Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Вашето правителство ?

Мнениеот Jürgen » 13 май 2013 20:17

- Програмно правителство между 4-те партии
- Нови избори
Това са вариантите за мен.

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 13 май 2013 20:21

[quote="dunavfc

Симпатизант на Волен Сидеров,черни другите за комунисти :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:[/quote]

Ти тук ли си бе ? кога ще имигрираш комунягите идват ще късат герберски подлоги :mrgreen: !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 май 2013 20:21

Голямо плачене за това дясно.какви десни са тия учили и преподавали марксизъм-ленинизъм,благодарение на конюнктурата и случайността станали уж десни,другите пък какви леви са като нямат никаква лява политика само приказките им големи, що за измишльотини са това което е в България леви-десни.Лява партия предлага за премиер човек с десни възгледи-приближен до олигархията,то задник се иска за лява политика а кой е тоя смелчага в БСП че не го виждам да проведе такава политика, е за какво ляво и дясно говорим,що се заблуждавате всички и се джафкате и си мислите че има дясно и ляво,пред властта и голямата пара няма десни няма леви поне така изглежда в България.Тука всичко е с объркано с главата надолу ценностите за ляво и дясно са страшно деформирани,нямаш 5 лева в джоба и да се биеш в гърдите че си десен,отделно разни мултимилионери да прокламират че подкрепят лявата идея нещо не ми се вижда етично и логично.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 май 2013 20:22

Като гледам кои влизат в парламента най-добре ще е Райков да си остане премиер, но да му дадат повече права. Да състави една комисия и ревизия на ПРОКУРАТУРАТА, СЪДА и всички ПАРТИИ.
...

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 13 май 2013 20:28

grasiani написа:Голямо плачене за това дясно.какви десни са тия учили и преподавали марксизъм-ленинизъм,благодарение на конюнктурата и случайността станали уж десни,другите пък какви леви са като нямат никаква лява политика само приказките им големи, що за измишльотини са това което е в България леви-десни.Лява партия предлага за премиер човек с десни възгледи-приближен до олигархията,то задник се иска за лява политика а кой е тоя смелчага в БСП че не го виждам да проведе такава политика, е за какво ляво и дясно говорим,що се заблуждавате всички и се джафкате и си мислите че има дясно и ляво,пред властта и голямата пара няма десни няма леви поне така изглежда в България.Тука всичко е с объркано с главата надолу ценностите за ляво и дясно са страшно деформирани,нямаш 5 лева в джоба и да се биеш в гърдите че си десен,отделно разни мултимилионери да прокламират че подкрепят лявата идея нещо не ми се вижда етично и логично.

+Това от кога го обяснявам оня дунав пък с 400-лв. заплата -десен избирател и то от мутрите ,ченгета- Герб - :lol: :lol: !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 20:29

Biris Norte написа:[quote="dunavfc

Симпатизант на Волен Сидеров,черни другите за комунисти :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ти тук ли си бе ? кога ще имигрираш комунягите идват ще късат герберски подлоги :mrgreen: ![/quote]

Ще ми скъсат,голямата патка,аз проблеми нямам,съвестта ми е чиста,да му мислите вие,които 4 год. ще сърбате попарата 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 20:33

grasiani написа:Голямо плачене за това дясно.какви десни са тия учили и преподавали марксизъм-ленинизъм,благодарение на конюнктурата и случайността станали уж десни,другите пък какви леви са като нямат никаква лява политика само приказките им големи, що за измишльотини са това което е в България леви-десни.Лява партия предлага за премиер човек с десни възгледи-приближен до олигархията,то задник се иска за лява политика а кой е тоя смелчага в БСП че не го виждам да проведе такава политика, е за какво ляво и дясно говорим,що се заблуждавате всички и се джафкате и си мислите че има дясно и ляво,пред властта и голямата пара няма десни няма леви поне така изглежда в България.Тука всичко е с объркано с главата надолу ценностите за ляво и дясно са страшно деформирани,нямаш 5 лева в джоба и да се биеш в гърдите че си десен,отделно разни мултимилионери да прокламират че подкрепят лявата идея нещо не ми се вижда етично и логично.

Еми не говори никак добре,ако не виждаш,не разбираш и не различаваш,какво е ляво и какво е дясно ;) В България има и от двете,това че в момента политическите партии ( особено БСП ) се опитват да привлекат всякакъв вот и забравиха за същността на своите възгледи,е нещо съвсем различно.Станишев иска да докара своята партия към центъра,затова и беше това назначаване на Орешарски,дали ще му се получи е друг въпрос.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 май 2013 20:35

Нали бяха пред изхвърляне :roll:

http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/05/ ... eda.187946

ЕНП поздрави ГЕРБ за поредната изборна победа
Призовават се другите партии да не пречат на съставянето на кабинет

Председателите на Европейската народна партия (ЕНП) Вилфрид Мартенс и на групата на ЕНП в Европейския парламент Жозеф Дол поздравяват ГЕРБ с поредната изборна победа и изразяват задоволство от "провала на популизма и разгромената тактика на социалистите". Това се посочва в съобщение на пресцентъра на ЕНП.

Поздравяваме изборната победа на ГЕРБ и нейния председател Бойко Борисов, посочват Мартенс и Дол. По техните думи това е поредната победа за ГЕРБ на избори, както и първият подобен успех в съвременната българска история (за партия, която е била на власт преди изборите - бел. ред.). Европейските политици оценяват това като забележително предвид "безмилостните очернящи тактики и популистката реторика на социалистите".

Българите отново дадоха доверието си на ГЕРБ, защото отчетоха важността на реформите, приложени от правителството на Борисов под тежестта на невижданата световна икономическа и финансова криза, се отбелязва в изявлението. Българите искат страната им да напредва, да бъде съвременна и динамична държава в ЕС, и знаят, че само ГЕРБ има опита и решимостта да постигне тези цели, допълват Мартенс и Дол.

Двамата заявяват, че искрено се надяват останалите политически сили в България да постъпят отговорно и да не препятстват съставянето на ново правителство, водено от спечелилата изборите партия ГЕРБ.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 13 май 2013 20:36

Е то това с Орешарски е за прах в очите. ;)
На всички е ясно,че Орешарски ако стане министър-председател.. ще тича да се отчита за всяко решение пред Станишев и Местан/Доган.Ако пък случайно се вдигнат нови протести... лош Орешарски .. вън и така.

THE G.A.M.E

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2013 20:40

Всъщност, на повечето масови протести участват хора които не са гласували.

Това, че не гласуват, не означава че нямат позиция.
Всъщност в последните години се предлага нещо, което повечето хора нежелаят.
Като в магазин ... Влизаш, поглеждаш какво има, ако няма това, което търсиш, излизаш и не копуваш.
Да не би да предлагате да се купи нещо, което по-никакъв начин не е качествено и купилият го, няма да има никаква полза от него ? :roll:

Не ми скачайте ... Аз гласувах, но много от познатите, близките и приятелите ми - НЕ.
И аз лично, напълно им разбирам позицията ... И те са прави !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”