Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще вземе ли БФС позиция в полза на БГ футбола ?
Viktor4o_Rs написа:Чорбарите са уникални, успяха да настроят срещу себе си дори и очевидно симпатизиращи им привърженици, като тези на Ботев![]()
![]()
Вие пък специално с кво сте ощетени!слабия и ЕКТ

Tomata написа:mistreated написа:Tomata написа:Има много,за което да замълчиш. И изобщо не става въпрос за нас а за футбола ни като цяло. Допуснаха ви да участвате в първенството с хиляди компромиса, ето я приебавката. ЦСКА не тряваше да играе мачове в "А" група тази година, по тази логика всеки един от следващите ги отбори е по-заслужил да е на мястото означено като N3. Да не говорим за последствията пряко нанесени от вашето безхаберие и същото на Бфс. И всички отбори от догодина ще бъдат прецакани, не без ваше участие.
Ама ти не си този, който ще оправя проблемите на "футбола ни, като цяло" бе, момче. Ти не си този, който ще каже по какъв начин са ни допуснали да играем. УЕФА ни дава лиценз за ЕКТ докато сме под мониторинг, това какво ти говори?
Кой ти наговори глупостите, че някой отбор ще бъде прецакан догодина или след 5 години?
Говори ми, че преди два дни фалирахте, говори ми че нямате пари за Европа, говори ми че половин България и 1/3 от света има да взима пари от вас. Аз съм част от това, което наричаме "футбола ни", ти брат ми си също такава. Догодина най-вероятно три отбора в Европата, на вас к'во ви пука обачеИ оставете Ботев на мира, ние не участваме по никакъв начин нито в жребия, нито в шоуто преди или след него. N3 е отбора, който трябва да коментирате.
Кога фалирахме?Според теб!Противоречиш си в две последователни изречение!
Нямаме пари и не можем да платим!Да не мислиш,че ми е приятно?
Догодина може и да сме с три отбора,ако нямаме коефициент!Ако има наказание заради този фалит или каквото е там,то ще е за ЦСКА лично,няма да е за българската федерация!
- GA_ veliki
- Контакти:
Re: ЦСКА ФАЛИРА
k_oleto написа:аз предпочитам В група и основанието ми е само едно:
Когато искам нещо - плащам си и го купувам, а ако нямам пари - не го купувам. Гледам и чета всички се бият по гърдите, че обичат ЦСКА и щели да помагат. Ама как ...............? Морално ли ?
Сега именно и Гришата и кръга около ЦСКА възраждане и Антон Божков ако щете + Вълци и всякакви други, имат шанс да останат в историята и в сърцата на червена България - КАТО ИЗВАДЯТ ПАРИ и платят каквото трябва и на който трябва. А ако не искат или не могат - съм съгласен да сме във В група, акциите да са при феновете и така
На горе изброените, им пука за сърцата на червена България точно толкова , колкото на патков за сърцата на синя България.Лошото е, че не знае кога и при него ще дойде отключващия момент

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
za nas e toj religiq написа:mistreated написа:za nas e toj religiq написа:Ти къде видя някой да те обижда ? Дори отдолу написах да не смесваме клубните си пристрастияПределно ми е ясно че от теб нищо не зависи , въпроса е от тези които зависи дали ще се направи нещо и какво
Обаче вместо да дадеш едно смислено мнение , ти почваш да вадиш от 100 кладенеца вода !
Не само че обиждате цял ден феновете и отборът на ЦСКА, ами и не спирате с клубните пристрастия. Ако не беше така, нямаше да пускате теми през половин час за едно и също.
И спокойно, ЦСКА сам ще излезе от А група, няма нужда БФС да прави нещо. Но ЦСКА 1923 ще е тук, за ваше съжаление.
Пак говориш наизуст , кой и с какво обиди теб и клуба ти в тая тема те питамИ вместо да ревеш , да бяхте направили нещо за тоя ваш отбор ! Не да стоите и чакате , някой да дойде да ви спаси ! Както се вика каквото сам си направиш и най големия враг не може
И не съм спокоен ! ЦСКА след цирка който разиграва и държи в неведение цялата футболна БГ общественост , трябва да бъде ИЗХВЪРЛЕН от БГ футбола ! А не да чакаме на него да му кефне да напусне
Каквото е трябвало да направим,сме го направили!Щом трябва да бъде изхвърлен,направете го!Що не предприемете нещо?
Ще чакате да му кефне и да напусне!Това е!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
BRF написа:Кога фалирахме?Според теб!Противоречиш си в две последователни изречение!
Догодина може и да сме с три отбора,ако нямаме коефициент!Ако има наказание заради този фалит или каквото е там,то ще е за ЦСКА лично,няма да е за българската федерация!
Именно , не сте фалирали обаче нямате пари ? Имате лиценз ама няма да играете ? Наказанието не само че няма да е само за вас , ами може дори и националния да пострада , ако УЕФА накаже и БФС ! Защото именно това БФС раздава лицензите и следи за тях ! И след като не си е свършила работата допускайки подобен парадокс , не мисли че няма да го накажат !
- Daniel Levski
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:BRF написа:Кога фалирахме?Според теб!Противоречиш си в две последователни изречение!
Именно , не сте фалирали обаче нямате пари ? Имате лиценз ама няма да играете ? Наказанието не само че няма да е само за вас , ами може дори и националния да пострада , ако УЕФА накаже и БФС ! Защото именно това БФС раздава лицензите и следи за тях ! И след като не си е свършила работата допускайки подобен парадокс , не мисли че няма да го накажат !
Уефа трябва да действа както с Локо Мездра, изважда ги в А окръжна.
za nas e toj religiq написа:BRF написа:Кога фалирахме?Според теб!Противоречиш си в две последователни изречение!
Ами за да фалираш,трябва да НЯМАШ пари!Не съм чувал до сега някой да фалира,защото ИМА пари!Лиценза е се издава от УЕФА!Щом имаме лиценз,значи сме покрили критериите!Какви са критериите незнам,обаче лиценз има!Ако го дава БФС,къде са гледали и защо са го дали!Веднъж вече го взеха,едва ли правят реверанс!Пак да повторя-когато ние викахме ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА,вие ни се смеехте!Честито!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
BRF написа:za nas e toj religiq написа:BRF написа:Кога фалирахме?Според теб!Противоречиш си в две последователни изречение!
Ами за да фалираш,трябва да НЯМАШ пари!Не съм чувал до сега някой да фалира,защото ИМА пари!Лиценза е се издава от УЕФА!Щом имаме лиценз,значи сме покрили критериите!Какви са критериите незнам,обаче лиценз има!Ако го дава БФС,къде са гледали и защо са го дали!Веднъж вече го взеха,едва ли правят реверанс!Пак да повторя-когато ние викахме ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА,вие ни се смеехте!Честито!
Е именно де НЯМАТЕ пари а НЕ СТЕ ФАЛИРАЛИ ! Защото ако бЯхте сега нямаше да водим тоя разговор ! А ако БФС иска да позамаже нещата , трябва моментално да ви отнеме ЛИЦЕНЗА ! Защото щом НЯМА пара , НЯМА и ЛИЦЕНЗ !
Много теми - много шум за нищо. Доста е нагло да искаш в ЕКТ на мястото на отбор , който ти сам си пуснал пред теб ( ЦСКА_ БотевЪ), при това без съпротива. Нагло ДПС! Още сто теми да пуснете, все тая - нямате място в този турнир и то не само заради класирането..............резила с подкупите при последното участие на Ботев в ЕКТ не е забравен - ама то не е ясно -то хем сте Ботев , хем БотевЪ