Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Venko123 » 30 мар 2015 21:47

Тоя Лазаров, нито го познавам, нито ме интересува кой е.
Потресен съм от тоя скандален тип. Излиза и говори от името на ВСИЧКИ фенове на ЦСКА :shock: :shock: ОТ къде на къде? :shock: :shock:

И не, нито защитавам Стойчо, нито който и да било.
Ама от къде на къде тоя ще говори от името на всички фенове на ЦСКА кой искат и кой не в ЦСКА? Ами той утре ще излезе и ще заяви същото за Галин Иванов примерно, че ВСИЧКИ фенове на ЦСКА не го искат и трябва да си ходи, защото не е пуснал да играе неговия човек Карачанаков...

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 30 мар 2015 21:54

Venko123 написа:Тоя Лазаров, нито го познавам, нито ме интересува кой е.
Потресен съм от тоя скандален тип. Излиза и говори от името на ВСИЧКИ фенове на ЦСКА :shock: :shock: ОТ къде на къде? :shock: :shock:

Ама от къде на къде тоя ще говори от името на всички фенове на ЦСКА кой искат и кой не в ЦСКА? Ами той утре ще излезе и ще заяви същото за Галин Иванов примерно, че ВСИЧКИ фенове на ЦСКА не го искат и трябва да си ходи, защото не е пуснал да играе неговия човек Карачанаков...

Един човек от ръководство вчера ми каза същото,колкото феновете,толкова и мнения,но в крайна сметка досега се налагаше,че Стойчо не трябва една лоша думичка за него да се каже.Всъщност Боби каза,че той изразява мнението на хората,които представлява,а иммено организираните фенове,не изразил мнението на цялата общност,но вярвай ми доста го подкрепят.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 мар 2015 21:58

Кашчей написа:
vaskonti написа:Е нали ти казах, прехвърлени са само досегашните им по-малки дялове, които си ги имат от ноември. Другите след 3 месеца, евентуално.

Ами те не говореха за тези дялове преди седмица. Нещо се е променило ли?

Манджуков поне, има доста по-голям дял и то не от ноември миналата година, иначе как го виждаш от повече от година в НС, а синът му в УС на дружеството? Говореше се за порядъка на 600 000 акции само на стария. Може да са и повече.

Промени се - вместо утре, останалия дял ще е актуален след 3 месеца, евентуално.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2015 21:59

Тик-Так1892 написа:
Venko123 написа:Тоя Лазаров, нито го познавам, нито ме интересува кой е.

Един човек от ръководство вчера ми каза същото,колкото феновете,толкова и мнения,но в крайна сметка досега се налагаше,че Стойчо не трябва една лоша думичка за него да се каже.Всъщност Боби каза,че той изразява мнението на хората,които представлява,а иммено организираните фенове,не изразил мнението на цялата общност,но вярвай ми доста го подкрепят.

Бе вие, дето сте организирани, имате ли съдебна регистрация, като организация? Как може да се дава такава отговорност на хора, които не са регистрирани официално :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 мар 2015 22:11

Кашчей, надявам се реакцията да не била достатъчно бърза и да си ми прочел "благословията" - писна ми да чета в тая тема твоите простотии за регистрации, търговско право и прочее :!: На всичкото отгоре праскаш по 10 коментара един в друг и какво става - отварям и гледам 2 твои простотии, 1 друг коментар и тя страницата свърши :evil: Стига идиотщина, няма ли да ви спрат нета вече в хосписа :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2015 22:28

boabbb написа:Кашчей, надявам се реакцията да не била достатъчно бърза и да си ми прочел "благословията" - писна ми да чета в тая тема твоите простотии за регистрации, търговско право и прочее :!: На всичкото отгоре праскаш по 10 коментара един в друг и какво става - отварям и гледам 2 твои простотии, 1 друг коментар и тя страницата свърши :evil: Стига идиотщина, няма ли да ви спрат нета вече в хосписа :mrgreen: :mrgreen:

Тоест, който е прави цесекар, нищо, че е и немислещ, е върло добър,а всички останали са тролове, хейтъри, глупаци...каквото се сетиш добави и кажи Да или Не!

А какво ти е писнало няма значение, защото това са важни за вас неща в момента. Само на гол ентусиазъм и "Мачкай говедата!" не става!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 мар 2015 22:44

Манджуков каза всичко в изказването си.
Кой,на кого,какви акции е "дал"...Или,все още не е дал...
Кой,на кого,какво дължи...
И т.н.,и т.н.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 30 мар 2015 22:49

blue avalanche написа:Манджуков каза всичко в изказването си.
И т.н.,и т.н.

Кажи при вас кво става!?Нещо май от тръста са размислили за Борат и остава,що така на бързо свихте знамената на „детската градина“,оттам нататъка кажи като си голем подуянски фен при вас кой кой е и какво на кого е дал :roll: :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 мар 2015 22:54

Red joker написа:
blue avalanche написа:Манджуков каза всичко в изказването си.
И т.н.,и т.н.

Кажи при вас кво става!?Нещо май от тръста са размислили за Борат и остава,що така на бързо свихте знамената на „детската градина“,оттам нататъка кажи като си голем подуянски фен при вас кой кой е и какво на кого е дал :roll: :?

Дали случайно темата не е за вашето управление?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 мар 2015 23:00

Тоя Лазаров и другият бот Георгиев първо да не говорят от името на феновете и второ да знаят, че ако ЦСКА се ликвидира, или се првърне в изродче от типа на ЦСКА Радомир 23 - ще им одерем кожите и ще си направим хвърчило от тях.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”