karager написа:boabbb написа:Кой вярва, че хората са си купили екипировка на каузата на фирма Макарон за 60 бона за 2 дена![]()
Поне един си вярва.
То е било промо-пакет 3в1 - фланелка, 2 кила кренвирши и луксозно издание на Корана с твърди корици

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
karager написа:boabbb написа:Кой вярва, че хората са си купили екипировка на каузата на фирма Макарон за 60 бона за 2 дена![]()
Поне един си вярва.
boabbb написа:karager написа:boabbb написа:Кой вярва, че хората са си купили екипировка на каузата на фирма Макарон за 60 бона за 2 дена![]()
Поне един си вярва.
То е било промо-пакет 3в1 - фланелка, 2 кила кренвирши и луксозно издание на Корана с твърди корици![]()
![]()
Tommi написа:С тия камуфлажи на война ли ще ходите?През съзнателния си живот не съм се сблъсквал с по-нелепи екипи!
RedSkin написа:Tommi написа:С тия камуфлажи на война ли ще ходите?През съзнателния си живот не съм се сблъсквал с по-нелепи екипи!
Е, как да не си? турските ви екипи на галатасарай...
Син до гроб_ написа:RedSkin написа:Tommi написа:С тия камуфлажи на война ли ще ходите?През съзнателния си живот не съм се сблъсквал с по-нелепи екипи!
На Галатасарай са само в болните ви зомбирани мозъци.
boabbb написа:Син до гроб_ написа:RedSkin написа:Tommi написа:С тия камуфлажи на война ли ще ходите?През съзнателния си живот не съм се сблъсквал с по-нелепи екипи!
На Галатасарай са само в болните ви зомбирани мозъци.
Да вадя ли клипчето![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
karager написа:Парите, събрани миналата седмица +събота/неделя = около 200 000.
volf написа:karager написа:Парите, събрани миналата седмица +събота/неделя = около 200 000.
Хайде уточнете се с Лупи за цифрата, защотожснощитой обяви съвсем друга!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта