Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Re: Едно нещо не е ясно в цялата схема.

Мнениеот maistora » 13 юни 2009 22:57

Blake написа:Добре айде някой от буферите да ми каже.. когато Ботев изпадна, а Локо стана шампион , доста мой познати който се пишеха канари , изведнъж си завъртяха гъза и станаха буфери.. и част от тия сега се водят за големите фенове ,хора горили шалове на Локо и тениски , имена няма да казвам , те си знаят кой са :D

Хората поне са се осъзнали навреме, а не като теб.
Изображение

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Мнениеот Blake » 13 юни 2009 23:02

Ае писна ми от теб утайка нещастна. На хора като тези за който съм говорил им викаме 'подлоги' , май и ти си от тоя вид, сигурно си роден ЦСКА-ар , но понеже исторически Левски са постигнали нещо повече в последните години си минал от тях , и още на другият ден си викал че ЦСКА са боклуци. Аман от слабоумници като теб ей!
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 13 юни 2009 23:04

Blake написа:Добре айде някой от буферите да ми каже.. когато Ботев изпадна, а Локо стана шампион , доста мой познати който се пишеха канари , изведнъж си завъртяха гъза и станаха буфери.. и част от тия сега се водят за големите фенове ,хора горили шалове на Локо и тениски , имена няма да казвам , те си знаят кой са :D

Ти си болен бе момче! Такова нещо фен който да стане от другият отбот не съсществува! Друг е въпроса че има хора които казват че се интересуват от футбол колкото ей така да го кажат и те са за силния на деня

Но ако си с всичкия си, мисля че ти е ясно че такова животно, фен да смени клуба си нема. ГОВОРЯ ЗА ФЕН!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Мнениеот Blake » 13 юни 2009 23:07

Rump , говоря ти за хора с който съм израснал и с който заедно съм тръгнал по-мачове.. хора който в последствие просто се "пребоядисаха " и станаха модерни . Тъжно но факт...
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 13 юни 2009 23:12

rump_shaker написа:

Ти си болен бе момче! Такова нещо фен който да стане от другият отбот не съсществува! Друг е въпроса че има хора които казват че се интересуват от футбол колкото ей така да го кажат и те са за силния на деня

Но ако си с всичкия си, мисля че ти е ясно че такова животно, фен да смени клуба си нема. ГОВОРЯ ЗА ФЕН!

А ти като не си запознат,недей да коментираш.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 13 юни 2009 23:15

Когато Лаута Хуулс, Наполетани и ГМУ бойкотираха турците (за което ги подкрепях на 100%, мои познати от тези групировки могат да го потвърдят) и не влизаха на стадиона и при 4-0 бяхте пълен смях като викане - ВСИЧКО БЕШЕ ОК. А сега когато бойкотираме Селския, за чийто отбор викахме дълги години щото си обичаме Ботев - СМЕ ИЗОСТАВИЛИ ОТБОРА? Я пак ? Жалка работа.

Фактите са едни:

БЕЗ НАС едвам събрахте СМЕШНИ 5000-6000 души. Имаше много празни места включително и в агитката ви, смешни чаршафи за пореден път, заяждания с темата "Христолов", доста постно, доста жалко и банално.

Цял мач се пеят песни ПРОТИВ БОТЕВ, а не ЗА ЛОКО. НАС ни няма там, а ВИЕ пеете за НАС ? ЗАЩО ? Плакати за Христолов и против Стоянов и Славчо Атанасов ? На кого ги показахте? Това беше най-жалкото нещо, което съм виждал, да покажеш плакат на някого, който не е там. Също съдрахте всички в кръчмата от смях с "първо ще ви биеме, после ще ви шибаме". Кой ще шибате? Тия от централната трибуна ли ? Недейте, те са запазени за Коко и са скъпи.

ВЪПРЕКИ големите закани - НЯМАТЕ нормален гол днес - 3 гола от грешки на Павката (когото не обвинявам, на всеки се случва). По-жалък Ботев, без публика, без пари и без 5-6 титуляра НЯМА да видите, така че мечтаните ви победи с 5 и повече гола разлика няма да ги постигнете.

Замислете се над нещо, ако бяхме на стадиона какво щяха да отразят ? А, ето ги Ботев, пак са там, пак уникална хореография, пак яко надвикване с вас цял мач, нон стоп подкрепа и НИЩО за Христолов, всичко по старому, останаха си, ето подкрепят си отбора, евала. Докато днес всички вестници и медии говорят за Големият Липсващ в мача - публиката на Ботев. И Борето Касабов по ТВ2 го натякваше и повтаряше непрекъснато. И навсякъде пише, че ДЕРБИ нямаше, защото НАС ни нямаше. И това сега има широк отзвук, нашата цел я постигнахме, нашето ДЕРБИ е с Христолов, той е нашият голям враг. А днес ДЕРБИ имаше само в главите на някой от вашите фенове.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 13 юни 2009 23:29

rump_shaker написа:
batbozho написа:Галка е същата като Христолов.
Разликата е в публиките на двата отбора и футболната им култура.

И това го каваш ти! Смешник! Къде бяхте когато Локомотив бе в Б група? по 300 човека на мач? Помниш ли плакатите след няколко мача провалени " НИЕ БЯХМЕ ДОТУК". А, помниш ли ги?

Култура? Днеас на стадиона е показахте - Нарекохте с неприлични думи президент на България, и нарекохте кмета на Плводив ПЕДОФИЛ! Вие сте срам

Футболна Култура? - Още малко плакахте от радост когато Локомотив легна наШумен преди 10 години. ВИЕ СЕ РАДВАХТЕ НА ЗАГУБА НА ЛОКОМОТИВ. Историята се повтори преди месец. ВИЕ СЕ РАДВАТЕ НА ЗАГУБА НА ЛОКОМОТИВ! Такова нещо в ЕВРОПА няма! И не се е чувало!

Да продължавам ли за културата ви..... като фенове - Единствените песни които имате сса свързани с ЖЪЛТУРИТЕ и с нищо друго. Да продалжавам ли пикльо малък?

Кой се е радвал, бе папагал безплоден? Няма фен на Локомотив, който да се радва на загуба. И какво само се занимавате с нас. Легнахме и на Шумен и на Вихрен за да помогнем на Шумен и на Вихрен. Футбола е бизнес и само пълен малоумник ще реши, че даден отбор ще пада за да направи мръсно на друг. Това са някакви извратени мисли от пилешките ви мозъци. Нали преди мача с Вихрен постоянно тръбяхте, че не искате помощ от нас и по-добре да изпадате. Май винаги ще мрънкате и ще сте недоволни.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 13 юни 2009 23:29

Вие пичове, защо се интересувате от НАПОЛЕТОЕБАНИ, АЛАХ МИТ УНС И ДРУГИ МОДНИ ТЕЧЕНИЯ????
Сега искам да ви отворя очите - връзката м/у наполетоебани и привържениците на наполи не е случайна....като се има в предвид кризата с боклука в наполи и чобата изявен клошар и фен на мангалите........нещо учудва ли ви???????????????? Няма нищо случайно!!!
Отборът на Пловдив е един - БОТЕВ!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 13 юни 2009 23:32

fen fen написа:
batbozho написа:Галка е същата като Христолов.
Разликата е в публиките на двата отбора и футболната им култура.

ей такива като тебе са най-тъпите и ограничени парчета от всички ... ква е разликаа бе лекенце? Че фена на локото живее на 5тяи етаж , а този на Ботев на 7мия? Единият учи в паисии хилендарски, другия в димитър благоев (както и да се казва сега)? Ти си или прост тъп селянин, зеселл се в тракия преди 20 години или безобразно тъпо и злобно комплескарче. Или и двете ...

На мен лично и бабите и дядовците са живяли в Пловдив и то баш в центъра.Учил съм в училище на центъра и знаеш ли какво,точно там почти няма ботевисти.Много малко такива пловдивчани има.
Фена на Локомотив се ражда такъв,придава се по наследство и е научен силно да обича и подкрепя своя отбор.Него не го плашат задни класирания и Б групи.Той винаги отива и си подкрепя отбора и в лошо и в добро.Свикнал е да вижда не само победи,те не са най-важното а раздаване на 100% и той отвръща със същото.Получава се няква химия която те грабва до гроб.За това които стъпне на Лаута е обграден от обич и уважение и твърди,че няма друга такава публика.За това Камбуров разправя,че отбора на сърцето му е Локо Пд.а примерите са безброй.
Вие сте точно другата крайност.Вие се мислите за най-великите.А сте едни селяни без уважение към отбор,футболисти и прочие..Доказвали сте го безброй пъти,доказахте го и днес.
Не на 5 и 7 етаж,един до друг да живеят,на един чин да стоят,като футболни фенове и като футболна култура ще са на космическо разтояние един от друг.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 13 юни 2009 23:35

Добре, хайде още веднъж, като на прост човек ;) , малко ми разяснете! В изразяването на позиция успяхте, но към кого беше насочено това? Ако е към ДХ всички знаем, че му е през дедовия. А ако е към широката общественост, защо всеки коментирал вашето решение и изразил несъгласие с него, получава само псувни? За нас феновете на Локо го разбирам но за другите...така нещо много тоталитарно се получава!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Върни се в “Архив”