Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот tevez » 03 яну 2012 19:00

Ненужният в Левски Шурд Арш е категоричен, че ще се раздава максимално по време на зимната подготовка на тима и в мачовете, ако остане на "Герена" и през пролетта. Пред холандското издание "Voetbal International" нападателят призна, че е поставен в трансферната листа, но това не го притеснява.

"Имам добър договор с Левски до 2014 година и се връщам в България за старта на зимната подготовка на 4 януари. Ще дам най-доброто от себе си, както правих и досега. Това обаче не значи, че задължително искам да остана. Нямам желание да седя на пейката.", обясни той.

27-годишният Арш пристигна на "Герена" от холандския втородивизионен Цволе през лятото, но не успя да се утвърди в титулярния състав, въпреки че вкара 8 гола в 18 мача през есента.

"Малко преди да се кача в самолета за Холандия за празниците, от клуба ме информираха, че вече не се нуждаят от мен. Новият старши треньор (Николай Костов) налага схема на игра 4-1-4-1 и търси друг централен нападател", продължи таранът.

Холандецът очаква оферти и се надява да се намери клуб. "В трансферната листа съм, но от клуба искат определена сума за мен, която е записана в договора ми. Има интерес, въпреки че финансовата криза е засегнала и футбола", каза нападателят.

Арш призна, че преди Нова година е пропаднал негов евентуален трансфер в Испания, но в момента има вариант за премине във френски отбор. "През миналата седмица бях близо до подписване с Химнастик в Испания. Те ме искаха под наем за шест месеца, но в последния момент нещата се провалиха. В момента се водят разговори с клуб от Франция", обясни нападателят.

"Мисля, че вариантът да се завърна в Холандия е по-труден от финансова гледна точка. Естествено, готов съм да направя отстъпки, за да мога да продължа да играя редовно", допълни той.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 03 яну 2012 19:32

Часът е 19:30 а чуждестраните попълнения ги няма,лошо Гонзо! Лошо!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2012 19:34

NO MERCY написа:Часът е 19:30 а чуждестраните попълнения ги няма,лошо Гонзо! Лошо!

Днес е 3-ти, а Гонзо каза на 4-ти.Има време (казва Кико, много дни са в тоя срок :mrgreen: ).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 яну 2012 19:38

NO MERCY написа:Часът е 19:30 а чуждестраните попълнения ги няма,лошо Гонзо! Лошо!

Вие пък вярвате ли му...особено пък след идването на Иво Тонев Гонзо стана безгласна буква в Левски,слава богу!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 яну 2012 19:58

Гонзо не е казвал, че до 4-и януари ще подпишем с трима нови, поне аз не съм чул такова нещо! Каза "до 4-и", но не е споменавал месец. :) Много добре ви финтира. :lol: :lol: Който не вярва, нека да си пусне интервюто му след мача срещу София-Запад.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 яну 2012 20:08

намерете списъка с полети от Португалия,Франция,Испания и Кипър и ще видите имената на пътниците които кацат тази нощ в София.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 яну 2012 20:12

за Калво си мисля че ще си разкрие качествата-скромно мнение.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 яну 2012 20:17

3-януари а някои от нас вече загърбиха отбора,чакайте бре хора нека поне подготовката почне-маллиииииииииииииии а аз си мислех че съм критикар.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 яну 2012 20:19

zlatan написа:намерете списъка с полети от Португалия,Франция,Испания и Кипър и ще видите имената на пътниците които кацат тази нощ в София.

Нещо информация от кухнята ли? :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 03 яну 2012 20:20

zlatan написа:намерете списъка с полети от Португалия,Франция,Испания и Кипър и ще видите имената на пътниците които кацат тази нощ в София.

Това е конфиденциална информация.Нито една пътническа авиокомпания няма да разкрие имената на пасажерите си. ;)
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Архив”