Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesodoc
Контакти:

Re: Айде спрете се, моля !

Мнениеот vesodoc » 05 сеп 2010 10:43

slai написа:[offtopic]
vesodoc написа:Я си представете Руни да откаже да играе в националния, за да "се концентрира" в Ман Ютед. Аман от прошляци некадърни!!!!!

Много пъти са го обявявали за контузен точно преди приятелски мач и 6-7 дни по-късно магически се възстановява за мача на маню[/offtopic]

Slai,
ти сам си го написал. Рууни може и да се "контузва" мнимо преди приятелски мачове, обаче при сериозни мачове играе, нали? Освен това Рууни никога няма да направи пресконференция пред Футболната асоциация и пресата на Острова и да им обясни, че им тегли една майна, щото са некадърни и че след време ще се върне и ще им оправи футбола.
Всичко, което искам да кажа, е, че нашите пръдльовци НЕ ЗАСЛУЖАВАТ нито нервите ни, нито уважението ни!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 сеп 2010 10:47

Addler написа:
rosen_1914 написа:Еми стани ти треньор бе, или футболист стани. Виж, че няма футболисти. Айде като даваш много акъл оправяй футбола. Ти да не мислиш, че е толкова лесно :?:
Е как пък да няма футболисти, но за тях няма място от шуробаджанащина-що мислиш се отказаха Иванков и Бербатов, ами щотот хората не са слепи и виждат.

Да, особено Бербатов така го хвана "шуробаджанащината", че беше титуляр всеки мач, въпреки че не си даваше никакъв зор...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Безотговорен

Мнениеот Безотговорен » 05 сеп 2010 11:12

Не знам на колко години сте, тия, дето толкова се пените тука против футбола ни и в частност националния, но всъщност няма значение, защото има интернет. Поровете се малко и ще видите, че никога не сме били сила в тоя спорт. Никога. Имаме 2 класирания на европейско (без да постигнем каквото и да е там) и 17 мача (90% от тях загуби) до 94' без победа на световни финали. Тоест (за да натъртя) никога не сме били сила във футбола. Не може цял живот да си бил с празни джобове и после да викаш - Ей, едно време как беше и сега колко сме зле. Който и да беше треньор, които и да бяха футболистите излезли на Уембли, пак най-нормалното нещо щеше да загубим. Хората градят с години, като Гърция и Турция. Имат стадиони, имат пари и въпреки това отпадат от европейските турнири (Фенербахче и Галатасай). Националният им отбор се дъни. А ние без история, без пари, без основа искаме чудеса и после ни дай да дрънкаме мъдрости.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2010 11:17

botev1921 написа:Естествено всеки знае най-добре - шофьорчето от Захарна фабрика, смешния пъпчив пубер от Надежда, селянчето от Долна Баня, но накрая пак ще си останем само с пускане на смешни теми и някакви призиви към Бог знае кой! Давайте да се съберем на протест, да излезем и да направим едно меле пред БФС...или сте смели само в псувните пред монитора! Ех, къде отиде доброто старо време, когато хората не бяха мишки и излизаха заедно с цел...сега най-много да идем на протест и плитките говеда и свине да се избият едни други! ........

Човече, ти в ред ли си?! :o :o :lol: :lol:

По темата: Мисля, че колегата, който казва че сега е моментът да се коментира националният отбор, е прав. :) Кога друг път да го коментираме - по Коледа, или по време на следващото голямо първенство, на което отново ще отсъстваме?! :) А който не иска, може просто да не чете темите, това е форум за мнения, а не задължителна литература за прочит през ваканцията. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

vladimirtsv
Контакти:

Мнениеот vladimirtsv » 05 сеп 2010 11:42

Безотговорен написа:Не знам на колко години сте, тия, дето толкова се пените тука против футбола ни и в частност националния, но всъщност няма значение, защото има интернет. Поровете се малко и ще видите, че никога не сме били сила в тоя спорт. Никога. Имаме 2 класирания на европейско (без да постигнем каквото и да е там) и 17 мача (90% от тях загуби) до 94' без победа на световни финали. Тоест (за да натъртя) никога не сме били сила във футбола. Не може цял живот да си бил с празни джобове и после да викаш - Ей, едно време как беше и сега колко сме зле. Който и да беше треньор, които и да бяха футболистите излезли на Уембли, пак най-нормалното нещо щеше да загубим. Хората градят с години, като Гърция и Турция. Имат стадиони, имат пари и въпреки това отпадат от европейските турнири (Фенербахче и Галатасай). Националният им отбор се дъни. А ние без история, без пари, без основа искаме чудеса и после ни дай да дрънкаме мъдрости.

до сега четох и наистина това беше май най-стойностното изказване , колко са тия във форума който са гледали как се класирвахме до 87 мин. на европейското в Германия 88 или как на полувремето се виждахме в италия 90 , никога не сме имали традиции в този спорт на европейско и световно ниво ( колкото и да ме боли ) погледнете какви отбори ни бият в ЕТ и тогава мислете за националния . Ние нямаме политика за развитие на децата , тия на моята възраст сигурно помнят как разни треньори обикаляха у-щата и гледаха за деца които имаха някакъв талант и веднага ги вербуваха ( колкото и силна да изглежда тази дума ) така , че ние сме на гол тумбак чифте пищови който и да дойде треньор все същата работа , няма футболисти които да изринат терена за страната си

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 05 сеп 2010 11:50

Пускането на сто теми е глупост, но това дали ще си казваме мненията , дали някой ще псува или не си е личен избор и никой не може да ни отнеме това право. А кой си ти всъщност да казваш кой какво да пише. Оставям лапетата на страни, дето заливат форума с помии, но ние които сме родени доста преди САЩ 94 имаме право да обсъждаме нещата и да казваме истината колкото и да не се харесва на някой. Глупостите които станаха по батево време, започват да избледняват на фона на сегашните глупости сътворени от "златните" преди време момчета. Явно не са били златни, а само позлатени и след дълго лъскане от долу се появи истинската им същност наподобяваща олово, тъмно , мрачно и без бясък. Такива са си тези за съжаление и никой не може да ги промени. И Батето мислеше че ще командва пожизнено, но всяко нещо има начало и край, само салама има два края. Колко по скоро се ометат тези управляващи в БФС, толкова по добре за футбола. А защо да се спираме всъщност ? Да не би да класират отбора на всичките големи форуми в европа и света, та да спираме да коментираме. Явно не знаеш какво стана в Германия след провала според тях, защото те си мислеха че трябва да играят на финала, какво стана в Италия и Франция , не спират и до днес да им напомнят как са се усрали и какво да се предприеме да не се допускат подобни гафове. Тук някой направи ли си сметката , аджеба къде са грешките и какво правим от тук на сетне ? Трябва да ги оставим да работят на спокойствие ? Айде нема нужда, този филм сме го гледали много пъти. Трябва ли да напомням какви "успехи" има кауна ? Изгониха Пламен Марков след един кофти мач в Сърбия, да 6:1 си е доста болезнено, но да падаш от Кипър и Англия в официални мачове с много и никой да не поема отговорност, това няма да им се размине ей така. Писна ми да ми казват че резултата бил нереален или че сме играли добре, а резултатите са повече от красноречиви. Е срещу такива хора НЯМА да спра лично аз да пиша и да си казвам мнението. Нека да изкара още 3-4 мача този каунь и да се маха завинаги от националния отбор, ясно е че няма качества за да води отбор на това ниво. Тръгва с нагласата да бие слабата Англия и си тръгваш с пълна кошница. Явно и преценката му куца. Докато се опитват със стари курви да правят нов бардак, резултатите ще са същите. Сигурен съм че ако беше извикал Гаджев, Милиев, близнаците,Мицански, Домо,Старокин,Иванов,Миланов хората щяха да се доволни, защото това е бъдещето било то добро или не.А и сигурно нямаше да паднеме с повече от 4 парцала.Трябва да се мисли в перспектива, нали има и контроли за тази работа. Колко нови футболисти изпробва Мърчо в контролите и колко минути изиграха те общо ? Колко мача гледа на наши футболисти в БГ и чужбина, изключвам Левски, щото там е чест гост.Единствения начин да спрем да говорим и да ни върнат на стадиона е 2-3 победи в следващите 3-4 мача, иначе статуквото ще се запази. Лошото е че за тази работа двамата хубавци взимат почти 1 милион лева, а ни лъжат в очите че нямало пари за чужденец треньор. Погледнете колко пари взимат треньорите които участваха на световното и тогава мълчете ако не ви дразни това.

THE G.A.M.E

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2010 12:24

К'во има да се анализира мача ?
Хората от 5 чисти положения, вкараха > 4 !
Ние от 4, вкарахме > 0 !
Когато играч на Борусия Дортмунд, от 5 метра уцели вратаря, вместо 8 метра врата ..... какво искаме ?
Да, Стоилов и Сираков може и да си тръгнат ..... ама, играчите ( тия които в общи линии, ги мъчим 10-на години вече .... ) ... ще си останат ! ?
Нима смятате, че с играчи от вътрешното първенство, ще бием сили като Англия ? ? ?
Иначе, много слаб Николай Михайлов !
За 1-ят гол няма вина .... но за останалите > 3, според е пряко виновен !
Като съм казал, че при явни грешки на Мъри, ще го критикувам, няма проблем !
Стоилов също е, пряко виновен за тежката загуба !
Недоразумението - Чавдар Янков, не би трябвало да носи въобще спортен екип .... а той - национал ! ? !
Божинов, очевидно не беше за тоя мач !
Тук трябваше по повратливи и технични играчи - Домо и Мицански !
Попов, макар, че игра колкото сили има .... не беше за титуляр !
Трябваше да влезе резерва, когато англичаните се бяха поумоирили накрая.
За начина ни на игра, имам претенции, само за първото полувреме !
Прекалено страхливо !
Но, не вярвам такива да са били указанията !
Интересното е, че два от головете ги получихме ..... след най опасните наши атаки, в които без малко да вкараме.
Както редица хора се изказаха, недопустимо е, Англия да ти бележи след контри ! ! !
Това обаче, не е треньорска грешка !
А, елементарна липса на тактическа мисъл и дисциплина у играчите !
Играчите ....... то хубаво бихме могли да сменим треньорското ръководство, но играчите, ще си останат същите !
Същите "хубавци", при които сменихме 10-на селекционера, за 10 години !
И, за всичкото това време, тия имат само едно Европейско - Португалия 2004 !
Мъри и Наско, > НЕ СА ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ < на българският футбол !
За БФС вече ........ може доста да се поспори !

В заключение ........
Една загуба от Англия, НЕ Е КРАЯ НА СВЕТА !
Още по малко ..... на българският футбол ! ! !
Последна промяна от THE G.A.M.E на 05 сеп 2010 14:01, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 сеп 2010 13:41

THE G.A.M.E написа:К'во има да се анализира мача ?
Хората от 5 чисти положения, вкараха > 4 !
Ние от 4, вкарахме > 0 !
Когато играч на Борусия Дортмунд, от 5 метра уцели вратаря, вместо 8 метра врата ..... какво искаме ?
Да, Стоилов и Сираков може и да си тръгнат ..... ама, играчите ( тия които в общи линии, ги мъчим 10-на години вече .... ) ... ще си останат ! ?
Нима смятате, че с играчи от вътрешното първенство, ще бием сили като Англия ? ? ?
Иначе, много слаб Николай Михайлов !
За 1-ят гол няма вина .... но за останалите > 3, според е пряко виновен !
Като съм казал, че при явни грешки на Мъри, ще го критикувам, няма проблем !
Стоилов също е, пряко виновен за тежката загуба !
Недоразумението - Чавдар Янков, не би трябвало да носи въобще спортен екип .... а той - национал ! ? !
Божинов, очевидно не беше за тоя мач !
Тук трябваше по повратливи и технични играчи - Домо и Мицански !
Попов, макар, че игра колкото сили има .... не беше за титуляр !
Трябваше да влезе резерва, когато англичаните се бяха поумоирили накрая.
За начина ни на игра, имам претенции, само за първото полувреме !
Прекалено страхливо !
Но, не вярвам такива да са били указанията !
Интересното е, че два от головете ги получихме ..... след най опасните наши атаки, в които без малко да вкараме.
Както редица хора се изказаха, недопустимо е, Англия да ти бележи след контри ! ! !
Това обаче, не е треньорска грешка !
А, елементарна липса на тактическа мисъл и дисциплина у играчите !
Играчите ....... то хубаво бихме могли да сменим треньорското ръководство, но играчите, ще си останат същите !
Същите "хубавци", при които сменихме 10-на селекционера, за 10 години !
И, за всичкото това време, тия имат само едно Европейско - Португалия 2002 !
Мъри и Наско, > НЕ СА ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ < на българският футбол !
За БФС вече ........ може доста да се поспори !

В заключение ........
Една загуба от Англия, НЕ Е КРАЯ НА СВЕТА !
Още по малко ..... на българският футбол ! ! !

Един смислен коментар ! Както казах по-назад в темата,не съм гледал мача,не съм си правил и труда да търся начини да го гледам,нито ме е интересувал,защото този мач съм го гледал вече ! Най-нормалното нещо беше да паднем от Англия,така че не виждам за кво се правят драми..някои хора си мислеха,че с тези играчи можем да бием,помислете пак ! А оправданията след въпросния мач всички сме ги чували вече ! Заради повечето от тия които в момента играят от името на България,се отказа и Митко Бербатов,защото заради тях той опираше пешкира ! Сега ще го отнесат Мъри и Наско ! Те имат своя дял вина,но не са те основния проблем на родния футбол...БФС и чалга-манекенчетата които носят екипа на България са проблема ! Едните са резултат от бездействието на другите ! Мисля да ходя на всеки техен мач...стига да сменят екипа,името на отбора и знамето зад което казват,че седят - ОБЕЩАВАМ ще ги гледам LIVE :mrgreen:

П.П. Европейското в Португалия беше 2004та брат !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 сеп 2010 14:01

Blue_Lion написа:П.П. Европейското в Португалия беше 2004та брат !

Точно !
Моя грешка, редактирах ... :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Иначе, мненията ни се припокриват !
Няма какво още да се добави !
Неможе с некъдърни играчи, да се играе модерно, при това качествено !
Мъри се опитва, ама ................... ? ? ?

П.п.

Смяна на всичките кратуни в БФС !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 сеп 2010 14:16

THE G.A.M.E написа:
Blue_Lion написа:П.П. Европейското в Португалия беше 2004та брат !

Точно !
Моя грешка, редактирах ... :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Иначе, мненията ни се припокриват !
Няма какво още да се добави !
Неможе с некъдърни играчи, да се играе модерно, при това качествено !
Мъри се опитва, ама ................... ? ? ?

П.п.

Смяна на всичките кратуни в БФС !

Евала брато.Поздравления за поста ти. :)
П.П. И на тебе ти писна от Мъри,май. :lol:
Само Черно море.

Върни се в “Архив”