Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

nepravda

Re: Даниела Пеловска - приближена до властта !

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 16:11

South_Park написа:Четете и коментирайте , ако ми изтриете темата - също ви обвинявам в приближеност до властта :!:
http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%B ... 1%81%D0%BB

Абе комунист, те знаеш ли колко теми изтриха досега защото не са за този форум. Напротив предлагам не само да я изтриете но и да го извадите за една седмица, както направихте с мой приятел в неделя.

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 16:13

South_Park написа:
Theos написа:
South_Park написа:
Theos написа:И тука май младежкото бсп по заръка на СерГЕЙ е налазило, абе другари знаем ви подривните действия! :lol:

за да избегна подобни квалификации , заявявам : Бойко е Велик :mrgreen:

Човече, кажи за какво се бориш и си кажи исканията, аз ти казвам че Янко Петров дето се има за лидер на протеста е член на бсп! Така ,че протеста е политизиран и компрометиран само от този факт!

Какво ме интересува че е бил от БСП , не съм от БСП нито от Герб ;)

Как ,че не си БСП - вие се знаете във форума това си ти ,КНДР, синчец, батманлевски, и още 2-3 на които е видно,че ви се плаща.

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 16:14

zuekaa написа:Направо ме разби тази с нагло и арогантно държане. Държа се не като протестиращ ами като ЗАЩИТНИК на Бойковата идея , а бе личеше си ,че тази не и е чиста работата , на прима виста .. после като се разрових в НЕТА за нея се потвърдиха ДОГАТКИТЕ МИ

Смешник, само конспирация те гони.

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 16:15

Keine Lust написа:От няколко дена форума се напълни с потребители дето сигурно нямат и 1 мнение по спортна тема, но за сметка на това са супер активни по политически.

Така е, и аз за това се включих защото ме дразнят.

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 16:16

Levskar_90 написа:Бях пуснал същата тема, но ми я изтриха. В партийното форумче това е закон. Бог да пази България.

И мен ме е яд,че я изтриха защото там те направиха на трътка, комунист такъв. И още веднъж да ти кажа ЛЕВСКАР комунист няма,затова тичай при Дучето.

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 16:18

Keine Lust написа:
Levskar_90 написа:Бях пуснал същата тема, но ми я изтриха. В партийното форумче това е закон. Бог да пази България.

gong/viewtopic.php?f=53&t=129675

Тук ти е темата...

Пак не си разбрал - този пуска много и само политически теми, не спортни, изтриха му я преди 1 час.

nghcvth

Re: Даниела Пеловска представител на протестиращите ?

Мнениеот nghcvth » 19 фев 2013 16:20

nepravda написа:
nghcvth написа:Защо феновете на Буда не направят една тема за техният Бог и там да си пишат оди за него?

А ти направи оде за Станишев и там пиши, и чакай Доган да те оправи.

Хиляда пъти ли трябва да напиша, че не всички, които мразим тъпата мутра сме почитатели на СерГей, за да го разбере кухата ти кратуна?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
jeff hardy
Контакти:

Мнениеот jeff hardy » 19 фев 2013 16:21

Цялата пресконференция бе тотален фалш, но и спокойно можем да кажем, че Бойко в този момент загуби властта. Ако досега беше наравно с БСП, сега горе-долу се бори с ДПС около 7-8%. Но това е кръговратът на нещата. Ограничен интелект - ограничено правителство - 4 години смях и милиционерщина. Толкова непоследователна политика, ЕЙ БОГУ, както би казал един наш виден футболен собственик, няма! Да си подава още отсега оставката Тиквата, че на изборите ще бере срам и народно недоволство. То бива, бива некадърност, ма тоя пожарникар-бодигард, унищожи глупомера. Вместо да говори директно за проблема - аз построих това и това. Какво значение има това? Народът ти е недоволен, доверието очевидно липсва и единствената достойна и мъжк постъпка е моментална оставка на това правителство - свикване на Велико народно събрание - сериозни промени в конституцията, започващи с член 1 - алинея 1 - избран народен представител е задължен да присъства на парламентарен контрол. Такъв абсурд никъде няма - събрание на правителството - 4 човека... Та това е подигравка с българския народ. Боко Тиквата, СерГЕЙ, Ахмед Оскара, Костов - Мангала и сите извън парламента и извън властта.

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 16:33

jeff hardy написа:Цялата пресконференция бе тотален фалш, но и спокойно можем да кажем, че Бойко в този момент загуби властта. Ако досега беше наравно с БСП, сега горе-долу се бори с ДПС около 7-8%. Но това е кръговратът на нещата. Ограничен интелект - ограничено правителство - 4 години смях и милиционерщина. Толкова непоследователна политика, ЕЙ БОГУ, както би казал един наш виден футболен собственик, няма! Да си подава още отсега оставката Тиквата, че на изборите ще бере срам и народно недоволство. То бива, бива некадърност, ма тоя пожарникар-бодигард, унищожи глупомера. Вместо да говори директно за проблема - аз построих това и това. Какво значение има това? Народът ти е недоволен, доверието очевидно липсва и единствената достойна и мъжк постъпка е моментална оставка на това правителство - свикване на Велико народно събрание - сериозни промени в конституцията, започващи с член 1 - алинея 1 - избран народен представител е задължен да присъства на парламентарен контрол. Такъв абсурд никъде няма - събрание на правителството - 4 човека... Та това е подигравка с българския народ. Боко Тиквата, СерГЕЙ, Ахмед Оскара, Костов - Мангала и сите извън парламента и извън властта.

А пък аз мисля,че е точно обратното. Досега водеше на БСП с 5 %, след днес ще станат 10%.

nepravda

Мнениеот nepravda » 19 фев 2013 16:34

Мисля,че тази тема е за закриване. Особено със заплахата която е написана. Големи букви, тъмен шрифт.

Върни се в “Архив”