FLANKER написа:dunavfc написа:fcb_bg написа:А новите санкции са въз основа на кое действие на руснаците?
Окупация, как ти звучи ?
Те вече бяха наложени заради "окупацията". А сега за чий х.й.Като ти казвах Дунаве,че ЕС е пионка в ръцете на Вашингтон ,не ми вярваше.Днес този (черния) самоцелно е решил да налага санкции,ама и той не знае за какво.А ЕС си трайка кротичко.Е ,те т'ва са п...и **********и.Ама САЩ ще ги доизклатят,споко.Питам аз -кога ще доживеем да видим и онези да бъдат санкционирани за нещо?Злините им не могат да се преброят вече.
Интересна логика вадиш..Те тия санкции нали са наложени с някаква цел ? Конкретно тези санкции бяха в резултат от присъединяването на Крим към Русия. Та, как искаш санкциите да спрат, докато Крим продължава да бъде откъснат от Украйна ?
Аз съм го казвал хиляда пъти, категорично съм съгласен Крим, Донецк и Луганск да бъдат част от Русия, щом това е желанието на хората, но защо подяволите, същият този принцип не се прилага и за едни други места ? Защо за Чечня не може, а за Крим може ? Защо за Дегестан не може, а за Донецк да може ? Къде е логиката ?