vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Принципно такова е пълномощното. А дали има допълнителни анекси и условия към него, които ние не знаем, това вече не е ясно. Аз просто ти казах, че не е нужно да има цесия в случая.
Момент, ти чете ли пълномощното, или самото название "нотариално заверено" му дава тези права? Прочети това уникално заглавие на ГОНГ-Манджуков и Инджов вече не са в управлението на ЦСКА..Инджов никога не е бил в управата, а Манджуков не е подавал оставка като член на НС.
Това, според теб, от незнание ли е написано или.....Кои акции всъщност са прехвърлили тези двамата-тези, които притежават сега, или тези, които трябва да получат от Томов, защото аз не си спомням да са казвали, че ще даряват сега притежаваните от тях акции.
Не съм го чел, слушах го оня ден, когато Димитър Цонев го прочете цялото. Слабо ме вълнува как от Гонг тълкуват нещата. Но все пак до някъде са прави - де юри Инджов и Манджуков продължават да са си акционери, но с досегашния си дял, който всъщност е прехвърлен, което значи, че де факто не са акционери. Поне още 3 месеца, когато или ще им върнат парите или отново ще станат акционери, тъй като ще придобият заложените акции.
И де юре, и де факто Инджов все си е акционер.