, които не се афишират. Когато имам информация я казвам публично. Просто ги предупреждавам - не си играйте с ЦСКА!"
Емил Димитров
Стадион гейарена е наш,даваме го!
Кухата ти кратуна само това ли успя да измисли? Зададох съвсем нормален въпрос. И тук ли ти е трудно да отговориш?
terata написа:Кухата ти кратуна само това ли успя да измисли? Зададох съвсем нормален въпрос. И тук ли ти е трудно да отговориш?Защо в този хубав ден, денят на твоя "спасител" Лупи си толкоз нервен?
Кух си ти!Всички знаят кои са имотите на ЦСКА.Базите са на апетитни места и има много желаещи да ги вземат.Но докато ЦСКА съществува мераците им ще останат незадоволени.Фалира ли клуба,пътя към тях е открит!Това е толкова очебийно,че трябва да си ебати и кухата лейка за да задаваш толкова тъп въпрос!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:terata написа:Кухата ти кратуна само това ли успя да измисли? Зададох съвсем нормален въпрос. И тук ли ти е трудно да отговориш?Защо в този хубав ден, денят на твоя "спасител" Лупи си толкоз нервен?
Кух си ти!Всички знаят кои са имотите на ЦСКА.Базите са на апетитни места и има много желаещи да ги вземат.Но докато ЦСКА съществува мераците им ще останат незадоволени.Фалира ли клуба,пътя към тях е открит!Това е толкова очебийно,че трябва да си ебати и кухата лейка за да задаваш толкова тъп въпрос!
Всички знаят кои са имотите, но никой не може да каже защо са ваши.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема