2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2022 Playoffs
Искаш ли да си сравняваме титлите за тия 35 години?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Лейкърс
rhaegar написа:Искаш ли да си сравняваме титлите за тия 35 години?
Регър, промени ми се мнението за тебе през последните седмици, няма да те хейтя, ама... вие си оставате най-подпираният отбор в лигата. Примери да давам ли ?
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Re: ГСУ – Денвър: 112-87 в мач 1
pan_Joro написа:drvasko98 написа:Да си пожелаем Лука да е здрав и тази нощ да започне серията, която ще го качи на трона, а след някой сезон към ЛА :)
Да е жив и здрав Лука, но нито серията започна тази сутрин, нито се вижда как ще седне на трона – Крал Стеф не дава... :-) :-)
Всичко друго освен титла за ГСУ с оглед на останалите отбори ще е провал. Иначе е ясно, че Дончич е по-добър от Къри. Много по-комплексен играч.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
pill написа:pan_Joro написа:drvasko98 написа:Да си пожелаем Лука да е здрав и тази нощ да започне серията, която ще го качи на трона, а след някой сезон към ЛА :)
Да е жив и здрав Лука, но нито серията започна тази сутрин, нито се вижда как ще седне на трона – Крал Стеф не дава... :-) :-)
Всичко друго освен титла за ГСУ с оглед на останалите отбори ще е провал. Иначе е ясно, че Дончич е по-добър от Къри. Много по-комплексен играч.
Въъъъ... нидей така ! Бат Жоро ще откачи пак ! :Д
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
rhaegar написа:Искаш ли да си сравняваме титлите за тия 35 години?
Не ставай лош, предложи от 2008 насам :)
-
Не сера много по темите, но тъй като тука тая позамря, а и не мен не ми се изясниха някои работи - да попитам, че да Ви осмисля деня после с много писане:
1) Как се определя туй чудо MVP, и въобще що е MVP и кой, как и защо може да стане такъв?
2) Що е клъчър/клътчър, и кои играчи са такива? Между впрочем клътч не викат ли на автомобилните предавки, или аз не разбирам патагонски?
3) Кой е The GOAT?
4) Не ми стана ясно Булс по-добри ли са от Лейкърс, или ГСУ ще им преподават с по 200 на 0 точки и на двата отбора? Или може би Хийт са най най? Предполагам Пистънс не са за изключване с лудата банда.... бе кажете си, не сте спорили от доста време, забавно беше да Ви чета.
5) Яо Минг що не доведе още китайци в НБА?
6) Що Георги Глушков беше първия източноевропеец в НБА?
7) Имало ли е играчи от Буркина Фасо в НБА?
8) Ако НБА фане Еуролигата на къс пас - с колко ще я бие?
9) Ако си от РусИ - по-умен ли си от другите неродени?
10) Само в РусИ ли се раждат най-знаещите баскетболисти и историци, които по цял ден висят във форуНа и в двора на Механото едновременно, и от време на време са сервитьори, излизат само с топ моделки и са с произход Стара Русчуклийска Аристокрация?
1) Как се определя туй чудо MVP, и въобще що е MVP и кой, как и защо може да стане такъв?
2) Що е клъчър/клътчър, и кои играчи са такива? Между впрочем клътч не викат ли на автомобилните предавки, или аз не разбирам патагонски?
3) Кой е The GOAT?
4) Не ми стана ясно Булс по-добри ли са от Лейкърс, или ГСУ ще им преподават с по 200 на 0 точки и на двата отбора? Или може би Хийт са най най? Предполагам Пистънс не са за изключване с лудата банда.... бе кажете си, не сте спорили от доста време, забавно беше да Ви чета.
10) Само в РусИ ли се раждат най-знаещите баскетболисти и историци, които по цял ден висят във форуНа и в двора на Механото едновременно, и от време на време са сервитьори, излизат само с топ моделки и са с произход Стара Русчуклийска Аристокрация?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
pill написа:Всичко друго освен титла за ГСУ с оглед на останалите отбори ще е провал. Иначе е ясно, че Дончич е по-добър от Къри. Много по-комплексен играч.
Серията сега започва, Финикс бяха 2:0 след първите мачове. Дончич е много добър, но този мач не му е от тези, които ще иска да помни - има повече търноувъри от точни стрелби.
За Далас съм но и аз мисля че ГСУ ще победят. Не знам някак доста по-широк състав имат
а и са по-опитни в тези мачове. Далас просто им трябва още един силен играч макар че може
и различни резерви в различни мачове с избухвания да свършат работа.
а и са по-опитни в тези мачове. Далас просто им трябва още един силен играч макар че може
и различни резерви в различни мачове с избухвания да свършат работа.
TheMelodyInMyHeart написа:Не сера много по темите, но тъй като тука тая позамря, а и не мен не ми се изясниха някои работи - да попитам, че да Ви осмисля деня после с много писане:
3) Кой е The GOAT?
Страхотна идея и важни въпроси, които нашите ценни мнения ще осветлят, но мисля, че е по-добре да се направи отделна тема, нещо като "Основи на баскетбола и най-важните въпроси свързани с играта". Иначе може да отнесем някое наказание за "offtopic".
TheMelodyInMyHeart написа:Не сера много по темите, но тъй като тука тая позамря, а и не мен не ми се изясниха някои работи - да попитам, че да Ви осмисля деня после с много писане:
3) Кой е The GOAT?
Тоя е от поредните "наранени" от мен, влиза от стар никнейм, за да ме нахрани... АХАХАХАХААХХААХХАХАХАХАХАХАХА!
ГАВРА С ТРУП !
Какво име само... Да Мелъди ин ма Харт :ДДДДДДДДД 100% е или съединител или девствен още... ;ддддддддд