Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот ralka_levskarka » 15 мар 2012 20:58

tevez написа:Костов към Кокала: Ела тука да ти разбия мозъка, бе!

"Ела тука да ти разбия мозъка, бе"! Това е казал старши треньорът на Левски Николай Костов към колегата си от Локомотив Пловдив Емил Велев днес след мача между двата тима на "Лаута", завършил с победа за домакините с 2-1.

Както е известно, наставниците започнаха да се псуват още по време на срещата, а след нейния край събитията се пренесоха и разгорещиха в тунела на стадиона.

Тогава Кокала започнал да се надсмива над Костов и играта на Левски. Добричлията дочул бъзиците на Велев и тръгнал към него с доста смели закани.

В крайна сметка хора от двата щаба се намесиха навреме и предотвратиха скандален бой между иначе претендиращите за феърплей специалисти.

Супер смешно ми стана като прочетох репликата :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

daniel875
Контакти:

Re: Това не е моят Левски

Мнениеот daniel875 » 15 мар 2012 20:59

Синьо сърце написа:Плачковци, ако не вярвате в отборите си, къде сте тръгнали ? Такъв е животът-днес падаш, утре биеш, после пак падаш...То не може само победи, само празници...Не ви изнася-ами търсете си друг отбор! То любовта към тимът си е доживотна диагноза...И радост, и мъка-няма начин! Колко беше пътят от Беверен до Гелзенкирхен, а?

Този път, за който говориш, доказа, че сме просто една еднодневка на равнището на големия футбол. Всички малки отбори са така за съжаление. А Борат говореше за титли, купи...
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 мар 2012 21:00

По-голям олигофрен от Кокала няма,но и Костов не му е останал длъжен! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 мар 2012 21:03

Пловдив1926 написа:
siniq_fen написа:Вижте какво колеги, не мислете, че Юнес нарочно е контузил Пламен, центрирането беше добро, опита да стигне първи, но не успя, малшанс. Топката беше спорна, никой няма да се откаже да стигне до нея. Наистина жалко, че се получи така, но за съжаление го има във футбола. Ако не ставаха подобни неща, за какво щяха да са резервните вратари? Тук вече идва въпросът защо Божидар се включи по този ужасяващ начин в мача. И последно - за мен нарушението не е за червен картон, просто малшанс за Пламен. Желая му бързо възстановяване.

+1

Иначе няма 2 мнения, че фала е изключително гнусен и чак ти става зле като гледаш снимката. За съжаление и това го има в играта.

И аз така мисля, не обвинявам никого-случило се е... Локо Пд има реален шанс да вземе купата. Ами взимайте я-само да не изтеглите Симитли... :o :o :o Тия бият лошо! :) :) :) За финала обаче бива-ще ви подкрепим.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 15 мар 2012 21:03

фифи перото написа:
Пловдив1926 написа:Не виждам смисъл от елементарни заяждания. Съдята това, съдята онова, Бенжелюна бил за червен картон. Еми да, беше за червен картон, имаше и дузпа срещу Здравко в началто още. Тоя мач можеше да свърши по хиляда различни начина, но свърши точно по този. Този път ние бяхме победители.

Мен ме изкефи, че целия стадион беше на крака и полудяваше. Изкефи ме, че отсреща имаше яка публика, с която да се надвикваме. Изкефи ме, че наще играха до края с желание. Имаше много, много позитиви в този мач и за победителя и за загубилия.

С това мислене винаги ще си останете провинциален и посредствен отбор.
Касапи.
СъдЯта :lol: Дузпа. :mrgreen:
По-добре ще е да се върнете към предишният "бизнес" на зума и да ви е срам от постъпката на този...
Надвиквай се на мегдана У село,но играйте футбол,а не само да ритате като магарета срещу играчите на Левски,а срещу розовите да сте като овчици.

Успокоява ме факта, че мнението ти никога не е било меродавно. Не си ти човекът, определящ това, кой какъв отбор е, и кой какъв ще остане.
Какво за "съдЯта"? Нима правописна грешка, породена от случайна небрежност, заслужава тъй видно място в поста ти?
"Работата" на феновете е точно тази - на трибуните. Смятам, че и привърженици, и футболисти се представиха на ниво, пяха/играха със сърце.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 15 мар 2012 21:04

plamenst7 написа:Автора на темата как си знае,че ЗАСЛУЖАВА да бъде оплют. За който тоя Левски не е неговия, да ходи да си намери неговия си. Този Левски си е моят от люлка та до гроб,без значение колко мача ще загуби и как ще играе. Да не е приятно когато отбора ти губи и не играе добре, но това е част от спорта и в частност футбола. Мъжете приемат достойно загубите. Някой други,които няма да наричам никак за да не се обиждат, само знаят да реват. Истинските левскари са такова завинаги,останалите да вървят на .... и да стават фенове на Барселона,Реал,Манчестър и да не се занимават повече с български футбол.

+1
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 15 мар 2012 21:05

Колеги левскари с директора тонев това ви очаква,а истинския Левски е от село Егълница,играе с червен екип,подробности можете да видите в сайта му.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 мар 2012 21:06

Как пък не съм чул или не съм прочел от фен на Арсенал, например, да казва - ТОва не е моят Арсенал, когато бяха размазани от Манчестър Юнайтед?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 15 мар 2012 21:07

Още съм в шок, като ми се обадиха, че са ни изравнили в продължението!
:shock:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 мар 2012 21:07

daniel875 написа:
Синьо сърце написа:Плачковци, ако не вярвате в отборите си, къде сте тръгнали ? Такъв е животът-днес падаш, утре биеш, после пак падаш...То не може само победи, само празници...Не ви изнася-ами търсете си друг отбор! То любовта към тимът си е доживотна диагноза...И радост, и мъка-няма начин! Колко беше пътят от Беверен до Гелзенкирхен, а?

Този път, за който говориш, доказа, че сме просто една еднодневка на равнището на големия футбол. Всички малки отбори са така за съжаление. А Борат говореше за титли, купи...

А ти какво си очаквал-с бюджет 3 млн евро да сме гиганти? Как точно ще стане?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”