Само че холандеца не знае за това.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

И купата ако вземем ще е ювелирен завършек на епичния сезон, който Г-н Батков обеща
 И купата ако вземем ще е ювелирен завършек на епичния сезон, който Г-н Батков обеща

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
 А вие си гледайте перлите там, дето май ше бягат от вас, както и 4ката титуляри от Удинезе.
  А вие си гледайте перлите там, дето май ше бягат от вас, както и 4ката титуляри от Удинезе.  

messi7 написа:Невъзможни неща няма.А вие си гледайте перлите там, дето май ше бягат от вас, както и 4ката титуляри от Удинезе.

Иначе пълна и безрезервна подкрепа за Костов!

TB1957 написа:Костов с лекота ще вземе 16 пролетни победи (13 за първенство + 3 за купата) съмнителни са ми мачовете с ЦСКА и гостуването на Литекс, Христо Стоичков няма да ни легне и ще иска да ни разбие, а във вечното дерби мача си е троен отвсякъде
 .Мисля ,че дори по-рано.Той изгони половината отбор,една две контузии и сбогом на квотите
 .Мисля ,че дори по-рано.Той изгони половината отбор,една две контузии и сбогом на квотите 
B__A__N__DA__TA написа:TB1957 написа:Костов с лекота ще вземе 16 пролетни победи (13 за първенство + 3 за купата) съмнителни са ми мачовете с ЦСКА и гостуването на Литекс, Христо Стоичков няма да ни легне и ще иска да ни разбие, а във вечното дерби мача си е троен отвсякъде
Е той ако мачовете с ЦСКА и Литекс не вземе,ако вземе че пак загуби от Лудогорец....тази тема се обезмисля около юни месец.Мисля ,че дори по-рано.Той изгони половината отбор,една две контузии и сбогом на квотите

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост