Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот greenpeak » 10 юли 2015 13:11

charlitobg написа:Здравейте Моряци !
Туко що говорих с Ернандес в Пикадили парк. Момчета трябва да направим нещо. Ернандес иска да играе при нас на 100% но проблема е в това че никой не му предлага договор от нашите шефове. Момчето много ясно ми обясни че няма нищо вярно от това че искал много пари. Той иска да играе за нас с цялото си сърце но никой не го пита .За това ви моля ако някой има допирни точки с господин Маринов да разбере каква е ситуацията.Не към Адмирала а към ръководството на отбора. Благодаря Ви предварително.

Tи явно си поредният луд тук :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 10 юли 2015 15:04

Защо да е луд, като нищо е говорил с Ернандес, но не мисля, че някой трябва да говори с ръководството. Направо Ернандес трябва да говори с тях, да им каже готов съм да играя при вашите условия искате ли ме? Голяма скромност в тоя отбор, голямо притеснение, сякаш са втори клас. Всеки ден са заедно с Кольо да го пита него най-малко.

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 10 юли 2015 15:29

Има вариант за Жоро Илиев,затова нищо не му предлагат.
Последна промяна от ВАРНА на 10 юли 2015 15:35, променено общо 1 път.

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 10 юли 2015 15:34

ВАРНА написа:Има вариант за Жоро Илиев,за това нищо не му предлагат.

Жоро Илиев няма да играе футбол до зимата, за какво ти е?На мен ми казаха, че от зимата категорично идва при нас, до тогава какво ще правим с новите попълнения от цирка питам аз?Траянов, Васев и Атанасов са попълнения за дублиращия отбор и залъгалка, че се прави селекция, десния бек няма да е по-различен, не искат футболистите при Спасов, ако имахме една звезда като Илиян Илиев щеше да е различно, това за мен е един от най-добрите специалисти в България, абсолютно ниво!

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 10 юли 2015 15:40

Време е пак да се срещнете с Илиан...Отдавна не ти е слушал глупостите...Ама ти му припомни,как си му помагал по биология в дисекцията на твоите себеподобни...т.е. червеите..:)))))))

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 10 юли 2015 15:46

koseto40 написа:Време е пак да се срещнете с Илиан...Отдавна не ти е слушал глупостите...Ама ти му припомни,как си му помагал по биология в дисекцията на твоите себеподобни...т.е. червеите..:)))))))

Браво, на простаците акъла им работи само когато трябва да обиждат.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 10 юли 2015 16:31

bayern_munchen написа:Браво, на простаците акъла им работи само когато трябва да обиждат.

Ти като не си спрял да обиждаш отбора и треньора, простак ли си ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 юли 2015 17:32

При целия ми респект към ЖОРО, но скоро чуква 34 години и не може да бъде футболист, околко когото да градим отбор или такъв, на когото да възлагаме водеща роля. Да вдига духа - да, но нищо повече. Лично мнение :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 10 юли 2015 17:42

Жоро е най-големия и ще играе докато може.Отборът и момчетата могат само да спечелят от присъствието му.
Дори и контузен ще е фактор,а специалистите да си пуснат гола и атаката срещу Левски:-)

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 10 юли 2015 18:24

Греенпик ли си не знам какво си колега но аз глупости като някой хора в форума не съм писал.....капито ??? Не карам на никого да ми вярва но това което ще ви кажа е само едно....Адмирала си пази мястото и го е страх да каже на ръководството ни за проблема с Ернандес и по тази причина понеже Колето е добър по душа му е разрешил да тренира с нас. Ясно ли се исказах ??? А това че ТИМ или някой който управлява клуба не знае друг език освен Български аз не съм виновен...!!! Всеки уважаващ себе си бизнесмен трябва да знае поне един чужд език освен Български и Руски ) Вярвам че повечето от вас ме разбират за какво иде реч......Време за разсмисъл ))

Върни се в “Архив”